Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzesznica Magdalena

Odbiłam Go innej.........

Polecane posty

Gość kamasutra HA
WIESZ-FACECI JUZ TACY SA.ONI CIAGLE SOBIE COŚ UDAWADNIAJA,TO SZOWINISCI,ALE CHYBA NIE WSZYSCY SA ŹLI.W KONCU TRAFISZ NA SWOJAKA :D

Gość matka tereska
Weź sie w garść i nie panikuj. Nie był ciebie wart i tyle.Tak jak mówisz patrz na wszystko z dystanse,zycie jest piekne, ty masz piękna dusze, znajdziesz kogos kto pokocha cie prawdziwie. ie rozpaczaj, bo nie warto, trzymaj sie !

Gość Łezka to ja
Nalezało ci sie !!! Trzeba było sie brac za czyjegoś chłopa??? Pytam !!! Trzeba było??? Masz co chciałas!

Gość dobrze ci ha ha
dobrze coi wiedźmo grzeszna, ha ha ha ha ha ha ha ha

Oj, dajcie dziewczynie spokój. 😠 Jak się zaczął ich związek tak się zaczął - ona nie zmuszała go do niczego, w końcu dorosły jest i sam decyzje też podejmuje! Istotny tu jest fakt, że okazał się niegodnym zaufania, no prostu wyszedł z niego dupek, i tyle. Czy jesli noznaliby się \"normalnie\" i wtedy takie coś zrobił to byłaby aż taka różnica? Nie, liczy się fakt - oszukiwał ją. Magdaleno, trzymaj się. 🌼

Gość bzdety monety
kici-kici, co ty p....lisz.. szlag mnie trafia,jak słysze takie opinie, jest winna szmata i tyle,po co się brala za kogos zajete4go po co dupą krecila,uważa sie za lepszą/? na stos z nią !!!

Wiedziałam,że odezwa się w końcu głosy potępienia... Nie będę się wybielać, ale winą się nie czuję, tego związku właściwie juz nie buło... Tak wtedy myślałam, tak mnie ON zapewniał Dziękuję Ci Kici-Kici :) Boze, jak zaczac życ...

Ale człowieku, zrozum, do tanga trzeba dwojga! Tam była też jego decyzja o odejściu! Facet jest pełnoletni (bo dorosły to chyba jednak nie .. :O ) i chyba wie, co robi, prawda? A jesli taki bidulek zmuszany, to w diabły z nim.. Jeszcze raz podkreślam, że chodzi tu o fakt oszukiwania partnera.. Tu jest pies pogrzebany.

Gość bzdety monety
pieprzenie w bambus i tyle chodzi ci taka s..., kreci dupa i szczuje tych facetow. co mial biedny zrobic, polecial za zapachem s...

Gość bzdety monety
winna jest i tyle i zadłuzyla sobie., facet to tylko facet, wszytskiemu winne takie baby sa !!!! o zgrozoo, na stos z takimi szarlatanicami !!!!

Gość ta grzesznica to prawdziwa grz
niech sobie da spokój wogóle z ty cafe, ja już wczesniej ja przejrzala, owszem jest bystra , dlatego go złapala, i tak jak mówi /bzdety monety/ dupą niexle zakręciła,amen

Co Wam to da, że będziecie tak na mnie \"psy wieszać\" Jesli Wam to ulży, prosze bardzo... Znam swoja wartość, nie zanizycie jej obrażając mnie... To nic nie da... Zreszta

Gość ...życzliwy
Grzesznico - to, co się wydarzyło nie jest raczej Twoją winą. Jeżeli związek jest oparty na miłości i wzajemnym zaufaniu, to nikt nigdy nie przeszkodzi. Widocznie oni nie do końca do siebie pasowali - albo facet się znudził, jeżeli to prawda i skacze "z kwiatka na kwiatek" to się nim raczej nie pocieszysz... życie pokaże... Jeżeli tamta kobieta zachowuje się w sposób, w jaki to opisujesz, uważaj. Znam przypadki zaczajenia się na klatce schodowej i podpalenia włosów, okaleczenia twarzy. nie chcę straszyć, ale miej dziewczyno oczy dookoła glowy, bo baby są mściwe i tyle...

