Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udolny hehehehe

nieudolni Polacy jadą do W. Brytanii....

Polecane posty

Gość udolny hehehehe

slowa naszego prezydenta , tutaj najlepsze : "Zdaję też sobie sprawę, że dla wielu z natury nieudolnych osób Wielka Brytania jest punktem docelowym w poszukiwaniu lepszego życia. Polska zdaje sobie sprawę z tego problemu i nie unika odpowiedzialności" - miał oświadczyć polski prezydent" a ponizej calosc :) "Daily Mail": "Tysiące Polaków przyjeżdżają do Wielkiej Brytanii, którzy kończą tu jako bezrobotni i bezdomni" - miał powiedzieć prezydent Lech Kaczyński podczas swojej wizyty w Londynie. Jak donosi dziennik "Daily Mail", prezydent Kaczyński miał stwierdzić, że tysiące Polaków, którzy mieszkają i pracują w Wielkiej Brytanii, nadal pobierają zasiłki dla bezrobotnych w Polsce. Zdaniem brytyjskiego rządu 400 tysięcy polskich imigrantów, to ciężko pracujący i uczciwi ludzie - pisze "Daily Mail". "Zdaję też sobie sprawę, że dla wielu z natury nieudolnych osób Wielka Brytania jest punktem docelowym w poszukiwaniu lepszego życia. Polska zdaje sobie sprawę z tego problemu i nie unika odpowiedzialności" - miał oświadczyć polski prezydent. "Wiemy, że odnieśli sukces na Wyspach, biorąc pod uwagę różnice płac w Polsce i w W. Brytanii. Ale ci ludzie są zarejestrowani w Polsce jako bezrobotni, podwyższają wskaźniki bezrobocia, a w Wielkiej Brytanii radzą sobie dobrze" - miał powiedzieć prezydent. "Daily Mail' pisze, że "Blair próbował łagodzić »szczere« słowa Kaczyńskiego zgadzając się z nim, że »w niektórych obszarach są pewne problemy«". Podkreślił jednak, że "znaczna większość Polaków ciężko pracuje na Wyspach i są bardzo dobrze postrzegani". "Lech Kaczyński nie miał na myśli tego, że bezrobotni Polacy przyjeżdżają do W. Brytanii, by nadal nie pracować" - tłumaczył po konferencji rzecznik prasowy premiera Blaira. http://wiadomosci.onet.pl/1430677,12,item.html

Gość no to im wygarnal
:D Ale skoro sam tam pojechal ....

Gość nie bede
tego komentopwac bo sie tylko wkurwie.Niech nam dadza godnie zyc to nikt z Polski nie bedzie uciekal.To jest obrazanie ludzi ktorzy wykjechali bo niby oni tacuy nieudolni,nie mogacy sobie dac rade tu w Polsce .No kyrwa a co to za frajda zapi.... caly dzien za najnizsza krajowa,moje rachunki sa wyzsze.Jak widze ich wszystkich popaprancow to mi sie noz w kieszeni otwiera.

Gość Prezydent ma zawsze racje
wiec tak na pewno jest 🖐️

Gość polka niebrytyjka
Tysiące Polaków, którzy wyjeżdżają, sa na tyle udolni, żeby poradzić sobie w obcym kraju, obcej kulturze, innych systemach pracy i schematach, niejednokrotnie znając jedynie "hello" i "goodbye" - to raczej świadczy o zaradności. W kraju zostają Ci, ktrórzy boją się zmian, boją sie walki o lepsze życie, boją się zaryzykować. No i oczywiście Ci, którzy nie musza wyjeżdżać, bo zarabiają lub kradną na tyle duże pieniądz, żeby żyć w tym kurwidołku, jak ludzie, a nie jak bydło. Wiecie co, wolałabym być nieudolna, ale niestety - jestem tchórzem :-0

Gość zasmucona strasznie
a najgorsze jest to,ze wszyscy widza i nic nie mozna zrobic..bezsilnosc na glupote jest wkurzajaca...jak mozna mowic tak o swoich rodakach...?..wedlug mnie nie ma racji..ale nawet jakby w jakims procencie mial to nie ma prawa uogolniac..krzywdzi tym ciezko pracujacyych ludzi..

Gość dies irae-niebo się wściekło
Którzy w tym burdelu nie mają szans, by godnie zyc. Wolałabym być na ostatnim szczeblu społecznym w Wlk. Bryt. niż na poziomie "klasy średniej" w tym kraju. Nie chodzi mi o prestiż, ale o warunki socjalne - tam Ci z biedoty, mająmniej więcej taką sytuację jak u nas szumna klasa średnia :-0

