Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta*

piszcie...jakich macie MĘŻÓW, jacy są, czy jesteście szczęśliwe !

Polecane posty

oki doki....kobietty na temat, na temat, magda -------------------- weź sobie do seca, nie chcemy słuchac o albumikach i twoich zboczonych myślach, zachowaj to dla siebie, badz choc raz powazna, za to sie chwali za głupkowatosc...niestety nie

Wiecie co? Mam wrażenie że wasza zawiść bierze sie z tego że nie jesteście takie szczęśliwe jak ja, a nawet jak jesteście to nie potraficie sie tym szczęściem cieszyć :-( Co wam zależało by normalnie doradzić? Musiałyście od razu te swoje uszczypliwości i chamskie komentarze wypisywać?:-( To że wpadłam na pomysł tego albumu razem z mamusią to chyba nie jest jakieś niedozwolone prawem przestępstwo? A może więcej dziewczyn tak robi, tylko akurat nie miały śmiałości poprosić o porade na forum, bo zdawały sobie sprawe że mogą zostać potraktowane właśnie w taki sam sposób :-( Skąd w was tyle jadu i zawiści? :-( Mimo wszystko pozdrawiam, Magda 🌼

Gość
prawdziwych przyjacioł poznaje sie w biedzie doradziłam ci gdy byłas w potzrebie a ty mnie tak potraktowałas???? mam jeszce pare pomysłow jak podsune ci je wybaczysz?

magdusia---tak wszyscy do ciebie mówią, jestes małą nie dojrzałą dziwczynką, wybacz masz 30 na karku, wiecej rozwaggi !!!

Gość
mimo wszystko ci powiem ze cie lubie twoja mamusie i miaczka tez

a tak w ogóle to ja miałam pierwsza taki album tylko nie mówiłam nikomy bo byscie zaraz miz azdrosciły i zrobiły taki sam, ha!

magdusia nie odpowiedziałs na pytanie, czy ktos powiedział ci ze twoje zachowanie nie jest w miarę normalne ? i zachowujesz sie zdekka dziwacznie

Gość
sory noe ale ja wymyslilam te albumy wiec posadze ciebie o plagiat sedzia anna maria to rozsadzi

kafeterianki madzia robi nas wszystkie w balona .wypisuje te pierdoloty dla jaj.bo to nie mozliwe zeby ktos byl tak porabany.to jest poprostu nie mozliwe. a moze dlatego ona jest taka szczesliwa bo jest rabnieta.

Ostatnio bylam na chrzcinach i kupilam albumik dla dziecka, czemu nie wkleilam tam lisci laurowych, alez ja glupia jestem !!!!! Taki pomysl, musze zaczac myslec :O

Gość
majka zmarnowałas chrzciny

m*jka, jestem lubiana przez moją rodzine, znajomych i znajomych mojego Misia (tak, będę tak o nim pisać, bo go kocham) ;-) Chciałam wnieść do tego tematu troche optymizmu, pogadać z naprawde przyjaznymi przyjaciółkami, a nie kłócić sie czy wyzywać :-0 Ja mojej mamusi nie namawiałam do robienia albumu. Wpadłyśmy na ten pomysł prawie jednocześnie oglądając zdjęcia z dzieciństwa mojego Misia (oczywiście pod jego nieobecność) ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość
pod nieobecnosc MISIA ? oj moga byc kłopociki Majka musisz to naprawic musza byc listeczki laurowe

Gość
gdzie spac? siedz tu i zbieraj pomysły na albumik

Gość
kurcze co tu teraz poczniesz ?

Gość
a moze masz majeranek ?

Gość
oszalałas? mrozoną? nie wolno mrozonek wklejac!

Potnij Paulka firanke, napewno wyjdzie super, ja mam sasiadow ktorzy nie maja firanki w zadnym oknie, wszystko widac, :O wiec jak widzisz firanki nie sa obowiazkowe, a albumik bedzie pikny :)

Gość
wszystkie franki sasiedzi wkleili do abumiku?

No oni chyba lubia byc podgladani przez innych :P A dzieci nie maja, moze im ukradli :D

..ale słuchajcie, ja tam jestem dla Magdusi pełna podziwu..Stworzyć taką postac, to się nazywa miec wyobraźnie! Zakładam fanklub Magdusi i pierwsza się do niego wpisuje. Herbu listek laurowy:D:D:Dbuahahahahahaha

Gość
A moj misiaczek nie ma takiego albumiku i co ja teraz ?......... jak ja ?......... co mam zrobic?........

Gość
dlla piesków firanki?cos ty! pieskom wkleja sie wstążeczki z aksamitu ale dałas plame Paulka

jak nie macie lisci laurowych to ploecam liscie z drzew jest dostatek teraz albo sniegu troche mozna przykleic