Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owocówkowa

Tyje od owoców!

Polecane posty

Gość owocówkowa

mam taki problem uwielbiam owoce, jakby ktoś mnie poczęstował kotletem i jabłkiem wybiore jabłko, gołąbkiem wybiore winogron itd ale nie dlatego, że się odchudzam poprostu kocham owoce to moja słabość. Jem ich dużo, zadużo. Potrafię kilogram winogron zjeść w ciągu dnia, O dziwo gdy wykluczam owoce z diety i jem tak jak przeciętna Polka tzn ziemniaczki, sosy, kanapeczki chudna...dziwne prawda Ma ktoś podobny problem?

Gość No Ja mam odwrotnie
Ja na diecie jem kg winogron, jablek i innych i chudne

Gość owoce sa słodkie i pobudzaja
apetyt, Poza tym owocow mozesz zjesc bardzo duzo, wydaje ci sie,ze nie grzeszysz, A to duzo kalorii. Niepowinno sie jesc owocow przed jedzeniem, tylko po. Madrze sie, ale tez tak mam

Gość owocówkowa
Może coś w tym jest tak jak ludzie chudną na diecie Kwaśniewskiego tylko mięso i tłusto jak najbardziej kalorycznie...może kwestia żołądka

Gość raczej kwestia
tego, co poza owocami jeszcze jesz :O

Gość dama szpinakowa
niestety owoce zawieraja duzo cukrów :(( i o tym trzeba pamietać . W diecie radzę zastapić je warzywakmi ... najlepiej surowymi , albo wybierać owoce o niskiej zawartosci cukru tj .. grapefruity, truskawki , ananasy, kiwi:))arbuzy Winogrona to sam cukier :) w

Gość owocówkowa
Byłam u Irydologa i powiedział że dla mnie nie wskazane są warzywa i owoce surowe że powinnam tylko gotowane, mh dziwne widocznie nie warto wierzyć kolorowej prasie. Co poza owocami jadam normalnie jak każdy.

Gość Pomocy_Help
Owoce i warzywa to samo zdrowie wiec nie mozna ci ich zakazac, a chyba wiadomo ze nie powinnas jesc po 1 kg ale min 300-500 g dziennie to powinny byc owoce, nic tak zdrowiu nie sluzy jak warzywa, owoce, nabial, ryby itp zarcie wiec jak mozna pieprzyc ze owoce nie sluza zdrowiu i wadze, co za bujda

Gość oleksyyyy
Tyć możesz tylko od nadmiaru owoców, ale to fakt lepiej jeść warzywa bo owoc ma dużo cukru

Raczej nie możliwe zeby utyc od samych owoców. Lepiej przeanalizuj swoje dzienne menu , moze po prostu za duzo w ogole jesz????

raczej mozliwe utyc od owocow :) sam cukier prosty - niewykorzystany od razu po zjedzeniu (na wysilek fizyczny) zostaje przeksztalcony w tkanke tluszczowa. a jak ktos wieczorem np. zje kilo jablek, to marne szanse ze wykorzysta te 500kcal na jakies cwiczenia nie?

Gość winogrona są potwornie
kaloryczne, podobnie figi, daktyle, śliwki, banany... Jakbyś zjadła 15 dag winogron, to byś nie przytyła, kilogram winogron to tyle kalorii co tabliczka czekolady. Moze jadaj więcej warzyw, a z owoców raczej te niskokaloryczne? Nie mam w głowie tabel, ale na pewno niskokaloryczne są arbuzy, truskawki, chyba melony...

Gość owocówkowa
No coś w moim organiźmie nie jest tak, jak chce schudnąc to jem to co inni w czasie diety odstawiają a więc kanapeczki, pizze, tłuste ryby...ale i tak ciągnie mnie do owoców, i może dlatego że potrafię jeść ok kg dziennie, może coś mi się poprzestawiało z powodu choroby którą miałam 3 lata temu pozdrawiam

Gość mocium Panie
no raczej mnie to nie szokuje przyzwyczailam sie juz do ignorancji wypowiadającycych się tu osób. Zapewniam Cię , ze jak zjesz kilogram truskawek i kilogram czekolady to nie jest to samo. Juz najbardziej uproszczając cukier z owoców jest łatwo strawny. po owocach częściej będziesz robiła siku, kg. czekolady mógłby cie ostro przyblokować. Zdziwiona jesteś? Wypada przestac sie dziwic , ze tyle osób ma problem z nadwagą, skoro panuja takie poglądy.

Gość gość
ja tez od owocow tyje a warzyw nie lubie zbytnio

Gość gość
OD OWOCÓW SIE TYJE!

owoce to sam cukier, sa zdrowe i trzeba jesc ale blagam Cie KOLO WINGRONONA!??? nawet ja bym nie potrafila zjesc!!! lepiej ogranicz owoce, ale oczywiscie nie do zera i wporwdz wiecej bialka. ja dopuszczam w ciagu dnia max 2 banany, 2 mandarynki ( albo pomarancze) i ananas.