Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka z ......

Nowy facet i strach...

Polecane posty

Gość to nie nos az takich
powiekszajacych staników. same dziewczyny stwarzacie ten problem - zakładacie wielkie staniki zeby piersi wydawały sie duze a potem panikujecie ze "prawda" wyjdzie na jaw.

Gość jejku jejku jejku ..........
czy to wazne, facet się podnieci to bedzie miał gdzieś czy są duze czy nie.....a jak sex będzie super to małe piersi to żadna przeszkoda.

Gość jestem facetem i pytam WAS
co to te powiekszajace staniki???? O ile numerów powiększają? Nie wiedziałem że coś takiego jest - rany

Gość to tzw push up czyli stanik
który ma usztywaniane miseczki czasem wypłenione jakaś gąbeczką przez co optycznie piersi wydają sie większe. mój facet nienawidzi takich staników...ale tez ja takich nosic nie musze.

Gość jestem facetem i pytam WAS
to moja siora takie ma........pewnie cycki tez ma nieduze, he,he, ale numer

Gość i ja powiem tak.......
nie masz chyba aż tak malutkich by sie wstydzić, moze tylko tobie się tak wydaje ? uwierz w siebie - to najlepsza rada

Gość koala misiu 11
małe jest piekne:D

Gość Geezmowaty
A ja mam znowu odwrotny problem. Spotykam sie z dziewczyna starsza ode mnie o 3 lata i czuje ze juz niedlugo dojdzie miedzy nami do seksu. I boje sie jej reakcji, bo mam tylko 13 cm penisa. Do tego jestem prawie zupelnie niedoswiadczony w tych sprawach mimo ze mam juz 22 lata. Czyli nie tylko kobiety maja tego typu problemy :) Myslicie ze slusznie sie obawiam ?

Gość nie spoko mój chłopak
też ma małego i tez bardzo się bał pierwszego razu, ale było dobrze. Bądz sobą, "strach ma wielkie oczy" - mój chłopak mówił że bardzo się bał mojej reakcji ale na prawdę był super.

Gość facet__
No bez przesady, 13cm to mieści się w średniej europejskiej, nie ma co panikować. Zresztą temat to oklepany i stary jak świat, nie ma sensu rozstrząsać.

Gość ale durnoty