Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna z wyboru

postanowilam byc sama bo faceci zawsze i tak w koncu rania!!!

Polecane posty

Gość samotna z wyboru

Gość zmęczona
Ludzie. To niezależne od płci.

Gość niepowiemze ja
nie powiem,ze ja juz POSTANOWIALM,ale bardzo intensywnie o tym mysle.Obecnie jestem w zwiazku,ale nie widze w nim sensu ...

Gość samotna z wyboru
i chcoiaz chce kochac, nie zakocham sie albo zniszcze wszystko w zarodku bo zawse na poczatku jest pieknie a potem koszmar

Gość niepowiemze ja
wszytsko sie zgadza...tylko...dlaczego tak jest??

Gość dziewczyny ranią nie mniej

Gość samotna z wyboru
dziewczyny tez rania, nie sklamie ale ogolnie mowiac ja jestem osoba bardzo wrazliwa i jak mysle, ze mialabym byc w zwiazku a potem byc zdradzona lub oszukiwana , to nie potrafie ciagnac dalej znajomosc urywam

zgadzam się, kobiety też potrafią być zimnymi sukami, ale zdarza się to znacznie rzadziej. Tak naprawdę to mało który facet potrafi szanować kobietę, którą rzekomo (żekomo? jeb, poćwiczyć ortografię! zapamiętać!) kocha!

Gość kochając dupków
nie liczcie na to że będą was szanowali

Gość niepowiemze ja
a mnie nie obchodza roznice czy podobienstwa i te przekomarzanie kto bardziej rani, kazdy moze zranic, tylko dlaczego to jest wszytko takie porabane

Gość niepowiemze ja
kochajac dupkow-- masz jakis pomysl na spotykanie nie-dupkow lub rozpoznanie dupka w pore zanim zdazy zranic??

jak ktoś się zakocha w dupku, to uwierz- jest przekonany, ze ten ktoś to nie dupek :) dopiero potem się okazuje :) i fakt- kłótnie o to nie mają sensu. Postanowione ;)

Gość Ruina
moja znajopma modliła sie o miłosc, spotkała M. Potem jak sie juz dobrze znali zwierzyli sie sobie, ze on i ona sie oto modlili I co sie okazało? Okazało się, ze jak potem wyliczyli modlili sie o siebie w tym samym czasie:) i wałsnie to potwierdza moja wiedze, iz miłosc to jak oboje czuja i kochaja w tym samym czasie:) Fajnie jak maja odwage sluchac serca, a nie rozumu i rad innych. A szczegolnie słow ex kobiet, czy panien na noc. Wiadomo zła kobieta nigdy nie doradzi dobrze, a tak by wyszło jak najlepeiej, ale dla niej.

Gość Ruina
:)