Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka agawa

od dzisiaj to moj kacik wielbicieli wrozb tarota

Polecane posty

dziewczyna mojego chłopaka Az mi glupio, ale przypominam sie. Aaa..i przepraszam Cie Wrozko Agawo za marudzenie... ja - 8 październik 1984 ( nie jestem alicja22 - mimo tej samej daty urodzin ) on - 31 marca 1985 pytania o MIŁOŚĆ czyli: Czy są szanse na ten swiązek? Co mnie/ nas czeka? Co widzą karty - łącząc mnie i Jego? Co przyniesie przyszlosc tej znajomosci? czekaja cie niespidzianki ze strony partnera mozliwy wyjazd we dwoje w urocze miejsce a potem wielka klotnia o pani znajomego, rozstanie na dluzej spotkanie na ulicy i rozmowa, znowu zaiskrzy

Gość izabel1
wrozko czy odpiwesz jeszcze na moej pytanie bardzo bardzo prosze ja podalam konkretna date osoby i nic o niej nie napisalas nie wiem :(

ja - 8 październik 1984 ( nie jestem alicja22 - mimo tej samej daty urodzin ) on - 31 marca 1985 pytania o MIŁOŚĆ czyli: Czy są szanse na ten swiązek? Co mnie/ nas czeka? Co widzą karty - łącząc mnie i Jego? Co przyniesie przyszlosc tej znajomosci? Aha! i jesli mozna chcialabym dolaczyc pytanie - JAK I BEDZIE SZLO STUDIOWANIE W NAJBLIZSZYM CZASIE?

Gość moze mi sie uda...
nigdy nie lubialam o nic prosic ale tu sobie odpuszcze i jesli to mozliwe to poprosze przypomniam pytanie: ur 26.02.1983 jak ułozy mi sie zycie milosne? co mnie czeka? kto bedzie moim wybranikiem? oraz kiedy znajde ciekawa prace?

zeciekawiona... a czy ja moge liczyć na wróżbe? jestem bardzo ciekawa, zmieściłam się w czasie Moja data - 24.09.1982 jego 22.08.1978 czy on coś do mnie czuje?czy będzie między nami miłośc? czuje ale jest dumny i ostrozny pani natomiast przestaje juz bc cierpliwa prosze przejac ster we wlasne rece bedzie goraco

Gość lady night
Bardzo dziękuję :) Wróżko :) masz dobre serduszko ❤️ ale mi się zrymowało hihihhiihi

uciekam spać, dobranocki i 🌻 dla pani, dobranocki dla reszty :)

Gość zeciekawiona...
bardzo dziękuje za odpowiedz:) Mam nadzieje, ze coś z tego wyjdzie:)

Gość dzis też spróbuję
a ja.............. skopiuję kolejny raz........ 23:30 dzis też spróbuję 25.08.1980 Może jednak uda mi sie założyc rodzinę, pokochać i być kochaną? Jeśli tak to kiedy przestanę być sama? Za wrózbę sie nie dziękuje więc 🌻

moze mi sie uda... nigdy nie lubialam o nic prosic ale tu sobie odpuszcze i jesli to mozliwe to poprosze przypomniam pytanie: ur 26.02.1983 jak ułozy mi sie zycie milosne? co mnie czeka? kto bedzie moim wybranikiem? oraz kiedy znajde ciekawa prace? widze kilka lat samotnosci i goryczy kiedy juz pani zwatpi pojawi sie ktos o zwariowanych charakterze zalotnik jakich malo bedzie sie pani opierala ale i tak on pania przekona:) praca sie szykuje daleko od miejsca zamieszkania w ciagu 2 lat

Gość dzis też spróbuję
jaki juz tak sobie kopiuję.... to moze dopytam sie o zdrowie i finanse........ 23:30 dzis też spróbuję 25.08.1980 Może jednak uda mi sie założyc rodzinę, pokochać i być kochaną? Jeśli tak to kiedy przestanę być sama? Za wrózbę sie nie dziękuje więc

data: 27.08.1983 Czy z tym mzczyzną z którym jestem to już do ołtarza czy może jakiegos innego zaciągnę? ;) czy też jakies inne losy mi pisane w miłości?

Gość moze mi sie uda...
z ta praca to fakt bo bede zamierzala wyjechac z Polski...

dzis też spróbuję a ja.............. skopiuję kolejny raz........ 23:30 dzis też spróbuję 25.08.1980 Może jednak uda mi sie założyc rodzinę, pokochać i być kochaną? Jeśli tak to kiedy przestanę być sama? pani zycie nie bedzie uslane rozami mezczyzni beda pania ranic to pani wina po czesci bo bedac tak spragniona milosci , nie widzi sie wad a ten jedyny bedzie czekal za rogiem na pania, a pani bedzie go lekcewazyla bo nudny, bo niesmialy? prosze sie rozgladac bo spedzi pani cale zycie sama a on zniknie

Gość dzis też spróbuję
🌻 i tak zostałam starą panną.........

Gość lady night
wróżko...ja mam pytanie o tarota? Ktoś mi kiedyś powiedział,że nie kazdy może go stawiać i trzeba być uważnym jak się go stawia,bo może się coś złego stać...? Jest jakaś prawda w tym co napisałam?

Gość dzis też spróbuję
to nie tak, zę sie nie uśmiecha ze wydaje nie realne... wąłsnie to wydaje mi isę bardzo realne a do tego... n iestety w to wierzę :(

Gość lady night
do dziś też spróbuję... wszystko jest w naszych rękach karty wskazują drogę...co zrobić...?Jak zrobić..? Będzie dobrze..zobaczysz :)

Gość dzis też spróbuję
Wróżko, nie śmieję się... On jest za rogiem... tylko mógłby sie ujawnić ...

Karty nie lubią jedynie bezsensownych, powtarzających się pytań, wówczas może dojść do pomieszania informacji i zatarcia prawdy

Gość dzis też spróbuję
Ja podobno mam taka energię.. idealna do wróżenia... to zdanie wróżki.. hmmm, moze jak znajde troche czasu to spróbuję.. w koncu stara panna musi sie czymś zajmowac :D:D