Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kafeterianka18

Kosmetyki Faberlic - co o nich s膮dzicie?

Polecane posty

Go艣膰 Ulvena
Po艂awiacze konsultant贸w!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
O tych pr贸bkach dowiedzia艂am si臋 od mojej kole偶anki. Jej mama jest konsultantk膮 i podobno dosta艂a smsem wiadomo艣膰 o tych pr贸bkach. Dlatego sie zapyta艂am na forum bo nie jestem pewna o co chodzi... postaram sie dowiedzi膰 wi臋cej na ten temat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sema83
Ja po prostu zapisa艂am si臋 na stronie faberlica i na nastepny dzie艅 juz paczk臋 dosta艂am :)

Udost臋pnij ten post

Skokrotka ja te偶 dosta艂am sms\'a o pr贸bkach. Cytuj臋 : \"tylko w dniach 9-10.05 przy zam贸wieniu za 300 z艂 w cenach katalogowych. zestaw pr贸bek perfum za 1,90z艂. Je偶eli zam贸wienie b臋dzie na 400 z艂 jest mo偶liwo艣膰 wyboru pr贸bek: pomadek lub perfum. Oferta na zam. za 300 z艂 i 400z艂 nie 艂膮czy si臋. Ilo艣膰 zestaw贸w ograniczona.\" Hmmm, jak wida膰 istniej膮 pr贸bki pomadek, wi臋c dlaczego nie mo偶na ich kupi膰 ? Tym bardziej , 偶e pomadki wygl膮daj膮 zupe艂nie inaczej w katalogu ni偶 w rzeczywisto艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wioletina
Uwa偶am, 偶e zamiast niekt贸rych prezent贸w dla nowych konsultantek powinny byc pr贸bki za darmo, wtedy wiedzia艂yby艣my co jak wygl膮da, a w przypadku perfum jak pachnie. Kupowanie w ciemno jest bez sensu, ale czasami inaczej nie da rady. Ryzykujemy najwiecej my, gdy偶 w przypadku kiedy co艣 nie spodoba si臋 naszym klientkom musimy co艣 zrobi膰 z tymi kosmetykami. Cz臋sto zamiast odsy艂a膰 jedn膮 tani膮 rzecz wol臋 j膮 sprzeda膰 komu艣 innemu za cen臋 ni偶sz膮. Pozdrowienia dla os贸b z okolic Kutna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fabe
Tylko dziewczyny je艣li wpisujecie sie przez internet to i tak zostaniecie pod kogo艣 podpi臋te. Firma potem dzieli sie mi臋dzy sob膮 takimi wolnymi ptakami. Moze wiec warto samemu wybra膰 sobie prze艂o偶onego kt贸ry Wam pomoze, doradzi:) Decyzja nale偶y do Was. Firma na dniach otwiera biuro w Chorzowie, gdzie bedzie mozna uzyska膰 r贸zne informacje, zobaczy膰 kosmetyki. O otwarciu poinformuj臋 ale ju偶 dzisiaj gor膮co zapraszam.

Udost臋pnij ten post

co do pr贸bek, to mo偶na je kupi膰! Zestaw pr贸bek pomadek kosztuje 25 z艂 paleta farb 30 z艂 cho膰 proponowano mi cen臋 20 z艂 a pr贸bki perfum dost臋pne s膮 przy zamawianiu przez internet Pozdrawiam Czarnamonia

Udost臋pnij ten post

CZARNAMONIA: jak mog臋 zam贸wi膰 ten zestaw pr贸bek pomatek?? bo nigdzie nie ma takich informacji...:) a to s膮 wszystkie pr贸bki ka偶dej serii z katalogu?? Z k膮d posiadasz takie informacje?? Mog艂aby艣 opisa膰 dok艂adniej jak to wygl膮da?? :D z g贸ry 艣licznie dzi臋kuj臋 :*

Udost臋pnij ten post

Droga Stokrotko! Sk艂adaj膮c zam贸wieni po prostu zapyta艂am si臋 o pr贸bki. Za 25 z艂 otrzyma艂am zestaw pr贸bek pomadek, tj. Gr-1001, 1002, 1003,1004, 1005, 1006, 1007, 1009, 1011,1101, 1102,1103, 1104,1105,1106, 1107, 1108, 1201, 1210 oraz MR 1001 - 1012,

Udost臋pnij ten post

a ja mam pytanie co do tej palety farb doi wlosow dlaczego cana w jej jest 30zl a ja zaplacilam 20? moze ktos tez kupil ja 20 zl ?czemu ceny podobane przez Faberlic sa inne?

