Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauluś **

Dlaczego kobiety kochają drani??

Polecane posty

sama sobie zaprzeczylas... napisalas ze mialas dosc tego, ze myslal, ze moze Toba rzadzic . a teraz piszesz...ze nie jestes z nim , bo Toba nie rzadzil ;/

eeehhh...niezdecydowane kobity... okej, nie wazne...nie bede sie kłocic. kazdy ma swoje zdanie!

Gość Proszę bardzo
chyba coś żle przeczytałaś, napisałam że mną nie rządził (bo nikomu na to nie pozwolę ) i dlatego się kłóciliśmy.

Gość Proszę bardzo
i dlatego go zostawilam.

Gość Proszę bardzo
zresztą byłam już w 2 takich związkach , i wiem co to znaczy , jeden trwał 3 lata, bo się zakochałam i cięzko było odejśc, a z 2 się wcześniej skapnełam co jest granę i się wycofałam. I nigdy juz nie chcę takiego faceta.

Gość no tak...drani
a dlaczego mężczyźni kochają zołzy?:D

Gość Paulus**
no w sumie...moze tak. zwiazki spokojne i te mniej spokojne ...heh

Gość pyszczeq
Faceci zawsze inaczej rozumują kobiety.chcesz im coś wytłumaczyć to nie,bo może zawile mówisz.?faceci mają małe mózgi.jak wsadziłabyś taki mózg do główki od szpilki to byłaby grzechotka.ni ma sensu zgłębiać ich psychiki bo szkoda czasu.lepiej pogadać o pogodzie albo o ciuchach.

Gość gerggg
powiem tak: każdy ma takiego partnera, na jakiego zasługuje (w końcu to nie niewolnictwo i trwanie w związku to wyraz wolnej woli, skoro więc jakaś jest z "draniem", to widocznie jej to w jakiś sposób odpowiada)

Gość pyszczeq
racja.ale jak moja świętej pamięci powiadała prababcia:"chłop nie szklanka,nie przewidzisz"

heh..pyszczeq masz racje ;)) maja male mozdzki..to fakt. rzadko im sie da cokolwiek wytlumaczyc i nie warto duzo dyskutowac. Ale zdarzaja sie tacy co maja duzo do powiedzenia (rzadko...ale jednak) pozdrawiam ;]

Prosze bardzo, moze kiedys nadejdzie dzien, ze nie bede juz miala sily na drani i zapragne swietego spokoju, ale na razie chyba wciaz chce podejmowac nowe wyzwania:)

no moze i na mnie tez taki czas nadejdzie. Ale jak narazie mi to odpowiadania. - tzw. nowe wyzwania ;]

Gość kueller
A ja nie jestem draniem...i pewnie dlatego żona mnie nie kocha. Szkoda, że mi o tym powiedziała po 10 latach ;(

Gość Jarek_L
hehe , spoczko, macie racje, laska musi być ładna , wyglądać na nieśmiałą ale i tak my wiemy , przynajmniej niektórzy że wcale taka nie jest to tylko taka wasza gra tak jak nasza , pokazujemy w ten sposób swoje zalety (władzę i cechy przywódcze - np. inteligencję), można by długo rozwijać ten temat, ogólnie kazda laska jest do zdobycia i dopiero gdy trafiamy na taką nie do zdobycia to chcemy ją mieć, cała reszta to banalne suczki na impreze. Pozdro LoPeZ

Gość anka cyganka
a ja mam pytanie.. jeśli jest odwrotna sytuacja i to mężczyzna kocha drańską kobietę?

Gość 9885
boscie sa bezmozgi i idiotki wy kurwa pierdolniete w cipe kurwy kura ma w mozgu 7 zwojow a kobieta 8 a po co jej ten 8 zeby nie srac po podworku tepe cipy

Gość Dziewczyna Szamaana
he , czytając tą konwersacje chcaiałabyms ie przyłączyć i cos przedstwaić . Mam takiego typowego drania , Jest przystojny , inteligenty ale leniwy okrutnie i jak sam twierdzi ze jest zboczony he . Laczy nas druga histtoria , bardzo duzo przezemnie nacieprpiał ale jestem pewna ze ja wiecej . I zgodze sie z elementami powyzej , ze nie mozna byc potulna wobec drania . trzeba miec klase , ale zachować zimną krew , a o miłości wysyłać proste syganlu ktore przyjjmą do zrozumienia . Oczywiście jeśli chodzi i sprawy łóżkowe dziewczuna " kłoda " ez wiele tu nie zdziala . Oddać mozesz mu sie cała ale tylko jesli chodzi i seks . a Na codzien inteligentnie uderzac w jego najczulsze punki ,bo mimo pozorów sa bardzo wrażliwy . hehe tak to jest ze skur*ysynami niestey ;) jest trudno ale wartoo sie postarac ;) czyli w przenści , : " nigdy nie pokazuj mu całej dupy " heheh < dlaa kumatych ;)

Gość Mnich....................
"Dziewczyna Szamaana he , czytając tą konwersacje chcaiałabyms ie przyłączyć i cos przedstwaić . Mam takiego typowego drania , Jest przystojny , inteligenty ale leniwy okrutnie i jak sam twierdzi ze jest zboczony he . Laczy nas druga histtoria , bardzo duzo przezemnie nacieprpiał ale jestem pewna ze ja wiecej." jestes ostro popierdolona 🖐️ własciwie wszystkie jestescie

Gość NiegrzecznyWariat
Dobrze cię rozumiem Pauluś,Kobiety kochają drani ,ale z drugiej strony facet który jest brzydko się wyraże p**deczką,to kobieta nie żyję w nim w szalony sposób jaki by chciała,I nie ma z nim szalonych pomysłów,takich wariackich,jakie ją interesującą,bo z Draniami,czyli wariatami,można żyć w szalony sposób,a nie jak z grzecznymi P**deczkami,A taki Drań pokazuje kobiecie dominacje,jest intrygujący,ma intrygujące poczucie humoru,I nigdy za nic nie przeprasza,czy klapsa kobieta dostała,czy załóżmy ma szaloną wyobraźnię z kobietą,I do wariatów wróćimy taki,który umie być Draniem,a ta jego druga stroną taki,który umię ją omotać i pokazać że on nie jest tylko takim draniem,grrr :D