Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze bryli

Dlaczego faceci w okularach nie są dla kobiet męscy ?

Polecane posty

ja sie uczylam jakies pol godziny i musialam w tym czasie zalozyc je i zdjac 2 razy, ale okulistka powiedziala ze to i tak dosyc szybko. nie martw sie na poczatku to trudne i wkurzajace ale jak sie wprawisz to zajmuje to po kilka sekund na jedno oko. cierpliwosci... a moze ty po prostu ogladasz sie za niewlasciwymi kobietami??? co jest warta laska ktora przekresla faceta tylko dlatego ze nosi okulary?

Gość nienawidze bryli
wiesz prawdy mi nigdy nie powie kobieta, że skreśliła mnie przez to, ale z obserwacji moge to wywioskować.... A co mam zrobić powiedzmy w domu jak założe a nie będe mógł ściągnąć??? :D

Będzie się dało :) ja od 6 lat ściągam te meduzy w \"niepodręcznikowy\" sposób.

ja nosze juz soczewki 7 lat i jest jeden z wynalazkow, ktory uwazam za najwazniejszy. jak sie sie cos da zalozyc, to i da sie zdjąć:D

napewno dasz rade sciagnac. faceci maja lepiej bo nie nosza dlugich paznokci. najlepiej kup hydrozelowe, w ktorych mozna spac tak na wszelki wypadek gdybys nie mogl ich zdjac (chociaz nie widze takiej mozliwosci) jak sie wezmiesz na drugi dzien to dasz rade. poza tym u optyka tez musisz je zdjac sam bo optyk tego nie zrobi :P

Hih ja również kupiłam sobie pierwsze soczewki po to żeby ładniej wyglądać :) ale noszę je przez te wszystkie lata dlatego, że są po prostu cudowne! Wszystko widać!! :D Wcześniej zdarzało mi się nie rozpoznać mamy na ulicy :o A ściągam je - może Ci się to przyda Autorze - zsuwając soczewkę do wewnętrznego kącika oka. Ona się wtedy marszczy i wylatuje. Zawsze się udaje. :)

Gość nienawidze bryli
nic pójde rano więc wrazie czego będe miał dużo czasu na ich założenie :)

Jak bedziesz wyjmowal soczewke, to pamietaj, zeby to robic palcem nawilzonym plynem do soczewek!! Kiedys pol godziny na sucho probowalam wyjac soczewke z oka.... masakra!! Ale to byly poczatki, ponad 10 lat temu!!! :P

Gość Sang
Okularnicy są sexy

Gość nienawidze bryli
jakby były seksi to by nie było takiego popytu na soczewki na allegro...

Gość hajnalka
Uwielbiam facetów w okularach. Pod warunkiem że są one dobrze dobrane do kształtu twarzy, bo z tym to różnie bywa

Gość nienawidze bryli
jaki firmy soczewek możecie polecić ??? pierwsze będe musiał kupić u okulisty ale następne to pewnie na allegro ...ktoś kupuje... Powiedziałem sobie, że nawet jakby mi miało oko wypaść to wsadze tą soczewke :)

Gość MiszIndependent
Przestań, ja mam gorzej ;/ Każdy mi mówi, jaka ty ładna łADNIE CI W OKULARACH a ja sie w niech czuje okropnie;/ Nienawidze iich... Moge sobie rodziców prosić o soczewki uważają. że są 1. Za drogie 2. Jestem zbyt wielkim flejtuchem 3. Moge sobie popsuć wzork A wiecie co mnie najbardzieej wnerwia/ że zawsze przedstawia sie sztywniaków w okularach CO JEST NIEPRAWDą11

Gość tak jes
uwielbiam facetów w okularach, ale gustownych okularach

Gość co za bzdura.
Uwielbiam facetów w okularach, są bardzo seksowni. Oczywiście nie mówie o kimś kto nosi okulary jakby pożyczył je od swojej babci ale o ładnych, subtelnych ramkach dobranych do kształtu twarzy. To nie takie trudne, przejdź sie do optyka i poproś o pomoc sprzedawcę (najlepiej kobietę), powinna Ci dobrać odpowiednie szkła. Mój Mężczyzna nosi okulary i cudnie w nich wyglada. m.in. dlatego zwróciłam na niego uwagę. Więcej wiary w siebie! Pozdrawiam

Gość faceci w okularach
sa moim zdaniem najbardziej seksowni! dobrze dobrane okulary daja taki smaczek ze mmmmmmmmm! o czy np ten facet nie jest sekswony?? http://humptydumpty.sympatia.onet.pl/ cudowny moim imho:) az zaluje ze tak daleko od trojmiasta mieszkam:)

bezdyskusyjnie przyłączam się do fanklubu okularników :) (co nie znaczy rzecz jasna że tylko tacy mi się podobają...) ale mężczyźni w okularach dobrze dobranych rozsiewają jakąś taką aurę :P - wydają się megainteligentni i z lekka tajemniczy :) (a że pozory czasem mylą - to już inna sprawa;) ) 🖐️

Gość Okularnik przegrany
Przez swoje okulary nabawiłem się takich kompleksów, że nie jestem nawet w stanie podejść do dziewczyny i powiedzieć, że mi się podoba. Wiem, że do końca życia będę sam.

Gość aaaaaaawwwwwwaa
ja kocham facetow w okularach- :) to dla mnie jak lep :) ale zaden mi sie taki nie trafia :(

Gość kullonka
w okularach to kaleka oczny chodzi

Gość lalaith
A mnie sie zajebiscie podobaja faceci w okularach, zwlaszcza gdy sa dobrze ubrani i maja fajna, nowoczesna fryzure na glowce. Mniam. A swoja droga.. Czy Wy lubicie laski w okularach:>? A nie probowales nosic soczewek, sama nosze - fajna sprawa ;) Pozdrawiam serdecznie!!!