Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka z ......

Nowy facet i strach...

Polecane posty

Gość olka z ......

podoba mi się, on mówi, że ja jemu też, że podoba mu się moja figura ale........mam nieduże piersi, tylko w staniku wygladaja na większe, boję się, że jak zdecysujemy się na seks to mnie wyśmieje. Dziewczyny mam stracha. Czy wam zdarzyło się coś podobnego?

Gość pokochaj swoje ciało

Gość mara mara
moze zacznijcie rozmawiac, zauwazy cos wiecej niz figura

Gość olka z ......
rozmawiamy, spedzamy duzo czaasu ze sobą, jesteśmy parą od 3 tyg. Ale powiedział mi komplement w stylu, masz ładne duże piersi, a to STANIK je tak powieksza. Wstyd mi.

Gość A...aa
dobre:)

Gość Polka ale wyjechalam
nie wiem co ci powiedziec, sorry

Gość Kokaaa
Dziewczyno ile Ty masz lat, żeby przejmować się takimi rzeczami?? Po pierwsze mają rację, pokochaj swoje ciało!! Po drugie, jeśli facet jest z Tobą tylko dlatego, że masz według niego duże piersi, to wybacz, ale ie jest wart niczego. Po trzecie, ja mam małe piersi i mój facet je uwielbia :D

Gość m+k+m
a ileż ten stanik powieksza ? pół numeru. Sama mam małe piersi i noszę ciut wiekszy stanik i mam gdzieś to ze jak się rozbiorę to są mniejsze. Grunt że są ładne, nie obwisłe. Tak na to popatrz.

Gość A...a
:)

to nic, nie przejmuj sie, jak go pociagasz to będzie ok. I nie myśl o tym.

Gość Skad to znam
Ona rowniez ma nieduze piersi, chociaz wielokrotnie zapewniam ja, ze podobaja mi sie i nie ma powodu do martwienia sie, bardzo trudno jej przyjac to do wiadomosci. Pamietam, ze kiedys, gdy calujac sie, dotknalem jej piersi, zerwala sie ja oparzona. Teraz juz jest zdecydowanie lepiej, nie protestuje, gdy moja dlon wedruje pod jej bluzke, ale czasami jednak wracaja dawne obawy. Dlaczego tak macie? Skoro facet zapewnia, ze lubi nieduze piersi, nie mozecie w to uwierzyc?

Gość biały - tak czerwony - nie
ale skoro kobiecie mówi ze podobaja mu się duże a to stanik maskuje to co wtedy, dziewczyna słusznie się obawia, też bym miała stracha. Przecież WY jesteście wzrokowcami no nie?

Gość ale będzie siara jak zobaczy
że masz piegi a nie cycki

Gość Kokaaa
Skąd to znam - może dlatego, ze zbyt często zachwycacie się dziewczynami z rozkładówek, które mają co pokazać?? Ja tam się już kompleksu pozbyłam, ale wszystko dzięki facetowi, który mi zawsze powtarzał, że jestem piękna, że moje piersi (pieszczotliwie azywa je cytrynkami hihihi :D ) są piękne i już nie mam oporów, żeby się przed nim rozebrać ;)

Gość no tak ale jak rozebrać się
pierwszy raz?

Gość hmmmm to moze nie zakladaj
teraz pwoiekszajacego stanika albo bez? ja praktycznie nie mam piersi a moj facet je uwielbia:) i te zmialam opory i sie balam jak zareaguje bo tez nosilam push upy:) jak mial mnie dotkanc tam to byla tragedia a co dopero jak mialam sie rozebrac;) teraz jestesmy prawie 4 lata razem;) i nieraz sie go pytalam jak zareagowal jak pierwszy raz zobaczykl, dotknal bo przeciez w staniku itp:) i powiedzial ze nie spodziewal sie ze beda takie duze;P (chcoiaz rozmair piersi nie ma znaczenia) :)

Gość rozumiem problem..............
tez od niedawna się z kimś spotykam, podobnie jak TY wiekszy stanik, by było widać, że mam piersi i ten sam strach i obawa, że jak dojdzie co do czego to facet sie rozczaruje Mam kopleks i to bardzo uzasadniony.

Gość Kokaaa
Dokładnie, rozmiar piersi nie ma znaczenia :) Jeśli gość pokocha Cię naprawdę to nie będzie mialo znaczenia, czy nosisz A czy C ;)

Gość rozumiem problem..............
ale rozczarować się może?

Gość rada faceta jest taka
zrób mu w łóżku dobrze a będzie happy i cycki nie będą stwarzać problemu - serio

Gość Kokaaa
Dziewczyny, nie rozumiem was, czemu boicie się o to?? Zaakcetujcie siebie takimi, jakimi jesteście, a wtedy facet też Was zaakceptuje. A jak ktoś wam bedzie docinał, to powiedzcię po prstu, że stałyście w kolejce po rozum, gdy tamta stała po rozmiar niustu ;):D

Gość hmmmm to moze nie zakladaj
rozumiem problem- mialam to samo:) a teraz sie smieje z emoglam miec takie obawy:) chcoiaz tak naprawd enigdy nie zaakceptowalam mojego biustu

Gość Kokaaa
biustu miało być :D:D

Hej olka :))) Masz zupelnie nieuzasadnione obawy... Moja koleżanka mial a tak samo, pamiętam jak dzies. Rozmiar piersi nie ma zadnego znaczenia... Skoro oboje sie sobie podobacie, to wszystko inne sie nie liczy. Sex to nie tylko powierzchowność , on emanuje przede wszystkim z wnętrza. I , im bardziej będziesz pewna siebie, tym większa satysfakcja z udanego życia erotycznego :D Powodzenia i pozdrawiam ;))))

Gość nie wiem i pytam
jak będziesz o tym mysleć to ze współżycia będzie lipa - poprostu, zaakceptuj. Czy facet Cię wyśmieje? O chyba nie.

Gość ja też mam małe piersi
ale nigdy nie nosiłam push up'ów. Po co oszukiwać siebie i innych?

Gość jejku jejku jejku ..........
a ileż one powiekszają, bez przesady

mój kuzyn mi sie zwierzyl,ze jego dziewczyna po zdjęciu stanika typu push up,z gąbką,miała bardzo małe piersi,a w dużej mierze były to po prostu wielkie sutki