Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta*

piszcie...jakich macie MĘŻÓW, jacy są, czy jesteście szczęśliwe !

Polecane posty

wittam, ku mac jak wieczór, przeczytałam link o magdusi i mnie totalnie zatkało, laska jest nieźle poryta udaje blondynke czy jest nią w 100%....paranoja pozdro dla net i znajomej net jak udał sie rosołek

Gość
moj rosołek\\? pychotka jak zwylke i szyneczka w sosiku równiez i buraczki i kompocik

Gość ha hahaaaaa
ło matko czy aby czasem ta Magdusia to nie pani Alutka z tego filmu o rodzinie zastęczej.. zupełnie jakbym ją czytała ... ha ha haaaa:) powalające :):):):):)

Już sie wykąpałam ;-) Misiaczek z mamcią kupili mi w prezenie jak sie dowiedzieli że jestem w ciązy, taki fajny komplecik. Szlafroczek i bamboszki w kształcie króliczka ;-) Teraz uwielbiam wieczorami w tym chodzić po domu ;-) Co do pani Alutki z Rodzimy zastępczej, to uwielbiam tą postać, a pan Jędrula to wypisz wymaluj pod względem charakteru, mój Misiaczek ;-) No niestety nie mamy tyle pieniędzy co oni, bo misiaczek jest maszynistą, ale i tak jesteśmy szczęśliwi ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

magdusia, ty nigdy nie klniesz? nigdy cie nikt nie wkurzył ile razy uprawiałas sex? a wiesz co to sex oralny? przepraszam cie najmocniejza bezposrednosc, ale twoja osobosc jest nadzwyczajna i jestem ciekawa tego co mi odpowiesz.. pozdrawiam

Cześć Judyto* ;-) Odpowiem ci na twoje pytania, chociaż to pewnie bedzie mój ostatni wpis na tym forum :-0 Nie klne, bo nie czuje takiej potrzeby. Wole sie wyładować sprzątając na ten przykład. ;-) Owszem, wiem co to seks oralny, chociaż do tej pory nie praktykowaliśmy go z Misiaczkiem, bo uważam że to niehigieniczne dla naszej dzidzi. :-0 Może po wszystkim, czyli po porodzie i tym tzw. okresie przejściowym, ale............wole nie mówić o tym ;-) Natomiast, czy sie nigdy nie wkurzam? Wkurzam sie, ale to jest naprawde krótkotrwałe. Zazwyczaj po chwili mi przechodzi i wole dostrzegać w życiu coś innego, barwniejszego, a co za tym idzie przyjemniejszego ;-) Niestety, nie znalazłam zrozumienia wśród bywalczyń tego forum, więc je opuszczam :-( Chciałam cieszyć sie moim szczęściem i waszym szczęściem. Nie udało się, więc żegnam Pozdrawiam, Magda 🌼

Magdusia- i ty masz czas na albumiki itp??? i sie dziwisz ze tak cie tu potraktowali. Ludzie na tym forum, to zazwyczaj osoby dorosle ktore nie mysla o zakladaniu albumikow tylko o tym jak wychowac dzieci, jak utrzymac rodzine, osoby ktore maja o wiele powazniejsze problemy niz ty. uwazam ze to prowokacja ale wiem ze sa ludzie kolo 30 myslacy tak jek ty.

ale w sumie to fajnie miec takie spokojne zycie jak magdusia ona przypomina mi ta las e z nowozenców Jessica Simpson chyba :)

Gość oj dziewczyny
przecież Magdusia to prowokacja, jakaś laska się nabija z takich Magduś, i z Was, bo w to wierzycie ;-)