Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irlandia13

NARKOTYKI=PRZEGRANA? WASZE DOŚWIADCZENIA!

Polecane posty

Gość Irlandia13
Uważam, że powinny być i ośrodki zamknięte. Mój brat kwalifikuje się tylko do zamknietego, sam to stwierdził jakiś czas temu. Szkoda, że pieniądze podatników tak się marnują i idą niekoniecznie na szczytne cele. Taki to już kraj.

Gość what
zgadzam sie z toba calkowicie!

Gość on jest tak bardzo uzalezniony
ze to ze bedzie mial dziecko kompletnie mu wisi i na pewno nie bedzie dla niego traumatycznym przezyciem odejscie dziewczyny.. wrecz przeciwnie..dla niego to klopot z glowy i spokojne cpanie.. nie widze dla niego szans oprocz ubezwlasnowolnienia i jakiegos ostrego psychologa ktory go wezmie w obroty bo na pewno delikatne gadki w stylu "dlaczego wziales po raz pierwszy?" itp nic nie dadza.. on potrzebuje porzadnego kopa i musi byc traktowany jak najgorzej na poczatku terapii!

Gość Irlandia13
Tez tak mysle, tylko kto mu da tego kopa, z mila checia ....

Gość what
ja mogę, jeśli to coś zmieni.

Gość Irlandia13
Ok, dzięki za wszelkie informacje i w ogóle.

Gość słuchajcie
ja już od 2 lat jestem czysta jak łza skończyłam ośrodek MONAR w łodzi obecnie mam 22 lata a pierwszy raz w ośrodku byłam jak miałam 15 i nie skończyłam leczenia bo nie miałam motywacji a może nie dostałam od życia tak po dupie teraz jestem dziewczyną bardzo szczęśliwą i uważam że pomóc sobie może ale przedewszystkim osoba która ma problem a ludzie z boku mogą wspierać i służyć pomocą. mam nadzieje że więcej osób będzie mogło się cieszyć z zdrowego ŻYCIA POWODZENIA

\"amant myślałem że Ty mądrzejszy jesteś.... dam Ci radę : nie wypowiadaj się jeśli nie masz pojęcia !!! wiesz co w więzieniach ćpuny robią - ćpają więcej.... \" Jasne ze jestem mądrzejszy:P.Gdybym rządził to bym kazał srogo karać takich co ćpunom to dostarczają a ćpun jakby dostał 1000 batów to by mu się odechciało:P.

\"ze to ze bedzie mial dziecko kompletnie mu wisi i na pewno nie bedzie dla niego traumatycznym przezyciem odejscie dziewczyny.. wrecz przeciwnie..dla niego to klopot z glowy i spokojne cpanie.. nie widze dla niego szans oprocz ubezwlasnowolnienia i jakiegos ostrego psychologa ktory go wezmie w obroty bo na pewno delikatne gadki w stylu \"dlaczego wziales po raz pierwszy?\" itp nic nie dadza.. on potrzebuje porzadnego kopa i musi byc traktowany jak najgorzej na poczatku terapii! \" Taki potrzebuje obozu pracy po włosku albo hiszpańsku:P.

Gość Irlandia13
????????????????????????????????????????????????? Jest tu kto z rana?