Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efdposvhlxz

emul, cos nie tak-kto pomoze?

Polecane posty

Gość efdposvhlxz

czy ktos wlasnie moze sciaga cos emulem?bo ja zarzucilam piosenki i nic sie nie dzieje, cos strasznie zmulony, jak zawsze pelno osob odemnie cos pobiera tak teraz cisz nic sie nie sciaga a na dodatek zarzucilam piosenki- nie wiem jak to napisac-bylo ok 100 ponad 100 zrodel a teraz pokazuje brak zrodel-jest podloczony, 2 piosenki maja kilka zrodel(piosenki ktore kiedys zarzucilam)ale i tak nie sciagaja sie....czy ktos wie co sie dzieje?

wlaczasz emula i od razu chcesz transfer...? zostaw na troche, porozsylaj pliczkow, a i Tobie przypadie w udziale lup ;) A tak BTW sciaganie muzyki jest nielegalne :P

Gość efdposvhlxz
ale ja juz czekam na jakis transfer z 3 godz;( wogole to jakies 3 rozmazane paski mam na monitorze-cos sie chrzani:/ ciiiiiiii nie mow glosne jakie jest sciaganie muzyki;)

Gość efdposvhlxz
link????jak???chyba nie wiem o co chodzi....sciagam piosenki np Nelly Furtado feat timbaland -promiscuos girl.mp3

Gość poaj meila
to wyslę Tobie ta piosenkę:D

Gość efdposvhlxz
w17594@poczta.wsiz.rzeszow.pl

Gość efdposvhlxz
modem...a ja juz nie wiem jakies dziwne rzeczy sie dzieja z tym kompem dzisiaj:/jutro chlopak wroci to sprawdzi bo ja sie nie znam a jak pisalam wczesniej jaies dziwne paski na monitorze.ale bardzo dziekuje za pomoc:)

:o Jak masz listę ze ściąganymi plikami, kliknij na plik prawym klawiszem, wybierz \"Informacje o pliku\", zakładka \"Link ED2K\" - tam jest podany link do pliku, kliknij \"Kopiuj do schowka\" i wklej tutaj.

Gość efdposvhlxz
czy ty myslisz ze ja wiem takie rzeczy???ja tylko sciagam;) z tym linkiem zaraz bede dzialac:)

Gość poaj meila
cholera mam wersję funky mix co 10 mega zajmuje ale jak powiedziałem tak zrobię,ściąga się normalna wersja...dossam to prześlę pzdr.

Gość wywal emula
bear share , edonkey sa lepsze prosto i szybko

Gość efdposvhlxz
poaj maila---dziekuje ci bardzo:)wczoraj ta piosenke slyszalam i mi sie spodobala-ale i tak na 100 we nie jestem pewna czy o to ale tak by wychodzilo;) a przy probie zobaczenia tego "linku" zrobilo sie tak-jak prawym przyciskiem myszy to nic a jak lewy przycislam to sie zawiesil i tyle!:/wylaczam tego mula bo mnie wkurzyl:/nie wiem co sie dzieje-cos mi sie wydaje ze lajza ze mnie znow jakis wirus wynalazlam:/ ja to mam szczescie:/i jutro wojna gotowa w domu:/ale co zrobic:/ wogole to jakis transfer jest dziwny bo zeby mi sie jakas stronka otworzyla to normalnie szlak mnie...dlugo to schodzi, o onecie nie wspomne od tyg nie idzie go otworzyc, pol strony a potem nic-otwiera sie-ale jeszcze sie otwarcia nie doczekalam:/cos nie tak jest ale ja nie wiem co:/ ale co by to nie bylo-bardzo wam dziekuje za pomoc:)milego wieczoru:)pa

Gość efdposvhlxz
ojj no co? no dla mnie to sa "takie rzeczy", wiem ze jest to net taki ze spoldzielni, tzn oplate za niego mamy w czynszu-taki osiedlowy, ale to chyba nie jest wina netu bo kolezanki z mieszkania nic nie mowia zeby im cos nie hulalo-tylko u mnie!pozatym od spraw komputerowych mam chlopaka;)tylko ze tydz go nie bylo jutro wraca a tutaj jakas lipa;(

Gość poaj meila
wysłana:)

Gość efdposvhlxz
dziekuje:)i ide na taniec z "gwiazdami" bo z sciagania nici;( jeszcze raz milego wiczoru!!!pa

Gość efdposvhlxz
piosenka doszla:)ale to jednak nie ta....ale ta mi sie tez podobala i nie wiedzialam kto to wykonuje wiec w sumie calkiem milo wyszlo:)ale tamta to niew iem ja dostane bo nie mam pojecia z kim nelly ja wykonuje-wczoraj w radiu slyszalam na "rmfie" fajna:)nic bede dalje na nia polowac jak juz ten mul zacznie dzialac:)

Gość podaj meila
mam jeszcze Jelleestone ft. Nelly podkład z kawałka Daft Punka, spiewa z murzynkiem. tytuł "friendamine"

Gość efdposvhlxz
a moglabys mi go przeslac?moze to ten:)napewno spiewa z jakims gosciem, i taka jak na poczatku pomyslalam nie w jej stylu:)

Gość podaj meila
poczta coś nawala, jak się unormuje to prześlę.. tak na marginesie to mógłbym:D

Gość efdposvhlxz
aha to przpraszam:)no to jabys mogl bede wdzieczna:)

Gość podaj meila
poszła:P wtedy niepotrzebnie ściągałem tamtą, własnie znalazłem całą płytę zabunkrowaną na twardym:classic_cool:

Gość efdposvhlxz
MATKO!!!!!!!!!!!!mul sie odmulil-idzie:) podaj maila--->to tez nie ta:(ale jej nie slyszalam jeszcze:(podoba mi sie:) dziekuje ci bardzo:)jak masz cos na ten styl fajnego jeszcze to przeslij-bo ja ogolnie zakochana jestem w latysnoskich rytmach, ale to jest tez ciekawe:)

mi od 2 tyg nie chce sie podłączyć :( nie wiem dlaczego

Gość podaj meila
dobra to już siłą rozpędu prześlę jeszcze jedną piosnkę, nie wiem czy o to Tobie chodzi mówiąc o latynoskich rytmach ale mi się bardzo podoba....