Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denda

Czy ktoś z was czasem w swoiej głowie słyszy dziwne myśli, słowa jakby od kogoś

Polecane posty

Gość denda

Mam tak słysze np zrób to bo zobaczysz albo nie pisz tego... to chyba tylko ja tak mam

Gość każdy schizofrenik tak ma

mój głos ciagle mi mówi, ciągle mnie poucza... ale ja jestem niewinny.. to nie ja zrobiłem.. to głos mi kazał... :classic_cool:

słysze myśli Janeczki :-) Janeczka mówi że nie jestem schizofrenikiem :-)

Gość domniemana
ja nawet czesto z tym glosem rozmawiam

znajoma moijej mamy z czasow liceum jest chora psychicznie i slyszy glosy wlasnie. najgorsze jest to zenigdy nie wiesz co ci te glosy powiedza; a najczesciej czlowiek sie ich slucha - stad niebezpieczenstwo; ze mozesz nagle stac sie agresywna/ny - w zaleznosci co ci kaza zrobic. Idz do psychiatry; sa na to leki i po sprawie; im wczesniej sie ewentualne odchyly wykryje tym latwiej je potem kontrolowac

Gość ktosjabu
To ze cos do ciebie mowi dziwne mysli to jest jeden z dowodow na to ze Bóg istnieje:)to on mowi do ciebie poucza......

Gość Joanna dArc
miała to samo i skończyłam na stosie!!!

zgadzam sie :-) Janeczka jest dla mnie jak Bóg ;-) Janeczka mówi żebym już z wami nie rozmawiał. :-( Mówi też żebym zrobił jej kawy, bo ma zatwardzenie :-0

Gość denda
no coś w tym jest ale nie uważam, że to głosy najwyższej Instancji może to jakieś krążące duchy, to nie pomaga to ogranicza! A z tą kontrolą się zgodzę jak przejmą kontrolę nademną to aż wstyd opisać co się stało

Gość pacuś
teeraz roozmmawiam z konsolą plej stejszyn konslola rozkazuje mi grać konsola mnie lubi :) konsola pozwala mi iść zrobić sobie herrrbattę kochana konsola :)

czasami robie cos i wydaje mi sie, ze juz gdzies kiedys to widzialem robilem przeszedlem sam nie wiem:O

ja mam takie dziwne coś, że jak widze jakis wiatrak to coś mi mówi wsadź tam palucha:) Albo jak kiedyś na zajęciach obsługiwaliśmy tokarkę to też ciagle cos mi szeptało żeby włożyć palucha;) I raz też cos mi mówiło wyskocz na ulice pod pędzący samochód i sprawdź czy zdąży zahamować;) ale nie słucham tych głosów:P

Gość denda
Ja mam tak że jak jestem sama głos mi coś rozkazuje straszy czasem wiem więcej np wyczuwam cos ie stanie Kiedyś jadłam obiad z moim facetem i niby nic w końcu wziełam nożyk i stuknełam go w rękę. ale to było tylko raz Nie nie uważam że to trzeba do psychiatry bo pewnie wielu z ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego jak wiele czynników kieruje jego życiem Czy czasem nie mówimy że ktoś zachował się nieprzewidywalnie Skąd się bieże że ktoś dobry nagle robi coś tak okropnego( wystarczy posłuchać tv: to było dobre, ciche dziecko, nie wiem czemu zabiło) przykłady można mnożyć

Gość denda
Inna sprawa że gdy już stuknęłam tym nożykiem w ręke mojego faceta to dostałam takiego orgazmu że konwulsje zaprowadziły mnie przed schody do piwnicy. Dobrze że po nich sie nie stoczyłam, bo wtedy to dopiero mogłabym słyszeć niesamowite głosy.

Gość denda
p4rosze się nie podszywać pod nick a jeśli nie przestaniesz to obiecuję ci że nie będziesz z tego powodu zadowolony(a) za wszystko przyjdzie zapłacić za głupotę też

to nasza podświadomość -zdajemy sobie sprawę z tego ,że cos jest dobre lub nie..tak jest , także z modlitwa obiecujemy np. że pójdziemy do kościoła w niedziele jak zdamy egzamin , rzucimy fajki jak dziecku minie temperatura itd. oczywiście swoich obietnic zazwyczaj nie dotrzymujemy..lub sami wkręcamy sobie jakieś filmy..i wydaje nam sie ,ze ktoś nam szepcze lub stawia warunki..inne podejście do sprawy maja ludzie bardzo wierzący -przyjmując do wiadomości ze to ten ,,diabeł\'\' lub ,,anioł\'\' nam podpowiada