Gość kilko
jestem zbulwersowana I nie dlatego, że obraził mnie. Ja nadal tkwię w tym chorym kraju bo mam dzieci. Mój mąż pracuje 14g.dziennie i nie powiem żeby nam się przelewało. ma własną firmę w którą inwestuje ale w dzisiejszych realiach jest to trudne. Wiem, że w Angli jego usługi(geolog) są o niebo wyższe. Jednak tkwimy w tym bagnie bo nie chce nam się zaczynać wszystkiego od nowa. Podziwiam więc wszystkich, którzy zdecydowali się podjąć wyzwanie. Zostawili wszystko i pojechali walczyć o godne życie i szczęście dla swoich rodzin.najważniejsze jest aby zapewnić rodzinie szczęście a jak można dokonać tego w tym padole rozpaczy gdzie liczy się tylko aby prezydent i rząd byli zadowoleni. To co zrobił prezydent to wielkie hamstwo. Mam pianę na ustach ze wściekłość i z wielką chęcią powiedziałbym temu panu co o nim myślę. I niechby mnie wsadzili na 3 lata a wiedziałbym, że siedzę w słusznej sprawie. Ten człowiek depcze wszystkich i nie liczy się z nikim. Na to nie możemy pozwolić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość luxlux
mi sie podobała demonstracja jaką młodzież mu urzadziła :) z okrzykami "spiep... dziadu" :) i wypowiedz kaczyńskiego : "wrócą bo Polska ich będzie potrzebować" :)

Gość kilko
Czy naprawdę chcecie to minąć mimo uszu?????????

Gość kilko
Nie potrafię tylko pojąć....jakim cudem mają jeszcze tak wielkie poparcie? Mam nadzieję, że po dzisiejszym spadnie poniżej 10%

Niewiesz skąd mają tak duże poparcie?Bo ci mądrzy już stąd uciekli do W.Brytani i innych krajów, a w Polsce zostala ich tylko garstka.Wiekszość wyborców to mohery i niemamy wpływu na wybory rządzących.

Gość kilko
ja miałam już nie iść ale nie ma wyjścia, w niedzielę pęzę do urny aby wyeliminować to barachło

Gość kilko
a narazie biorę się za naukę angielskiego, którego zaczęłam się uczyć ostatnio:).A może mi się odmieni i wyruszę na podbój swiata.

Gość lawi
Jak to idziecie! A kto będzie walczył o naszą godność!

No właśnie idę walczyć o naszą godność i powiedzieć kaczorom---NIE!!!

Gość
i to są właśnie katolickie kaczory - opluć i zwyzywać od nieudolnych...

Gość i wy co mieszkacie w Polsce
glosowaliscie na tych co w rzadzie siedza. Prezydent , z ktorego przynajmniej pol swiata sie smieje, nie ma prawa osadzac kto i dlaczego wyjechal, bo to on jest temu winien. Im wiecej Polakow wyjezdza to chyba swiadczy , ze dzieje sie cos niedobrego w kraju i on jest za to odpowiedzialny.

Gość lawi
pomocy!!!!!!!!! co ja totaj robię!

Gość lawi
tutaj...miało być:)

Gość ooooooooooooo
Wiecie co moge Panu Prezydentowi powiedziec...SPIEPRZAJ DZIADU!!!!

Nie, my nie głosowaliśmy na Kaczorów, bo jesteśmy na to zbyt inteligentni, ale moherowy elektorat wykazał sie niebywała sprawnością fizyczną i zamiast siedziec w domkach na fotelach, to o kulach pobiegli na wybory. A niestety, większosć tych inteligentnych Polaków została w domu i dlatego mamy taki rząd, ze sie rzygać chce. Cóż, ci - co wyjechali tez nie oddali głosu w wyborach, więc też przysłużyli się do tego, ze Ci, którzy zostali muszą znosic obecną władzę. Ja zawsze chodzę na wybory i teraz tez pójdę. Nie chcę żyć w Kaczogrodzie i dlatego nie zamierzam pozwolić, żeby gdański samorząd miał w swoich łapach PiS. Nawet jeśli będzie padał deszcz, wiał wiatr - ludzie proszę, nie zostawajcie w domu tylko idźcie na te wybory!!!!!! Nie pozwólcie, zeby obecna partia rządząca zniszczyła nam wszystkim doszczętnie życie w tym kraju!!!!!!!

Gość
i wy co mieszkacie w Polsce -----------> nie wrzucaj proszę wszystkich do jednego wora... są w kraju jeszcze resztki normalnych, którym piana nie toczy sie z ust ... i te resztki nie głosują na autokratów-oszołomów... niestety mało nas... to fakt

Przeciez wiem , ze sa wyjatki. Ale ci co nie glosowali , teraz po fakcie buzie otwieraja , ze to nie my glosowalismy. ja niestety nie moge juz glosowa ale chetnie bym pojechal , jezeli to mialo by pomoc. W co watpie.

Gość ///////
i kiedy oni przestaną nas obrazać

Gość
Figazmakiem -----> POPIERAM! też zawsze glosuję ... i tym razem tez pójde w dupe kopnąc przedstawicieli \"pseudoprawa i pseudosprawiedliwości\" dokładnie w ten sam sposób, co rok temu :)

Coz zaliczam sie do tych nieudolnych jeszcze za czasow Walesy. Za Kwasniewskiego tez nie bylo inaczej. A teraz Kaczynski a raczej Kaczynscy. Jeszcze zeby Leper zostal prezydentem , to by dobilo mnie calkowicie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jakim prawem ten fajans tak obraża rodaków??

Gość kajala
tak trzeba iść na wybory.Trzeba sprawić żeby PiS i cała ta zgraja przegrała.