Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaldona

czym zastąpić przyjemność z sexu jeśli nie mam z kim się seksić

Polecane posty

Gość samotnaaldona

:(

Masturbacja jest calkiem przyjemna i jest typowym zastepstwem :) Dla wielu kobiet jest nawet lepsza od seksu z mezczyzna.. ;)

Gość samotnaaldona
ale jak dlugo mozna?

Gość samotnaaldona
nie wyobrażam sobiezebym takmiala całe życie...

Gość to juz jest
+ ze sobie nie wyobrazasz, spokojnie czlowiek doswiadcza prawdziwej milosci jak jej sie nie spodziewa

Gość samotnaaldona
nie moge się z góry umowic na seks, to nie w mojej naturze. Potem się okaze, ze mi facet nie pasuje, to moze być na mnie wściekly, ze do niczego nie doszło ;(

Gość samotnaaldona
27, czemu czemu...bo pracowalam i uczylam się i tak to zleciało. Po mnie to juz chyba widać:(

Gość jakie znaczenie ma tu wiek
chyba, że chcesz się z nią umówić:)

Gość samotnaaldona
wiecie jak mam? Kiedy widzę jakiegoś w miarę faceta to wyobrażam sobie co bym z nim zrobiła:)

Gość samotnaaldona
cóż, jestem łatwym łupem dlatego nie umawiam się nigdy z kims kto wie o moim problemie.

Pytalem o wiek, bo gdybys miala lat 16 to bym sie nie martwil na twoim miejscu ... Ale w wieku lat 27, moze powinnas pomyslec czy w jakis sposob facetow nie odstraszasz ?

Gość hmmmmmmmm
tworku- bardzo cenna rada, hehe

jakie znaczenie ma tu wiek >> na ja z mila i chetna to zawsze , przynajmniejh w teori, chcialbym sie umowic :) ale nie takie to proste, wiec na to nie licze .. ;) Zreszta wiem tylko ze ona jest chetna ) Nie wiem czy jest mila :)

Gość a Ty ile masz lat
to pomyślimy:)

Gość samotnaaldona
tworku, ja nie mam kogo odstraszać, bo się z nimi nie spotykam. Mozliwe, ze nie umiem się komunikować z tymi, ktorych spotykam a na pewno mam zbyt malo kontaktów scisle prywtnych z plcią przeciwną. Widzisz, ja jestem osobą, ktora nie szuka znajomosci z mężczyznami, jeśli ma klopoty -skupiam się wtedy na czym innym. A ostatnie lata byly dla mnie dosyć trudne i tak mi zlecialo.

Gość ooo widze ze nie tyklko ja ma
a myślałam, ze tylko ja mam taki problem :(

no ruzumiem to aldona ... rozumiem ... Tym niemniej, ja stad zaraz pojde, a ty dalej bedzieszc miala dylemat ... jestes zapewn wyksztalcona i inteligentna kobieta... Czas te inteligencje zaprzgnac dla wlasnych interesow :) Jak bedziesz robila w kolko to samo co dotad i oczekiwala innych wynikow to ... jest to definicja czegos tam (glupoty ?) :) No jakies takie powiedzonko jest chyba :) Sa jakies przyczyny dla ktorych masz malo kontaktow z plcia przeciwna. Swiadomie lub podswiadomie ich unikasz, albo te plec swiadomie lub podswiadomie do siebie zniechecasz. Musisz to sama przeanalizowac i zrozumiec jak jest naprawde w twoim konkretnym przypadku ... A potem musisz sobie przygotowac maly plan akcji i juz ;) Dzialac !! I byc moze bedziesz sie musiala czasem wypchnac ze swojej strefy komfortu psychicznego ... Ale tak trzeba.. A masturbacja sie nie przejmuj, mysle ze jest ona tu akurat najmniejszym problemem .. Baw sie dobrze :p

Gość samotnaaldona
ooo widze ze nie tyklko ja ma --->ja z tego m.in.powodu zmienilam pracę.Nie dalam rady pracować z samymi kobietami albo dziećmi.

Gość samotnaaldona
tworku kochany widzę, ze mnie rozumiesz:)

Gość samotnaaldona
bo ja się panicznie boję ciąży:(

no nie ... ;).. slowo \"kochany\" to dla mnie jak jak muzyka .. :) ... od razu czuje sie jakis potrzebny, doceniany, chciany, lepszy itp. itd. .. ;) No to teraz tylko aldona, musisz znalezc odpowiedzi na te pare prostych pytan, a potem plan akcji sam sie pewnie wykluje .. ;)

a wiec antykoncepcja musi byc nieodzownym elementem twojego planu (choc moze nie jednym z pierwszych .. ) .. ;)

Gość samotnaaldona
Mam jeszcze pytanie - gdzie chodzą ludzie przed 30ką? Chodzą do klubów na jakieś imprezy kulturalne?

Gość samotnaaldona
Zresztą niewazne. Dziękuję i milego wieczoru 🖐️

Gość do samotnaaldona
może zostaniesz zboczeńcem jak Borat?