Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to możliwe

MAFIA

Polecane posty

nie wiem jak wam pomoc, ale b. wspłóczuje. Znam też jednego\" chlopaka z miasta \" ale trzymam się od niego jak najdalej .3mam kciuki że wam się uda z tym skończyć.

Gość MASKOTKA MAFII
dziekuję, Dziewczynko! jesteś kochana!

Gość Kobalt
dzieki

Dlaczego to ma byc nieprawda... Takie rzeczy nie zdarzaja sie tylko w filmach... A jezeli ma powiazania z podziemiem to latwo sie z tego nie wydostanie :( I nie dziwie sie jej, ze nie chce sie wiazac - nie chce Cie narazac na niepewna przyszlosc i byc moze na jakies niebezpieczenstwo... I niekoniecznie musi byc \"maskotka\". Ktos musi przerzucac towar, przechowywac, czy cus. Moze robic rozne rzeczy...

Gość czy to możliwe
Dziękuję Wam za wypowiedzi... spróbuję zaraz z nią porozmawiać... napiszę Wam jutro, jak mi się udało...

Gość czy to możliwe
Jestem załamany. Ona nie chce więcej o tym rozmawiać. Powiedziała, że nie będę chciał jej znać, jeśli mi o wszystkim opowie! Co ja mam zrobić???

Gość rzucić
ją i to jak najszybciej!

Gość a ja z tego wyszłam
nareszcie!!!!!!!

Gość Kobalt
Spytaj ja czy ona nie chce ci mowic otym dlatego ze boi sie ich czy poprostu boi sie ze ja rzucisz to co ci powie? To sa 2 wazne aspekty. POwiedz tu jak ci poszlo z rozmowa i dotarciem do jej osobowosci w tak trudnej fazie.

Gość hehehehehehehehehehe
pewnie ich wszystkich namierzyli, dlatego topik padł..... :-)

Gość czy to możliwe
powiedziała, że rzucę ją jak się dowiem pewnych rzeczy..... co to może znaczyć???

Gość Kobalt
Ale co rzuci????

Gość czy to możliwe
ja - ją, tzn. zerwę z nią, skończę naszą znajomość........ :-(

Gość czy to możliwe
o Boże!!!

Gość Kobalt
Na pewno nie znaczy to cos milego skoro nie chce ci powiedziec i mowi ze rozstaniecie sie jesli sie tego dowiesz.... :O

Gość czy to możliwe
namówię ją mimo to, chcę wiedzieć wszystko... spróbuję...

Gość gość
Witam wszystkich i proszę o pomoc. Mam chłopaka od 13 lipca 2015 został wciągnięty w mafię a dokładniej przez dziewczynę z tych kręgów i nie z własnej woli bo został do tego zmuszony. Ostatnio się dziwnie zachowywał ciągle chodził z telefonem wszędzie nawet do toalety był dla mnie chamki, opryskliwy szorstki, ignorował mnie i obrażał myślałam że ma romans i zdradza mnie więc sprawdzałam jego telefon. Z treści smsów tak wynikało, jednak wieczorem 7 sierpnia wkurzył się na mnie i powiedział że mnie już nie kocha i się wyprowadza, wtedy mu powiedziałam że wiem o jego romansie wiem gdzie mieszka i mam jej nr telefonu, że pojadę do niej i jej powiem o tym ż z nią kręci będąc w związku ze mną. a on na to że nie mogę bo ONI MNIE ZABIJĄ i wyszedł. pobiegłam za nim i dorwałam na przystanku domyśliłam się że chodzi o sektę, albo mafię lub kryminalistów. powiedział mi że nie może mi powiedzieć i mam wracać do domu. Znamy się bardzo długo wiem kiedy kłamie, a wtedy kłamał, trochę mi co nieco powiedział, ale wszystkiego dowiedziałam się 9. Powiedział że ją spotkał w pubie a w zasadzie to ona dosiadła się do niego, był do tego stopnia pijany ze dał jej swój nr tel kiedy go poprosiła na dodatek****ał mu się film i jak rano się obudził u niej w domu w opakowaniu to ona siedziała i patrzyła się na niego po czym powiedziała że się w nim zakochała. I się zaczęło pisała non stop do niego, on nie chciał tej znajomości 3 razy próbował zakończyć to, ale ona powiedziała tym typom że go chce a on ją rani to pewne typy zadzwonili do niego że ma ostatnią szansę na to by jej nie ranić jeżeli ją zrani to zrobią z niego roślinkę. Więc teraz gra że niby ją kocha, jeździ do nich jak tylko zadzwonią. Chcę go wyciągnąć z tego ale nie wiem jak nie mogę zwrócić się do policji, nie możemy uciec. Oboje cierpimy ja bo muszę go tam puszczać i wiem że tam musi ją przytulać itd. a on cierpi bo musi to robić po mimo że jej nie kocha i jak przestanie to robić to go zabiją. A jeśli chodzi o jego zachowanie wobec mnie powiedział że robił to tylko by mnie chronić, myślał że jak tak będzie robić w końcu nie wytrzymam i pęknę. że się wyprowadzę i rozstaniemy się. POMÓŻCIE CO MAM ROBIĆ!!!!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!! KOCHAMY SIĘ BARDZO NIE CHCEMY SIĘ ROZSTAWAĆ

