Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dr Izdbski

Dziewczyny jakie macie ...

Polecane posty

odwracam Ciebie, klade sie na twoich pleckach, jestem juz bez bokseek.. czujesz moje wtulone cialo, czujesz jak moj penis jest miedzy twoimi posladkami, jak jest mokro od niego... czujesz kazdy moj dotyk, schodze nizej calujac, muskajac twoje plecki, czasami lekko je gryze, zatrzymuje sie dluzej nad pupa, to miejsce bardzo dlugo masuje, delikatnie, mocniej...dostajesz slodkie buziaczki... twoja pupa jest przesliczna, taki ma sliczny ksztalt, juz sam nei moge, wydaje mi sie ze pekne z rozkoszy, z tego ze kazda twoja czesc jest dla mnie, ze moge Ciebie probowac, mam Ciebie... Zaczynam na poczatku lekko poruszac paluszkami, twoja pupcia si eprezy, delikatnie poruszam calymi raczkami, lekko zaczynam ja dotykac cala dlonia.... tak lekkim dotykiem masuje cale zgrabniutkie nozki, lydki, delikatnie muskam stopy, daje im buzi, lydki tez caluje, delikatnie dotykam wargami, czujesz to cieplo coraz blizej swojej cipki, zatrzymuje sie na dluzej na wewnetrznej stornie ud, bo tam skorka jest taka mila, podatna na dotyk, dmucham na nia, muskam.... zaczynam twoja pupe bardzo mocno masowac, ugniatac, sprawia to Tobie niesamowita rozkosz...

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww
dupa bobra zmien nicka bo nie wpasowuje sie w snucia doktora...:O

to tez jest fajne, moze takie troche proste ale: http://www.topbielizna.pl/?g=gru&r=1&gr=&ka=27&po=&ps=1791 czasami bielizna czy gorset przeszkadzaja przy pieszczeniu piersi, nie chce sie go sciagac bo cialo kobiece w takich bieliznach jest wspaniale, ale mi poprostu czesto to przeszkadza, wiec to propozycja wyzej dobra sprawa! Zobaczcie jak sie dol czyma, co dotykac cipeczke, uwazam ze lizanie jej bez sciagania tej bielizny moze byc bardzo mile, dla mezczyzny jak i oczywsice dla kobiety! fakt ze torsdzke prosta ta bielizna, ale tez mzoe byc super...

no Lusi super, to wlasnie o czym pisalem, ze tez wygodne! Czy robicie takie prezenty swoim mezczyzna ze on przychodzi z pracy a wy witacie go w gorseciku lub czyms erotycznym? jaka jest ich reakcja? kiedys spotykalem sie z taka dziewczyna, ktora zima ! przychodzila do mnie w plaszczu, sciagala go a pod plaszczem tylko gorset, i kozaczki grubo ponad kolana.... jakie to bylo... choc biedna zmarzla mocno...

Gość xmlody86
mam gacie z koziej skóry:) i nosze je na glowie:)

Lusi to jest super... tylko obrocic kobietke, lekko podniesc ten gorsecik i robic to na stojaco. Nie wiem czy ja mam jakies zboczenie, ale do takich ciuszkow musza byc koniecznie takie buciki na obcasiku, takie jak by to piwedziec, bardziej normalne niz jakies wymislne, widzilem kiedys takie, porpostu...

dupcia szkoda ze juz Ciebie nie ma, chyba ten moj pomysl byl do bani, czyli rozumiem ze to co zaproponwalem jest kiepskie, bo nei ma tu ani jednej pani

ha! jestem Izdebski :) to ta sama ja tylko pod prawdziwnym nickiem tym razem bo ktoś zasugerował że tamten nie pasuje...do sytuacji ;) będę później 👄

majowa milo mi, ale jak masz na imie? przeciez w lozku tak nie bede mowil :) pozdrawiam, ale wczoraj zwialas!

wybacz mój doktorku że nie moglismy dokończyc terapii :D w wolnej chwili się pojawię...mam nadzieję ze mi się przysnisz i te wszystkie rzeczy, które ze mną robisz też.:) byłoby cudownie juz tęsknię ;) 👄 👄

Izdebski.................. ..mów do mnie jeszcze ludzie nas nie słyszą... słowa Twe dziwnie poja i kołyszą jak kwiatem kazdym slowem Twym się pieszczę... mów do mnie jeszcze...

Gość smoonka
bez:)