Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze bryli

Dlaczego faceci w okularach nie są dla kobiet męscy ?

Polecane posty

Gość nienawidze bryli

bo coraz częściej dochodze do takiego wniosku... jako kumpel ok, ale faceta już nie chcecie w okularach, jeszcze nie widziałem fajnej laski z facetem w okularach....kojarzymy się z kujonami ??? Czasami czuje się przez to jak facet na wózku inwalidzkim....

nieprawsa, ja tak nie uważam. facet w okularach jest w porządku. mam takiego kolegę, nawet się w nim trochę podkochuję ale to on, jest zimny jak grób :(

Bzdura! jesli juzz to kobiety w okularach maja gorzej;) sama jestem okularnica :D Zreszta znam mezczyzn w okularach i niektorzy z nich to niezle ciacha :) wiec absolutnie sie nie zgadzam!!!!

Gość syn szklarza
chłopie daj spokój, sam nosze okulary i niejedna niewiasta twierdzi ,że w nich mi lepiej, kwestia dobrania oprawek do rysów twarzy Jeden z powodów dla którego nie przeszedłem na kontakty

Gość nienawidze bryli
ale jako twardy facet jakoś kojarzyć się nie da.....to wizerunek ludzi " inteligentnych" kobiety w których się podkochuje zawsze wolą dominujących facetów....

moj facet nosi okulary i jest sexy :D ja tez nosilam ale przeszlam na kontakty bo mam za dlugie rzesy i mi zaczepialy o szkielka

przejmujesz sie, jest wiele takich, dla ktorych facet w okularach lepiej wyglada niz bez, takze w koncu trafisz na ta wlasciwa ;)

jak masz zle dobrane okulary w ktorych wygladasz jak kujon to masz problem. meskosc nie zalezy od okularow tylko od czlowieka. jak juz masz taki problem to zainwestuj w szkla kontaktowe i sie nie mecz

Gość nienawidze bryli
szkieł nie moge nosić :( w moim otoczeniu tylko ja nosze okulary i tylko ja jestem sam :/

jezu..... czemu tak bardzo chcesz byc twardym facetem? owszem laski moga wolec takich stanowczych, z kwadratowa szczeka ale tylko na przelotny romans. na staly zwiazek lepszy jest czuly i wrazliwy okularnik, ktory bedzie cie otulal cieplym spojrzeniem znad kwadratowych szkielek..... to tak jak z blondynkami - kreca wiekszosc facetow chociaz oni na stale zwiazki wybieraja brunetki lub szatynki (tak slyszalam)

to idz do salonu optycznego z jakas kolezanka ktora ci pomoze wybrac oprawki w ktorych bedziesz wygladal mesko. najwyzej bedziesz musial przymierzyc z setke ale napewno sie oplaci

Gość nienawidze bryli
może coś pomoże, ale uraz do okularów już mam tego się chyba trudniej pozbyć, nie wiem czemu ale zawsze kojarzą mi się z porażkami, przez nie np musiałem zrezygnować z wioslarstwa :/

Gość karzeł to stańczyk
kto sie ze mna zgodzi?????????????????????????

...:o Skąd Ty możesz wiedzieć,jak czuje się ktoś-na wózku inwalidzkim? Moze się i czepiam,ale chyba wyolbrzymiasz swój problem,jeśli twierdzisz,że czujesz się JAK FACET NA WÓZKU INWALIDZKIM. :o

Niemęscy może nie są, ale - jesteś pewien, że nie możesz nosić soczewek? Ja 6 lat temu zmieniłam bryle na soczewki, różnica jest ogromna, po prostu lepiej widzisz - a to z bardzo pomaga na pewność siebie :D

oj oj nie zgodzę się z autorem :) uwielbiam facetów w okularkach, mam jakiś pociąg do nich a jak jeszcze mają śliczny uśmiech i fajnie dobrane okularki to są już boscy :classic_cool:

Gość ujujuj
Absolutnie niemęscy są faceci w okularach z cienkimi oprawkami. Dla mnie to wygląda fatalnie. a wszystkie inne są ok.

Gość okularnicy na stos
:classic_cool:

Gość np Hugh Grant
i Krzysztof Kolberger nosza okulary

Gość lpopkopk
hehehe:) nieźle ktoś wymienił Kolberger to gej a Grant jest totalna ciapą:D

Gość nienawidze bryli
Mandylia chodzi o to , że ludzie na wózku nienawidzą go, bo wózek ich ogranicza , tak samo jak mnie okulary...boże sam już nie wiem. Do szkieł powiedzcie mi ile uczyliście się je zakładać ??? bo ja poprostu nie mogłem u okulistu założyć szkła....

Gość nienawidze bryli
niby tak, ale kobiety jakie mi się podobają to napewno wolą faceta bez, bo jeszcze nie widziałem takiej kobiety z facetem w okularach...

ja kocham okularnikow :) moze to dla kogos dziwne ale ja uwazam ich za bardzo meskich silnych czuje sie z nimi bezpieczna ot co moje odczucia co do okularnikow:) nie lubie jak przechodza na szkla kontaktowe :( wiekszosc moich mezczyzn i tych w ktorych sie podkochiwalam mialo i ma okulary i to sie raczej nie zmieni:) rozumiem jednak autora bo chociaz nigdy nie spotkalam sie ze stwierdzeniem ze strony dziewczyny, ze chlopak a okularach jest niemeski to jednak wielu moich kolegow takie ma zdanie o sobie w okularach i przechodza na kontakty a szkoda:( Pozdrawiam Cie serdecznie i glowa do gory!!Jesli masz dobrze dobrane okulary to mysle ze problemu one nie stanowia:)

Gość nienawidze bryli
jeśli dożyje dnia, że pozbęde się okularów to będzie najlepszy dzień mojego zycia, ponawiam pytanie ile czasu uczyliście się zakładać i ściągać, czy 20 min na jedno oko to przekreśla moje szanse ?

facet w okurach wygląda inteligentnie, natomiast mięsniak z lancuchem na szyi jak dla krowy, ani meski ani inteligentny, chyba, ze inteligentny inaczej:D

Autorze, ja zakładałam pierwszą soczewkę PÓŁTOREJ GODZINY :D