Gość gość
Haha łaska nie jest z mafi ma zryty beret jest psychiczną osoba i daje duży każdemu kto ma lysa glowe

Gość gość
ee to jakieś podejrzane jest co on mówi..mysle,ze ma z nią romans a udalo mu sie wkręcić Ciebie,że został do tego zmuszony,jasssne...

Gość gość
Mylicie się, bo to prawda ONI dzwonili do niego przy mnie słyszałam w jaki sposób ta rozmowa przebiegała. ONI zadzwonili odebrał i nic nie mówił tylko co jakiś czas mówił dobra a na koniec przyjadę

Gość bezczynna
Ja mam podobny problem z mężem. Od około 1,5 miesiąca dziwnie się zachowuje. Ciągle w nocy wyjeżdża, jest pod telefonem i na każde zawołanie "kolegów". Podejrzewałam że ma kochankę, pije itp. Ale to nie jest to. Znamy się 7 lat. Wiem kiedy kłamie, wiem kiedy pije i wiem, że teraz to jest coś złego. Mamy problemy finansowe, małe dziecko i ogólnie dość skomplikowaną sytuację materialną. On przestał chodzić do pracy, przestał wracać do domu. Jest ciągle zdenerwowany jak się widzimy. Pomyślałam, że ćpa, ale to też nie to. Miałam go zostawić, ale jest dziecko, uczucia no i wspólne kredyty. Próbowałam z nim pogadać o co chodzi, to albo zasłania się, że to przez problemy finansowe, albo próbuje mi wmówić, że to ja za dużo wymagam. Mówi, że muszę poczekać, że wszystko się wyjaśni za jakieś 2 tygodnie. Nie może mi powiedzieć o co chodzi bo bym mogła go "sprzedać". Może po wszystkim mi powie. Ale widzę, że on się strasznie kogoś boi i robi wszystko co mu każą. Zostawi rodzinę w środku nocy, bo "musi jechać". Nie wiadomo gdzie, z kim i po co. Ma takie momenty, że mówi, że nic nie pomoże w naszej sytuacji oprócz kasy, albo "zmiana otoczenia". Jak go w końcu dziś przycisnęłam i zapytałam czy mi i dziecku coś grozi to powiedział, że nie, najwyżej jemu coś zrobią. Boję się, ale nie pójdę na policję zgłosić, zeby go śledzili, bo jeśli naprawdę coś jest na rzeczy, to tylko pogorszę sytuację. Rzucił robotę, która mu wcześniej pasowała, a teraz już mu się nie podoba. Nie wiem co robić. U kogo szukać pomocy. Jak w ogóle sprawdzić co się dzieje, jak nie mówi mi prawdy. Mam czekać, aż się wyjaśni? To jest najgorsze, ta bezczynność i czekanie nie wiadomo na co.

Gość gośćgghh
To znaaczzy ze oon wszedł. Do mmaafiii???? Jak się tam wejdzie. To. Juz niee. Wyyjddzieesz jaak chcesz oodejjssc zzabijja cie. To koszmar

Gość gość
Najnowsze informacje informacja o zakazie chrztu dzieci fałszywa poczytajcie sobie

Gość gość
novidvor.pl/viewtopic.php?f=2&p=32705#p32705 wkręca cię