Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ts100

Kaszaki?!

Polecane posty

Gość ts100

Witam, Nie wiem czy dokładnie tak to sie nazywa ale... Od baaardzo dawna pod moimi oczami istnieją krostki-takie białe, jakby coś w środku było tyle że nie pękają nie powiększaja się... po prostu są... moja mama mówi na nie kaszaki-poza tym też takie ma w tym samym miejscu, i siostra też ma.... Chciałabym sie dowiedzieć czy któś z was miał moze podobny problem i moze udało mu się pozbyć ich...? Byułam u kosmetyczki ale skóra w tym miejscu jest neizwykle wrażliwa i żadne przekłuwanie nie ma sensu...:(

to są prosaki (kaszaki to takie duże gule usuwane chirurgicznie). można je usunąć właśnie mechanicznie u kosmetyczki, ale skoro są tak blisko oczu, to chyba nic nie poradzisz.

Gość Faustyna
Ja miałam blisko oczu i u żadnej kosmetyczki nie byłam. Poprostu codzienie szorowałam to mydłem i zeszło. :)

Gość tez mi sie robi cos takiego
:O takie male biale kuleczki pod skora, tak ze wycisnac tego nei mozna chyba ze sie przebije igla...a to przyjemne raczej nie ejst no i od mydla na pewno nie schodzi:O i niestety rosnie... czy ktos zna sposob zapobiegania tym swinstwom? (tez mi sie kolo oka zrobil jakis czas temu, ale pocierpaialam i przebilam igla)

Gość JA TEZ TO MAM
TO NEI ZEJDZIE NIESTETY I JEST PODOBNO PCZYNĄ CHOROBY JAKIEJS:(

Gość JA TEZ TO MAM
NIE PRZYCZYNĄ TYLKO SKUTKIEM CHOROBY ..SORKI POMYŁKA

Gość slonko123
jak ktos ma mozliwosc to polecam laser u dermatologa jakies 50 zeta i po sprawie