Udost臋pnij ten post

a co do tych probek pomadek ,kiedys byly probki komplet kosztowal 40zl zakupilam je a niedlugo potem je wycofali :(zeby z tymi tak nie bylo

Udost臋pnij ten post

Mo偶e paleta farb do w艂os贸w w tym miesi膮cu kosztuje 20 z艂? Bo mi j膮 te偶 proponowano przy zam贸wieniu za 20 z艂 ale cena aktualna to 30 z艂

Udost臋pnij ten post

moje dziewczyny placily po 30zl ,mnie tez nikt nie pinformowal ze ma byc taniej takze niewiem o co kaman a procenty dodatkowe tez niewiem jak naliczaja raz tak raz tak i nie chodzi wcale o grupe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirikum
,, Sk艂adaj膮c zam贸wieni po prostu zapyta艂am si臋 o pr贸bki. Za 25 z艂 otrzyma艂am zestaw pr贸bek pomadek, tj. Gr-1001, 1002, 1003,1004, 1005, 1006, 1007, 1009, 1011,1101, 1102,1103, 1104,1105,1106, 1107, 1108, 1201, 1210 oraz MR 1001 - 1012,,, Rozumiem ,偶e zam贸wienie sk艂ada艂a艣 telefonicznie..kurcze te偶 tak chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wioletina
Witam Mamy wi臋c do kupienia palet臋 farb i pomadek,jednak je艣li chodzi o perfumy to szkoda, 偶e nie mo偶na ich kupi膰 taniej. Zajmuj臋 si臋 r贸wnie偶 Avon i jak wi臋kszo艣膰 z was wie tam jest pro艣ciej z pr贸bkami perfum.W komplecie mo偶na kupi膰 5 pr贸bek za nieca艂e 4 z艂.Cz臋艣膰 mog臋 rozda膰 klientkoma reszt臋 zostawi膰 dla siebie.W Faberlic jak dla mnie jest troch臋 drogo za jedn膮 pr贸bk臋 perfum, my艣l臋 偶e mo偶e w komplecie by艂o by taniej i dla konsultantek tym bardziej. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Zam贸wienie sk艂ada艂am prez internet, w uwagacz zada艂am pytanie a nast臋pnie zadzwoni艂 kto艣 do mnie z faberlika i zapyta艂 czy chc臋 te pr贸bki za 25z艂

