Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam82

Mam byc zadowolony czy zalamany ?

Polecane posty

Gość adam82

Wiec tak jestem po szkole sredniej w tym roku wyszlem z wojska i po wojsku dostalem mieszkanie w spadku.Ale juz od 3 miesiecy nie umie znalesc pracy i remontuje z dziewczyna mieszkanie z wysepionej kasy od rodzicow a cholernie mnie to wkurza. I jak to jest mam mieszkanie a nie mam kasy na utrzymanie jego wiec jak mam byc zlamany czy szczesliwy ???

Gość adam82
No wlasnie o to mi chodzi ze mam wszystko oprucz kasy ktora mi jest potrzebna do zycia no .Bo mam piekna dziewczyne mam coraz ladniejsze mieszkanie , zdrowie itp ale nie mam podstawowego skladnika do funkcjonowania w spoleczesntwie he kasy mamony cholera jestem pusty

Gość zdrowia swzczęścia pomyslności
masz ambicje --to dobrze,ze chcesz pracować a nie tylko sępić brawo ale chłopie,zdajesz sobie sprawe jakie ty błedy ort robisz??masakra :O

Gość studentka od siedmiu bolesci
to twoja dziewczyna dostala ta dziwna propozycje od szefa??:> :P

Gość adam82
Ortografia to nie moja mocna strona ale tez musze sie wytlumaczyc ze na kompie jakos inaczej mi sie pisze niz w zeszycie no :) czyli co mam byc szczesliwy czy zalamany ze nie mam pracy i kase ??

Gość ciesz siee
ze masz mieszkanie a prace predzej czy pozniej znajdziesz

Gość adam82
No niby tak ale kiedy bedzie to predzej czy pozniej ja juz chce pracowac bo musze utrzymac te mieszkanie no i wkoncu chcialbym sie zareczyc a tu nie ma kasy aaaaaaaaa paskudny mam okres w zyciu