Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life is life

Nie chce mieć dziecka z dziewczyną

Polecane posty

Gość life is life

Okłamuje swoją dziewczyne, że będziemy mieć dzieci ale jeszcze nie teraz, ja wiem, że nie chce dzieci nigdy, mam super dziewczyne ale wiem, że wkońcu mnie zostawi, staram się to odwlec w czasie. Na dziecko mnie nie złapie bo mam podwiązane nasieniowody.... Szkoda że kiedyś się rozstaniemy

Gość powiedz jej prawde

Gość prowokator jestes

Gość gnojek z ciebie
Krzywdzisz ją

Gość yyyyyyyyyyyy
to miej z chlopakiem

Gość aakzseingA
taaaa

Gość ja też nie chce nigdy mieć
dzecka. Bo nie. I wiem, że byłabym dobrą matką, ale boję się że mogłabym coś zrobic nie tak, boję się, że takie małe dziecko mogłoby zachorować, czy coś by mu się stało przez e mnie:o Poza tym, nie chcę być w ciąży i rodzić tego dziecka przy asyscie jakichs okropnych położnych i lekarzy, w ogóle noję sie szpitali, chorób. Jak kiedys dostanę raka czy coś, to już wolę zdechnąć w spokoju niż dać się poćwartowć jakimś konowałom:o Jakbym zaszła w ciążę, umarłabym ze strachu:o Poza tym na razie sama jestem dzieckiem, mam 21 lat i ie mogę byc matka dla nikogo...

Gość life is life
Myśle żeby jej powiedzieć aby odstawiła tabletki, w ciąże i tak nie zajdzie a mi to da troche czasu spokoju.... nie chce dzieci bo moje życie było nudne, nic w zyciu nie zobaczyłem, wcale z niego nie korzystałem, rodziców stać nie było, teraz chce to nadrobić nie wiem czy mi życia starczy, a dziecko by tylko mnie uziemiło...

Gość posąg Dawida
mam podobnie do ciebie, ale ja narazie bawie się tylko w przelotne związki...

Gość life is life
Myślicie że instynkt macierzyński będzie silniejszy od miłości do mnie??? Może wkońcu jej minie...?

ja w życiu wiele zobaczyłam, byłam w ponad 15 krajach na kilku kontynentach, wybawiłam się, narozrabiałam. Ale nie należy tego mylic z rozwiązłością. Raczej z piciem wszystkiego i paleniem zielska:p Z łażeniem nocami po górach czy po dyskotekach na Majorce. I w ogóle z wygłupianiem się. Teraz juz mogę spokojnie siedzieć w domu, w zasadzie tylko n ato mam ochotę, nagle wszystkigo mi sie odechciało. Ale dzieci i tak nie chcę.

Wiesz... Jeżeli bedzie miała instynkt macierzyński, to możecie adoptowac dziecko. Ale wiele osób, zaróno mężczyzn jak i kobiet jest dość próżnyzch, czy głupich?:o i uważa, że szczęście może im dac tylo WŁĄSNE, czytaj: spłodzone przez nich, dziecko... Dziwne to podejścię, ale tak mają niektórzy. Ja, może dlatego, że nie uważam dziecka za niczyją własność, tylko za człowieka, któremu trzeba pomóc dorosnąć, nie mam parcia na produkcje własnych dzieci. Wcale nie jestem taka doskonała, żebym musiała miec kogos podobnego do mnie;) Zresztą to podobieństwo w dużej mierze zależy od wychowania, nie od samego urodzenia. No, chyba że podobieństwo fizyczne...

Gość SMutna tez
Wiele osob nie chce dzieci ale ulegaja presji otoczenia albo funduja je sobie z samotnosci

Gość life is life
Moja rodzina też tak na początku mowiła , że zobaczysz jak to będzie itp zmienisz zdanie....nic nie zmienie i nic nie robie wbrew sobie...

Gość lifeislife-
life is life- rozumiem Cie doskonale..ja tez niechce miec dzieci..taka juz nasza natura..ale nikt tego nie zrozumie nigdy! pozdro :classic_cool:

Gość erre
nie informując dziewczyny o swoich poglądach postępujesz nieuczciwie i tchórzliwie, ona ma prawo wiedzieć co naprawdę sądzisz na tak istotny - bo dotyczący podstawowego instynktu zachowania gatunku i przekazania swoich genów - temat nieuczciwe jest też że pozwalasz jej truć się tabletkami (one rujnują zdrowie i psychikę) choć nie musiałaby tfu

Gość eriji
rozumiem, że nie chcesz mieć dzieci, to decyzja każdego człowieka i masz do tego prawo. Ale nie masz prawa oszukiwać osoby, którą kochasz. Ona mogłaby wcześniej ułożyć sobie życie z kimś, kto ma takie same plany jak ona.

no włąśnie... Mój chłopak np. wiedział, że ja nie bardzo chcę mieć dzieci i stwierdził, że dla niego najważniejsza jestem ja, nie dzieci. Ale musiałam mu o tym powiedzieć. Bo jak można kogos kochac i go oszukiwać?:o

Gość Isana
Za karę będziesz mieszkał z grubą i brzydką

Gość life is life
A po co mam jej mówic, może poprostu w pewnym momencie przyzwyczaji się do takiego zycia...

Gość do AuToRaAAAAA
jak to sie stalo ze masz podwiazane nasienowiody??sam tego chciales...chce zeby moj chlopak zrobil to samo tez dzieci nie chcemy...a tabletek mam juz dosc...naoisz cos wiecej o tym..

Gość life is life
Do mojego cuchnacego zabiego oddechu juz sie przyzywczaila... to i do braku bachorow tez sie dostostuje.

Gość life is life
Domowym sposobme troche bolalo ale jak sie powrozem worek mocno zwiaze to za cholere nasienie nie pojdzie. Tylko zsinial troche i to mnie martwi.

Gość life is life
Debilny podszywasz nie sluchaj go. Zbieg kosztowal 100 zl wykonalem go w klinice na Ukrainie tylko nie wiem czemu mam tez rane cieta w okolicach lewej nerki...

Po podwiazaniu nasieniowodow sa komplikacje. Zrosty. Przez co grozi bezplodnosc nad takim sposobem lepiej sie zastanowic pare razy.

Gość do AuToRaAAAAA
rozumiem ze jesli masz podwiazane nasieniowody to pdczas orgazmu nie wydobywa sie sperma tak??a jeslio chodzi o sex to po takim zabiegu mezczynzna ma mniejsze odczucia???

Gość a sprawdzałes czy
masz nerkę??

Gość life is life
Nie wiem podobno te plemniki tam gnija :( czasem czuje dziwne bole.