Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantomas

czego faceci szukają u prostytutek

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyhyyy
dobry dom moze byc patologiczny ale mi chodzilo akurat o taki w ktorym wszystko jest tak jak byc powinno, laska jest mloda, ladna (nie byla molestowana) i co?! daje dla kasy mimo, ze kase moglaby dostac od rodzicow?! nie rozumiem... nie rozumiem tez mezczyzn ktorzy korzystaja z takich uslug, co z tego ze laska jest ladna, powiedzmy nawet zajebista jak przed nim brzydko mowiac dupcylo ja jeszcze paru i to moze nawet tego samego dnia?!

Gość yyyyyyyyyyyhyyy
a co do tych tzw brakow w zwiazkach to mimo ze jest to moj jedyny facet z ktorym mam zamiar spedzic reszte mojego zycia to jestem otwarta na propozycje i wiem ze wszystko jest ok a gdyby nawet nie bylo to jestem pewna ze jezlei facet kocha kobiete to nie pojdzie do dziwki tylko dlatego ze powiedzmy wlasna kobieta na mysl o oralu dostaje odruchu wymiotnego :o nie robcie juz z siebie takich zwierzat bo naprawde wychodzi na to ze faceci mysla fiutem a nie chcialabym byc takiego zdania

Gość mariusz zero klon 15 fj tato
Tak naprawdę nie wiesz czy była molestowana, jaki ma kontakt z rodzicami itp? Może być tak, że np. materialnie ma wszystko ale rodzice pracuja cały dzień, olewają ją i ona czuje się niekochana i rekompensuje to sobie seksem

Gość Poszukiwacz...
Każdy facet myśli fiutem. Jeśli ktos temu przeczy to kłamie.

Gość dzięki bogu
nie jestem facetem :O

Gość yyyyyyyyyyyhyyy
nie ma dla mnie usprawiedliwienia dla kobiet ktore sa dziwkami i tak samo dla facetow ktorzy korzystaja z ich uslug :o załosneeeeee

Gość bo do tanga trzeba dwojga

Gość wivienka
faceci to g.... płacą dziwkom za poniżanie się a faktycznie dziwki brzydzą się was, chcą tylko waszej kasy,To wszystko,

Gość ale mi odkrycie
a my chcemy tylko poruchac i dupie mamy czy one cos mysla/czuja

Gość tiaaaa
a dostają rozjechaną, schlapaną przez tuziny podrzędną erotyczną aktorkę udającą mega frajdę...mówię o prostytutkach a nie o kurwach - bo te akurat faktycznie to lubą...taka ich natura. One jednak rzadko biora za to kasę.

Gość the new guy
To jest fajne: Ania 26: "godzinka zlecia jak szczala. Bylo super i napewno tam wruce" :classic_cool::D

Odpowiadam na pytanie topiku: Faceci u prostytutek szukają dobrego, niezobowiązującego JEBANKA.Dziękuję za uwagę.

MADONNA83 sex bez uczuc to gowno!!!!!! Sprecyzuj.Jak nie potrafisz to nie pierdol.Generalnie jesteś nieźle zjebana.