Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta*

piszcie...jakich macie MĘŻÓW, jacy są, czy jesteście szczęśliwe !

Polecane posty

no własnie pisąłam u mamus dwudziestoparoletnich ze mój uwelbia ja nienawidze

pa pa pa pa - pa pa - to z teletubisiwo- wiec zmykam. ja lubie te filmiki z teletubisiow a teletubisie niezabardzo;) ale coz jest to program bez przemocy i czegos uczacy wiec puszczam kubie skoro je lubi;) papapa

brrrrrrrrr.....nie lubie ale dzieciaki przepadaja ja po obejrzeniu tego z moim synkiem musze potem przez 5 min dochodzic do siebie:) ciekawe dlaczego dzieci tak bardzo je lubia?

Słuchajcie no dziewczyny ;-) Mam prośbe.;-) Już kiedyś wam wspominałam o tym że razem z mamcią robimy taki album, gdzie wklejamy fotki z gazet z modą dla bobasków. Obok tych fotek przyklejamy żeby to ładnie wyglądało, liście laurowe. No i tak sie zastanawiam, czy można by to jeszcze przystroić kawałkami jakiejś starej firanki koronkowej, czy wstążeczkami z naszego ślubu? Jak myślicie dziewczyny?;-) Dla tych które nie wiedzą o co chodzi, wyjaśnie że gdy już dzidzia przyjdzie na świat to będziemy razem z mamusią i Misiaczkiem chodzić po sklepach i galeriach handlowych z tym albumem i szukać dokładnie takich ciuszków jak na wybranych przez nas fotografiach ;-) No więc, czy można ten album tak przystroić, ewentualnie podajcie swoje pomysły ;-) Ja w tym czasie wytre telewizor z kurzu ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość no comments....
o matko bosko!!!!!

mam wrazenie ze pod magdusie podszywa sie net ar, dzis jej nie ma pewnie dostała dozywotniego bana, wiec teraz udaje słodką kure. magdusia rozwalasz nas swoją drobiaZGOWOSCIA, BŁAGAM BADZ BARDZIEJ ZYCIOWA, BO NAPRAWDE ZARAZ ZZWRÓCE CAŁE SNIADANIE, piszesz takie teksty jakbys była niespełna rozumu.powaznie, pewnie to juz wiele razy słyszałas !!!

Gość
liscie laurowe majeranek i ziele angielskie bez tego album nie bedzie wystarczajaco cudny misiaczkowi włoz jeszcze pawie piorko w dupke

a co myslicie o odrobinie brokatu mam pare fotek jak chcesz to ci wysle na maila:)

Gość
plusy i minusy ????????????????????czego chciałas??????????

magdusia........k....mac, pochamuj swe emocje bo szkodzisz innym, masz 28lat a zachowujesz sie jabys miała 18, wiek zobowiazuje do pewnych rzeczy, chyba ze ty juz taka jeste tiutiutiu, niuniuniu, misiaczku, pipaczku , dup...... wyluzuj kobieto, daj sobie na wstrzymanie, bo zaczynasz bredzic, albo ciaza ci nie słuzy. ale szczerze to nire słyszałam zeby ciaza zaszkodziła komus umysłowo, tobie najwyraźniej to idzie w tym kierunku podejmi drastyczne kroki !!!!

net ar...dobre, piuro w dupie, ufff ale sie biedaczek podnieci !!!!

Gość
to dobrze!!!!!! jakos to przeboleje

paulka123, ty tez przeciwko nam, nie badz judaszem zachowajcie takie psychiczne mysli o albumikach dla siebie i nie piscie tego na forum to szkodzi nam wszystkim, naprawde mozna sobie nieźle pomyslec o takich prowokatorkach mozecie tez zbierac kupki kozie i przyozdobic albumiki, mozna sie usmiac

magdusia, powiedz szczerze czy ktos ci kiedys powiedział, ze twoje zachowanie nie jest normalnie? śmiem sadzic ze tak !!!

Gość
madzia musisz koniecznie do albumiki wkleic foteczki madziuni m to taki gornolotny serial taki zyciowy hahahaha

Gość
Paula nie wiem jak bede zyc z tym odrzuceniem bbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hlip hlip

net-ar mam to w 4 literach a ty? magdusia, jestesmy z tobą----------trzymaj sie dzielnie !!!!!!!!!!!!!!!

Gość
taaaaaaaaaaaakkk przepraszam madziu wybaczysz!

jak czytam o magdusi i jej misiaczku,to choc nie czekam na dzidzie to mi sie na mdlosci zbiera.nie bede tego czytala bo sie za bardzo wzruszam a moge kiedys zajsc w ciaze i to bedzie mialo zly wplyw na dzidzie... puk puk.proponuje wywalic z barana w sciane. nie ktorym z wam jakby sie kupe dalo do zjedzenia to tez byscie mowily ze dobra. pozdrawiam serdecznie