Gość ...życzliwy
I nie przejmuj się tymi dziecinnymi uwagami pod swoim adresem. Jakby między nimi było dobrze, to by do Ciebie nie uciekł, choćbyś wychodziła ze skóry. Powodzenia życzę, mam nadzieję, że koleżanka ochłonie :-)

Gość ...życzliwy
jeżeli chodzi o zachowanie owego pana to... całkiem normalne... nic dodać nic ująć. jak tak łatwo odchodzi od jednej kobiety do drugiej to można bylo sie spodziewac. Jeszcze jedno - sprawdzone - jak ktoś skłamie raz, będzie kłamał dalej

Życzliwy :))) dziękuję Ci bardzo, za te cenne uwagi. miło, ze zajrzałes i zechciales skomentowac to i to jeszcze w tak fantastyczny sposób... Ja niby to wszystko wiem, ale innaczej to wyglada -powiedziane prze kogos innego... jestes facetem? To tym bardziej cenna uwaga. A ONA-rzeczywiście dziwna jest...., najpierw go zdradza, potem walczy, miesza (nie wybielam GO absolutnie-przeciwnie!!!), a potem przychodzi do mnie prosić, zebym mu dała szansę... Dziwne to wszystko i nie potrafię tego ogarnąć.... :(

Gość ja tylko poprawię
Dla Niego Kochaj mnie...., pieść mnie... Muśnij szaleństwem... Oczaruj dotykiem.... Nazwij "Maleństwem"... Obudź ten żywioł, który drzemie we mnie... A ja udowodnię, ze nie nadaremnie.... Oddam Tobie rozkosz, jakiej nie zaznaleś... Sex namiętny, dziki-takiego nie miałeś... Tyle nasze oczy, dlonie obiecują... Po każdym skrawku skóry nawzajem wędrują... Nasze ciała, jak magnez-w jedno się polączą... Z tego szaleństwa będzie tak gorąco... Bo w Nas, zapamiętaj, już na zawsze gości... Eksplozja miłości i dzikiej namiętności... przeczytałam wiersz, zgrabnie napisany. Ale tu nie powinien pojawić się magnez tylko magneS :)

Do \"ja tylko poprawię\" Dziękuję Ci, faktycznie to ja napisałam ten wiersz, na szybko, pod wpływem emocji i to jeszcze w pracy ;))) A literówki się zdarzają, więc proszę o wybaczenie :classic_cool: :D

Gość Magdaleno nie chce Cie
straszyc,ale facet dajacy sie odbic innej kobiecie od innej(powod jest bez znaczenia) predzej czy pozniej da sie odbic nastepnej....

Gość epos
zdolna z ciebuie bestia Grzesznico Nie dziwie sie ze tak facetów uwodzisz, ładny wierszyk, namietna kobitka z Ciebie musi byc Szacuneczek dla Pani 🌻

Gość Magdalena doceniła
w nim to szczescie,ktorego inna nie docenila? i co? juz zdazyl wywinac cos i prosic o szanse? jak widac nie ma co osadzac poki sami nie poznamy,najwyrazniej miala powody by go zdradzac twoja kolezanka,i teraz co? ani faceta ani kolezanki :/

Gość szła dziweczka
wiersz rzeczywiściście ładny,przyznaje. Ale masz magdaleno,co chciałas,Zajety facet,zostawiajacy kobiete to ktoś nad kim się powinno zastanow3ić,ze tak samo postąpi z nami :)))

Bylam teraz w sobotę na fajnych baletach. Bawiłam się wysmienicie, poprawiłam sobie humor. Poznałam du zo fajnych ludzi, fajnego faceta ;)))) Chyba powoli się sklejam :)))

Kiepskie mam już zdanie o facetach (przepraszam \"urażonych\"). Od tej pory będe się nimi bawić... Nie macie pojęcia, ile radości sprawiało mi patrzenie, jak sie w sobotę na mnie ślinili, prawili komplementy, tymczasem to wszystko nic nie warte jest :((( Będę uwodzic, szczuć namiętnoscia, rozkochiwać i....porzucać... Macie za swoje :classic_cool: !!!

Gość MAŁPA NA DRZEWIE
NIE WIEM CZY TO DOBRE ROZWIĄZANIE, ALE JESLKI CI PASUJE, TO TAK TRZYMAJ POWODZENIA