Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efistaaaaaaaa

nie wkurzaja was małe dzieci?/

Polecane posty

Gość lili555
nie intersuje mnie twoje zdanie

Gość lili55 puknij sie w glowe
mysle, że niczyje cie nie interesuje, nawet TWOJEGO DZIECKA, tak dziecka

Gość lili555
chyba najmniej na swiecie interesuje mnie zdanie mojego PŁODU, bo nie sadze, ze cos co jest zarodkiem od 3tyg. ma wlasne zdanie i na tyle rozwiniety mózg, by je w ogole miec.

Gość lili55 puknij sie w glowe
brak słow mam nadzieje że kiedyś zrozumiesz...

Gość durni i irytujacy dorosli
maja na ogól durne i irytujace dzieci. Moje sa fajne. A milosci sie ma duzo. Starczy i dla meza i dla tylu dzieci , ile sie urodzi.To nie jest reglamentowane. Poza tym on mnie jak u net ar

Gość lili555
porownujesz czlowieka 19-letniego z trzytygodniowym plodem?? przydalyby sie lekcje biologii, nie?? akurat studiuje ją, wiec dam ci chetnie korepetycje z podstaw biologicznych:D nawet darmowe, bo widze, ze u ciebie za dobrze z podstawami to nie jest:Dwialo się z anatomii, co??

Lili to było do mnie ? Jeżeli tak to : Wybacz ale korepetycji nie potrzebuję, tym bardziej od kogos takiego jak ty :O Nie mam o czym z tobą rozmawiac dziecko :O

Gość lili555
moze i jestem dzieckiem, ale tobie przeydalaby sie książka o anatomii, dziecko:)

Gość czarnaoo
dziecko trzeba miec wtedy kiedy jest sie na to gotowym..mnie wkurzaly dzieci za nim mialm swoje, teraz uwielbiam dzieci i bez nich nie wyobrazam sobie zycia..a maz kocha mnie jeszcze mocniej za to, ze dalam mu synka, cudownego zreszta:)

Dziecko mnie nie potrzebna jest książka do anatomii, skończyłam 2 kierunki studiów więc daleko ci do mnie z twoją biologią :O{ a pisze o wykształceniu dlatego ze chyba próbujesz mi pokazac ze jestes mądrzejsza bo jestes na studiach na 1 roku :O} Więc nie rozśmieszaj mnie swoją biologią. Nie dyskutuje z tobą szkoda mi czasu Żegnam

Aborcja to sprawa osobista..jezeli sie jej podjelas nie mnie ani nikomu tego oceniac ani komentowac.. ale o wszystkim mozna pisac z jakas klasa.. a nie tralalala ide wyskrobac dziecko cholernie duzo kobiet nie moze miec dzieci wiec licz sie z innych uczuciem jezeli juz chcesz dzielic sie z ludzmi twoimi doswiadczeniami na forum!! chyba jednak masz jakis problem bo primo wypisujesz te swoje skrawki zycia na forum..secundo szukasz przytakiwania.. nie znalam wiekszej hedonistki i egoistki od samej siebie..kiedy dowiedzialam sei ze jestem w ciazy(nie planowanej) zzielenialam..bo myslalam tylko o swoim zyciu..wraz z rozwojem brzuszyska i ruchami Licha zaczelam kochac..teraz fajna z nas para..fajne tez jest trio.. wszysyc chaotyczni..z waitrem we wlosach..glosni..nadpobudliwi..mam nadzieje ze bedziemy swietnymi kumplami..za x lat.. i pomio ze nie uwielbiam dzieci che kiedys miec licho dwa..bo to inny rodzaj milosci..pozbycie sie egoizmu(do pewnego stopnia)..plus ladnie mi z Lichem..a Lichu z mama

A takich ludzi jak ty gówniaro nie szanuję, i nigdy nie będę, życzę ci miłej wizyty u lekarza, trzymaj sie mocno fotelika zebys nie spadła, i ucz sie pilnie anatomii :O :O :O

jezeli jestes na biol..to powinnas byc obcykana w sprawach cyklu i antykoncepcji..

A jeszcze jedno : ten dział o macieżyństwie i ciąży nie jest dla ciebie, więc po co tu siedzisz, to kobiety cieszą sie swoimi dziemi, więc nie masz tu czego szukac idz na erotyczny, albo na antykoncepcję to może dowiesz sie jak należy sie zabespieczac, a tutaj nic po tobie.

Gość czarnaoo
dokladnie!! nikt nie powinnien sie wypowiadac na temat aborcjii kto nie ma dzieci!! bo tylko wtedy moze zrozumiec ten dramat..

