Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Holly_Dolly

Który najładniejszy?

Polecane posty

3, reszta mi się nie podoba bo nie lubię zółtego złota. Sama sobie wybierasz pierścionek zaręczynowy?

dla mnie tez 3 mam podobny również białe złotko żóltego nie nosze :)

Gość mi tez 3 bo etz nie lubie
zoltego zlota :)

jak to sama sobie wybieram? te pierścionki wybralismy razem z moim facetem. i wszystkie i jemu i mi się podobają. ktory kupi.. nie wiem ;)

Gość qqqqq
6!!po prostu sliczny!!oryginalny!sama bym sobie taki sprawila gdyby bylo to biale zloto!reszta mi sie nie podoba,bazarowa troche

Gość teodora
Jak dla mnie to 2 najlepsza cała reszta jakas wycudowana i przeładowana

\"2\" jest śliczny, skromny ale ma to coś :P:) Podoba mi się jeszcze \"8\".🌻

Gość tylko 2

Gość tylko drugi sie nadaje do
czegokolwiek. Reszta zdecydownaie zbyt jarmarczna jak dla mnie.

Gość jj3000
Dal mnie tez drugi...reszta przedobrzona...choc tez wole biale zloto

Gość no ale ...
8 to raczej nie bardzo jako zaręczynowy. Mam właśnie taki i raczej nie bardzo pasuje jako pierścionek zaręczynowy

Gość guaranka
A ja nie lubie bialego zlota, bo wyglada jak srebro.Dostalam od chlopaka pierscionek zareczynowy z bialego zlota.Biedaczek kupowal go w sklepie gdzie bylo niezbyt dobre oswietlenie i wygladal jak z zoltego zlota.Na szczescie byl za duzy i wymienilismy go na zloty.A biale zloto, wlasciwie nie powinno sie tak nazywac, bo nazwa jest mylaca.

Gość Niestety wszystkie do bani
sa, najlepszy to nr 2 z tych podanych

Gość mnie tez
podoba sie 2 taki delikatny ale elegancki

Gość sadsasd
mi się też ostatni podoba, ze względu na te osadzenie kamienia

1) Moim zdaniem perfekcyjnie doskonały, mój zdecydowany faworyt. Sama chciałabym coś takiego mieć i nawet jeśli mój narzeczony zdecyduje inaczej, sama sprawię sobie kiedyś takie cudo:P 2) Uważam, że coś takiego szalenie niewygodnie się nosi, końcówka może wbijać się w skórę. Wzór średniej jakości. Nie podoba mi się, aczkolwiek śliczne oczko:D 3)Prześliczny, z tym, że musiałabym zobaczyć go na żywo, żeby móc fachowo ocenić, czy ten kwiatek nie jest przypadkiem za duży, bo nie lubię takich \"bąbli\" na palcach:P Białe złoto jest ok. 4) Oryginalny, rzuca się w oczy, ciekawy wzór, ale wydaje się taki zbyt masywny, ale to tylko takie moje spostrzeżenie. 5) Nie podoba mi się, ma bardzo nieciekawe boki:P 6)Chyba najgorszy ze wszystkich zaprezentowanych. Taki wielki. 7)Ciekawy kształt, ale nie na każdy palec pasuje. 8)Upsssss... ten jest najgorszy. Myślę, że masz dobry gust i wiele z tych pierścionków zasługuje na uwagę, ale mój faworyt to numer 1🌼

dziękuje Come za skomentowanie ich wszystkich :) powiem ci, ze 6 wcale nie jest taki duzy ;) tak sie wydaje z gory, widzialam na zywo - sliczny :)

Może podacie swoje wzory, które wam się podobają? Albo jakieś ciekawe stronki z pierścionkami? :)

Gość kołtunik
no to dla mnie tak - od najlepszego do najgorszego 2/ten jest według mnie naprawdę ładny , skromny i elegancki 3/w sumie na równi z dwójką - oba podobają mi się tak samo; ładny , delikatny 1/tu już się zaczyna jarmark cudów , ale jest w tym pierścionku jakiś wdzięk , wiec ujdzie 4/tu już jest ostra jazda , przepych , cyrk i przeładowanie 7/to samo co powyżej 6/burdelowa elegancja 8/ten pierścionek właściwie dałabym wyżej , ale osadzenie tego kamienia jest tak paskudne , że aż sie wkurzyłam , jak można tak spieprzyć coś , co można było zrobic dobrze 5/paskudztwo nie z tej ziemi , ta cześć ozdobnikowa jest tak ordynarna i niedelikatna , że aż strach

Tzn. Ustaliliście z narzeczonym, że on kupi któryś z tych ośmiu pierścionków? Ja nie miałabym nic przeciwko gdybym miała sama wybrać sobie pierścionek:) Podoba mi się nr.4

Gość kołtunik
mnie się też wydaje , że najlepiej jak mu powiedz , który ci sie podoba albo które 2-3 , to będzie niespodzianka , ale nie taka drastyczna :P bo widzisz - jednemu się dany pierścionek podoba , drugi uważa go za ohydny chyba że wszystkie te ci sie podobają bo ja na przykład gdybym dostała 2-3 , to bym się bardzo cieszyła , a jakbym dostała 5 , to bym się chyba musiała zmuszac do noszenia

Gość 2i8
moje typy to 2 i 8 sama mam ten podobny do 2 i jest bardzo wygodny nic sie nie wbija

Gość do kala
mi tez 1 i 7:P

Gość uważam
zdecydowanie uważam,że powinnaś mu powiedzieć, który ma kupić. A przynajmniej ograniczyć wybór do dwóch. LUDZIE, tu nie ma co ględzić o niespodziance! Przecierz ona ma ten pierścionek nosić do końca życia! (tego Ci życzę - czyli udanego związku) Więc jeśli masz coś nosić do końca życia, MUSI Ci sie to podobać! Dlatego wybór jest TWÓJ! To nie on będzit to potem musiał nosić! A znając życie, jak ma do wyboru 8, pewnie wybierze ten, który w sumie najmniej Ci się podobał i będziesz rozczarowana. Taki pierścionek to zazwyczaj spora sumka, więc naklepiej wydać ją tak, byś była prrzynajmiej zadowolona! Nie oceniam, który mi się najbardziej podoba - bo on ma się podobać TOBIE, nie mi. Pozdrawiam serdecznie! :-D