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰! Wracam po chwilowej nieobecno艣ci i pozdrawiam Wszyskich!!! Tak, tak nied艂ugo u mnie w Chorzowie otwiera si臋 biuro-punkt konsultacyjny :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirikum
czarnamoniu dzi臋kuje za odpowiedz:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia_xD
Siemka ;) Ja w艂a艣nie wczoraj dowiedzia艂am si臋 o tej firmie i chc臋 zosta膰 konsultantk膮... Narazie jestem w avon'ie i musze jeszcze jedno zam贸wienie z艂o偶y膰, bo zwroty musz膮 mi przys艂a膰. Wczoraj w艂a艣nie napisa艂am do takiej dziewczyny maila i mniej wi臋cej wszystko mi napisa艂a i jeszcze na gg zada艂am jej kilka pyta艅, ale narazie nie odp. Co艣 tam pisa艂a, ze katalog i deklaracje mi przesle... Chcia艂abym poprosi膰 te偶 o te materia艂y informacyjne czy jako艣 tak :) Z g贸ry dzi臋kuje ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirikum
jedyne co Ci mo偶e przys艂a膰 ta dziewczyna to podejrzewam to samo co mi przys艂a艂 m贸j prze艂o偶ony a mianowicie informacj臋 umieszczon膮 na tronie A4 na czym polega patent aquateftu jakie s膮 serie do pielengnacji itp. ponadto dok艂adnijesze informacje na temat p艂atno艣ci, to ile mo偶esz sobie wypracowa膰 a mo偶esz a偶 do 43% jesli grupa podleg艂ych Tobie konsultant贸w b臋dzie aktywna.hmm co jeszcze?:P Jak Ci ona prze艣le wszystko to robisz zam贸wienie przesy艂asz skan swojego dowodu i dopiero wtedy jeste艣 zarejestrowana, je艣li zrobisz zakupy poni偶ej 250 z艂 to p艂acisz koszty wys艂ki w wysoko艣膰i 7 z艂... je艣li Tobie co艣 pomog艂am to bardzo si臋 ciesze i pozdrawiam przysz艂膮 now膮 Faberliczk臋:) zobaczysz jak tu fajnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirikum
aha i przesy艂am Ci na maila to co udost臋pni艂y mi wspania艂e u偶ytkowniczki Kafeteri :) mam nadzieje ,偶e sie to co艣 przyda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia_xD
Dzi臋ki bardzo za te informacje ;* Dzi臋kuje za info... o przesy艂ce akurat wiedzia艂am, ale o reszcie to tak niezbyt ;] Pisa艂a tylko, ze prze艣le w艂a艣nie ten katalog i deklaracje jak co艣 i nic wi臋cej nie pisa艂a co dalej robi膰 i wg. Jak bd dzisiaj na gg to jeszcze dok艂adnie wszytskiego si臋 wypytam 偶eby potem wszytsko by艂o ok. Jeszcze raz dzi臋ki za materia艂y informacyjne xDD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia_xD
A najpier bd trzeba z艂o偶y膰 zam贸wienie czy da膰 skan dowodu?? W tej sytuacji to bd skan mojej mamy dowody, bo ja mam 15 lal, wi臋c bd na mame... a ja bd si臋 tym zajmowa膰... ale dopiero wejd臋 do tej firmy tak za miesi膮膰, bo teraz jestem w avonie i musze jeszcze jedno zam贸wienie z艂o偶y膰, bo zwrot贸w mi nie przys艂ali... a powinny juz by膰... A tak nawiasem to te rosyjskie napisy nie zniech臋caj膮 ludzi??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia_xD
Z tym dokumentem to juz wiem wszytsko :D W艂a艣nie ta dziewczyna mi napisa艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirikum
buniu to sie ciesze:* wiesz to nie przeszkadza chyba za bardzo je艣li jeste艣 jeszcze w avonie:) ja opr贸cz tego ejstem jeszcze w oriflame ale powoli rezygnuje z tego interesu.. bradziej mis ie op艂aca faberlic:) co do ruskich napis贸w... pocz膮tkowa reakcja mo偶e by膰 sceptyczna ale je艣li Ci sie uda nam贸wi膰 to zobaczysz ,偶e ludzie wracaj膮 do Ciebie.Spr贸buj nie zaszkodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bunia_xD
Mo偶e i nie przeszkadza, ale nie wiem czy wtedy nazbiera艂abym zam贸wienie do avonu i faberica... Wol臋 trzyma膰 sie jednego. A ten miesi膮c... no nieca艂y miesi膮c to jeszcze wytrzymam ;)

Udost臋pnij ten post

ja b臋d臋 robi艂a jutro zam贸wienie to zobaczymy co przy艣l膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ulvena
Tez by艂am w Oriflame, ale sama nei uzywam tych kosmetyk贸w, to tez zrezygnowa艂am. Za to z Faberlica najbardziej chwale sobie kremy do twarzy. A w koncu krem najwazniejszy! Czy kt贸ras z Was juz wypr贸bowa艂a farbe do w艂os贸w? Czy pozosta艂y jej jeszcze jakies w艂osy? Jak tam z kolorami? ;)

Udost臋pnij ten post