Gość lili555
Majka- ty cholernie pusta babo, zaloze sie, ze nie skonczylas studiow zadnych, bo poziom twoich wypowiedzi jest rowny uczniowi szóstej klasy podstawówki. mam cię nie rozsmieszac swoją biologia?? szkoda, ze cie to rozsmiesza, no coz, rozsmiesza nas to, czego nie umiemy i nie rozumiemy:D a forum ,,Ciąża, poród...." jest dla wszystkich, więc zamknij swą szanowną mordeczkę;)

Gówniaro skoro taka świetna jesteś z tej anatomii to czemu ku...a jestes w ciąży co ??? Widocznie tempa jestes, może daruj sobie studia, bo widac ze kiepsko ci idzie :O Więc wez ta książeczkę do rączki i poczytaj zebys kolejnej wpadki nie zaliczyła :O :P :O A to ze nie wierzysz ze skończyłam studia to akurat mnie nie obchodzi dziewczynko, tak jak napisałam wczesniej brakuje ci do mnie sporo :O

Gość lili555
gówniara to jestes ty, moja droga ;) a w ciąży jestem, bo to zabezpieczenie niestety zawiodlo;/ a o antykoncepcji wiem wiecej, niz mozesz sobie wyobrazic- jak widac, bylam w tym 0,5% kobiet, u ktorych zabezpieczenie zawiodlo,stara dewoto:P

A po co sie tłumaczysz, mnie to nie interesuje :O co zawiodło :O Żałosna jesteś dziewczynko, ale żal mi cie ze taki pustaczek z ciebie, żegnam :O Stara dewoto :O hmmmm fajnie masz, zdecyduj sie czy jestem gówniara czy stara dewotą, bo cos ci sie w główce miesza

Gość
lili 555 zmien kierunek studiów bo ten na którym jestes zle wpływa na twoja psyche 19 letnia istotko pustotko nie igraj z Majką bo nie wiesz czym to pachnie!

Gość lili555
hmmmm...co mnie interesuje gowniara i stara dewotka, czyli 2w1??:D bede z nia igrać, bo zaczela mi sie podobac taka walka z tym niczym:D

Gość
ty nawet nie wiesz co Majka tu robi a ja wiem heeee!!!!!!

Gość lili555
przyznam wam ze pusciłam sie z jednym guma pekła i tyle

no i bomba jak dla mnie i postawmy kropke bo zaczyna byc zenujaco

Gość NataliaM
lilli5 tylko nie rob tego prosze!!!W kazdym szpitalu bez rzadnych pytan tuz po porodzie mozna dzostawic dziecko i ono od razu jest adoptowane,o ile zrzekasz sie praw rodzicielskich..Nie musiz zabijac dziecka Twojego i twojego partnera,skoro jest w twoim brzuchu maly czlowiek ,to pozwol mu zyc, nie mowie o konsekwenscjach psychicznych i fizycznych aborcji,ale o prawdzie 0to dziecko zyje i chcesz je zabic ,jakby bylo psem...(swoja droga psa byc chyba nie zabila).Wybacz ,ze jestem taka ostra,wiem ze to jest dla ciebei trudna sytuacja,nie chcesz miec dzieci,zgadzam sie ze nie musisz ich miec,ale zgodz sie chociaz je urodzic,to wszystko...tylko kilka miesiecy i juz ,a czloweik nie umrze,Tobie si etez nic nie stanie...mozesz przeciez prosic o cc "w usmiech" i nic nie bedzie widac. zrezta gdyby szlo o twoja przyjaciolke to pewnie w ogien bys sie rzucila...a ten czlowiek nawet nie moze sie obronic,nic powiedziec

Gość NataliaM
Jesli rzadne agumenty nie trafiaja , to zastanow sie czemu kobiety starajace sie o dzieci ciesza sie juz wtedy,w tym czasie w ktorym ty jestes ,czyli 3 tygodniu??? To malenstwo potrzebuje ciebie, licz sie z tym ze to nie sa tylko komorki,ale o ile jestes ochrzczona ,to rownierz dusza....wiem ze te argumenty nie przemawiaja do ciebie,ale to prawda...setki ludzi modli sie za takie dziewczyny jak ty,ktorym wydaje sie ze nie ma wyjscia ,lub ze nie moga sobie na to pozwolic,ale to nieprawda. JA stusiuje poloznictwo i tez wiem na jakim etapie rozwoju jest plod w tym czasie,niemniej nie jest to guz albo cokolwiek innego,zajzyj na stony o ultrasonnograffi w tym czasie, polecam strony o aborcji na ktorych sa zdjcia takich malenstw,ja mialam ostatnio zajecia z anatomii i widzialam niestety w sloiku takie dzieci...nie wygladaja jak kijanki. DAj mu szanse, tak jak pisesz ono o tym nie wiem ,nie ma jeszcze tej swiadomosci ,a mimo to jesli to uczynisz to bedziesz morderca wlasnego dziecka...blagam pozwol mu przyjsc na swiat ,tylko tyle,nikt nie cche bys musiaal sie nim opiekowac,czy rezygnowac ze szkoly,naprawde.

Gość stare cioty dewoty