Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzesznica Magdalena

Odbiłam Go innej.........

Polecane posty

A kto powiedział, ze ja lecę lub leciałam....? Gdyby tak było, to od dawna już bym była Panią czyjegoś serca. Ale , jak pisalam wcześniej to nie o to chodzi. Czekałam na kogoś, kto mnie zaintryguje na tyle, żeby był kimś Ważnym, przy którym poczuję mrowienie, motylki w brzuchu, przy którym poczuję , że moje serce nabiera ciepla.....

Gość Mniszkówna nowa
nam się objawiła, a wy się dajecie nabrać.

ja byłam w tej skórze w jakiej Ty postawiłaś kolezankę. i teraz dosc mocno to rzutuje na mój stosunek do mężczyzn. właśnie przez takie zachowanie innej dziewczyny jak Twoje i tego chłopka z którym byłam. a pioeprzyc to sobie mozna, że ona go zdradzała. ja tamtego nie zdradzałam a i tak mnie to nie uchroniło. za to uchroni przed kolejnymi zwiazkami bardzo skutecznie. bo uczuć juz jie potrafie wyznać.

o to Wam chodzi. zeby takim dziewczynom jak mnie było przykro. jej też na pewno wesoło nie było. jestem tego pewna na 99,9% (0,1% dla zasdy zostawiłam)

manilla, powtarzam Tobie , że po to tu jestem, żeby być sobą wlaśnie. Z udawaniem nie ma to nic wspólnego. Uwierz mi, że nie należałam ,do tej pory do dziewczyn, które dla wlłasnej przyjemno sci, czy też zasady, zabawy, ego, czy z innych głupich przyczyn, rozbijały trwający , dobry związek i wyrywały z niego faceta ..... Sama wiele przeszxłam... Ale nieo tym mowa :(

no i co? jestes z ni8m teraz taka szczęśliwa. z odbitym. teraz poczekaj aż przyjdzie taka jak Ty. moze wtedy cos zrozumiesz. tylkoz e potem nie zwiazesz się juz z żadnym facetem, tak jak ja. nawet jeżeli bedziesz chciała to nie bedziesz potrafiła. mnie to zabral;o zdolnośc okazywania uczuć i dało przekonanie że mężczyźni nie maja uczuć. bez najmniejszego zgrzytu zebami zostawił mnie dla dziewczyny która mi go odbiła. a le do tamtego juz nic nic nie czuje. problem jest kiedy czuje coś do innego, nie związanergo z ta sytuacją, a moje postepowanie sie nie zmienia, bo to silniejsze ode mnie.

Ale ja już z Nim nie jestem, nie chę go i tyle.... I też przez niego ciepię, stad ta moja chęć zemsty na facetach ..... Zgadzam się z Toba w tym, ze oni nie sa zdolni do okazywania uczuc, są niezłymi graczami, a kobietki-no cóż- sa emocjonalne i tyle :(

czemu z nim nie jesteś? najpierw go odbijasz a potem nie chcesz?

13:55 Grzesznica Magdalena Jest cudowny i taki kochany......... Jest taki czuły..... 14:18 Grzesznica Magdalena Jest taki cudowny, wielki mężczyzna, a taki delikatny..., taki wrażliwy. Jeo wspanial e szerokie ramiona, moja oaza bezpieczeństwa.... teraz to sie może posypać fala glosów, ze ta oaza sie i dla mnie skończy. Znam Go nie od dziś, sporo czsu. Wiem jaki jest... Nigdy jej nie zdradził... no ale data postów....lol...ładna historia. moja jest w topiku \"bawidamek\"

Właśnie wróócilam z Twojego topiku , manilla :))) Powiem Ci ,że fajnie piszesz, inteligentna z Ciebie dziewczyna, więc tym bardziej życzę Ci ,żeby Ułożyło się z tym facetem.... jak sobie tego życzysz... Z urody też przebija \"charakter\" , nie jesteś taka \"bezpłciowa\", widać ten błysk w oku (kto ma go dostrzec-dostrzeże),ładna jestes, taka naturalna :)))

dziękuje, ale to nie zmienia faktu ze jest jak jest. on tez jest atrakcyjny. i też ma błysk w oku. i podoba sie dziewczynom. nie moge ulec, a chce ulec.

ide na mój topik. jak cos to tam zajrzyj. a tak w ogóle to zaraz ide sie uczyć mechaniki :P juz wczoraj sie uczyłam do nocy i zagladałam na kafe miedzy czasie.

Gość grzesznik taki ja ty.........
zjedz mnie, jak masz ochotę :))) 🌻

Gość grzesznik taki jak ty
może jednak się skusisz ;) ?

Troszkę uspokoiłam żołądek, jest mi lepiej :) Telefon wyłączyłam, nie chcę, żeby dźwięk sms-ów i dzwonienia (chodzi o Niego) wyprowadzał mnie z równowagi..... :(((

Gość ognisko plonie
ciekawe co z tgeo wyjdzie /moze sie jeszcze spykniecie grzesznico ❤️

to on jeszcze dzwoni...?? no ne...chociaż...dużo czasu nie upłynęło.