Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na pomoc 123

Czy pierwszy raz moze byc dla nas przyjemny??

Polecane posty

Gość Na pomoc 123

Mam faceta od 3 misiecy , chcemy sprobowac , ja mam 19 lat o 23 , on juz miał pare dziewczyn przede mna wie co i jak , a ja za to jestem dziewica! Wiem , ze będzie mnie bolało , ale czy on bedzie miał z tego przyjemność jak mnie bedzie rozdziewiczać??? Czy ja moge tez mieć troszke przyjemności jak myślicie??

Gość myślę ze
Ty raczej tej ostatecznej przyjemności nie osiągniesz, tego sie trzeba nauczyć. Jestem w podobnej sytuacji - ja 19, on 23. Nasz debiut mieliśmy miesiąc temu. To był mój pierwszy raz, on był juz doświadczony troche. Myślałam, że to będzie jakies straszne, że bedzie dużo krwi i bólu. A tak naprawde to krwi nie było w moim przypadku wcale, ale bolało to fakt. Ale każdy kolejny raz boli coraz mniej i jest przyjemniejszy :) powodzenia życzę :)

Gość myślę ze
a on może mieć z tego przyjemnośc, nawet jeśli jestes dziewicą. To nie jest jakiś tam 'zabieg' rozdziewiczania, tylko akt miłosny :) Na początku boli, ale po chwili troszke się 'rozciągniesz' i przestanie boleć, a facet jak doświadczony to będzie wiedział co i jak :)

Gość xmlody86
można mieć z tego przyjemność, ale wtedy trzeba bardziej pomyśleć o dziewczynie anizeli o osobie.