Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynusia

Wkurzają mnie rudzielce! Są tacy... rudzi!

Polecane posty

Podobno rude są osre w łóżku:classic_cool: Tak słyszałem, nie wiem czy to prawda:O Nigdy nie miałem rudej:(

Ale bohaterowie Czterech Pancernych ciągle mowili, że Marusia jest ruda. Choć wg. mnie wyglądała jak brunetka :P

Ale nie był to film niemy...i z dialogów, a także z książki wynikało jasno, że Marusia była RUDA! :) A grała ją niewątpliwej urody Pola Raksa.

Gość rude
pomagier hej! ja to bym wolał szarikiem zostać niż Marusią:) miałem rudą ale mówie ci jak zszedłem nieco niżej to....;9

Ja jestem ruda i piedowata..I Kate Blanchet też i pare innych ślicznych kobiet.. I żadna mi w łózku nie dorówna..

Gość rude
pomagier człowieku ja cię nie zachęcam ja kategorycznie zabraniam!!! widziałeś na żywo rude włosy łonowe(w prawdzie wydepilowane) jjjach!

Gość rude
nie ma to jak słodka blondyneczka albo ostra bruneta:) mniam

Gość rude
kruczek wiele do nich mam

Gość Pola Raksa jest ruda
i piegowata,koleżanki ojciec w Żaganiu widział na własne oczy , jak czterech pancernych kręcili.Na blond , to sie umiejętnie farbowała.

Gość rude
niechęci:)

Gość rude
wiecie co? ludzie rózne mają smaki jedni malaga inni kasztanki a jeszcze inni tikitaki:) pozdro dla wszystkich

młodys i gupiś..nie ma to jak czarne kręcone i do kolan..TPrzynajmniej można sobie laske za dziada porządnie wyszarpac...:((

ideal wyglada tak- rudo-blond loczki za ramiona, piegi, ale niewiele tylko na posku i policzkach, błękitne oczy.czyli cala ja:)

Gość Ja nie lubie rudych
Jest takie powiedzenie ze rudy to fałszywy i cos moze w tym jest, bo z tych co ja znam rudych to takie falszywce ze hej....No ale może to nie reguła...bynajmniej ja zle trafiłam :)

Gość mmmmmmmmm
Całkowicie się z tobą zgadzam!!! Rude są cholernie fałszywe i zadziorne!!!! Tylko czekają żeby gdzieś komuś szpilę załadować. Alke ogólnie uważam że sa tchórzami, tyklko krzyknąć na nich i się kulą,no ale udawać bochaterów to umieją! Mam kolezankę taką właśnie

Widocznie ta twoja koleżanka jest wrednym i fałszywym rudzielcem. Ja nie pasuje do tego twojego opisu. Zresztą wśród ludzi o innym kolorze kudłów też jest sporo fałszywych.

Gość rude są rude P

Gość rudzielce są be