Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina z Londyna P

Zobacz prosze...

Polecane posty

Gość Karolina z Londyna P

Witam. Nazywam sie Karolina mieszkam w UK. Z gory chcialam przerpsic,za bledy ortograficzne, bo troszke zapomnialam polskiego. Wczoraj zauwazylam, ze pojawil sie tu pewien temat do singli. Wiec wlasnie.. Jestem singlem i zaczyna mi juz brakowac tego, ze nie mam sie do kogo przytulic.. Itd. Pisali tam zeby wychodzic z domu.. Itd.. Wychodze z domu codziennie ludzie zwracaja na mnie uwage, bo brzydka nie jestem. Ale nikt nawet nie podejdzie i nie zapyta o numer lub cos w tym stylu. Denerwuje mnie to.. Bo chlopak daje mi do zrozumienia, ze mu sie podobam, a potem np. Wychodzi ze sklepu jakby nigdy nic :-// Ale jest jeszcze jeden problem.. Nie wygladam na swoje lata.. Wygladam dojrzale.. Nie stalo, ale dojrzale. Juz zaczyna byc to meczace, bo przyczepiaja sie sami starsi :-// Ale oni tez nie pytaja o numer :P Takze spoko :P Nie chce podchodzic jako pierwsza i zaczynac rozmowy, albo pytac o numer. Chcialabym znalezc sobie jakiegos chlopaka, ktory by mnie szanowal, kochal i akceptowal w pelni jaka jestem (cialo, dusza) Ale kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac.. Prosze o opinie. Dziekuje z gory . Pozdrawiam.

Gość jamesmk2003
Before you go into relationship you should take a look at Jiddu Krishnamurti "On Relationship". Have a nice day. James. Shory my polish broken hahahahaha:)

Gość jamesmk2003
Hey, I am single too and I am not from London.