Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze przeczytajcie to

ja mam pytanie..

Polecane posty

juz gdzies pisalam ale nie dostalam zadnego odzewu.. ja mam pytanie.. chodzi o to ze tak.. 24 sierpnia mialam ostatnia miesiaczke.. cykl trwa ok 26-28 dni (czyli okres wypadly planowalo ok 21 wrzesnia) potem 17 wrzesnia byl u mnie moj chlopak uprawialismy petting on dotykal swoim penisem moich miejsc intymnych, mial potem tez wytrysk ale z daleka ode mnie.. ok 26 wrzesnia mialam przez 3 dni brazowe plamienie.. i tyle.. dalej nie mam orkesu a juz listopad jest! zrobilam 2 tyg po 'zdarzeniu' test ciazowy- negatywny, tydzien pozniej drugi- negatywny (ale obydwa nie z pierwszego moczu). ponadto dodam ze caly wrzesien bralam antybiotyki a przez ostatnie 3 miesiace schudlam ok 6 kg.. w zeszlym tyg bylam u lekarza i dal mi luteine powiedzial ze 2 dni po jej odstawieniu (czyli we wtorek) powinnam dostac okres.. teraz jst niedziela a ja dalej nie mam okresu.. co myslicie..? (czy to jednak moze byc ciaza????)

ja mysle ze raczej nie ciąże .... kiedyś mi sie okres spóźnił o równy miesiac,tak jabym po prostu nie miała jednego ...poczekaj jeszcze

Ja miałam sytuacje że okresu nie miałam 2miesiące....byłam wtedy u gina ale powiedział mi że wszystko jest wporządku i że może to byc związane z braniem antybiotyków.Potem 3miesiąca dostałam juz okres normalnie.

Gość he he he
mysle ze nie jestes w ciazy...okresu nie ma przez schudniecie

Gość kaskaaaaaaaaaaaaa
takie opóżnienie nie jest rzecza normalna, radze wizyte u lekarza niech zbada przyczyne i w razie potrzeby zastosuje leczeniet a ty sie uspokoisz

Gość przeczytajcie to
no wlasnie bylam u lekarza ale nawet mnie nie zbadal zapytal czy byl stosunek ja powiedzialam ze nie, a on 'nie kotusiu nie jestes w ciazy' :/

Gość moze ktos jeesczze sie wypowie

Gość powiem krótko....
ciąża na pewno nie. miałam bardzo podobnie, to wina odchudzania

Gość pytanie 11
ale ja mam 180 cm i jak schudlam 5-6 kg to wcale nie jest az tak duzo zeby stracic @ od razu... :(

to znowu ja choc nikt nie czyta tego.. od wczoraj mam duzo takiego bialo-jasnozoltego sluzu.. czy mam sie zaczac niepokoic?? co to omoze oznaczac? (nie wiem czy da sie bardziej juz neipokoic)