Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragniona 20 latka

Ja chcę seksu a on nie....

Polecane posty

Gość Spragniona 20 latka

Hej dziewczyny Może wyda się to niektórym dziwne co napiszę ale brakuje mi seksu.Mam chłopaka od roku czasu a to ja częściej mam ochotę na seks niż on.Dodam,że to nie jest mój pierwszy chłopak i nigdy się z takim czymś nie spotkałam.Ja mam 20 lat mój chłopak 26 a czasami mam wrażenie jakbym była ze staruszkiem bo ciągle zmęczony , a to źle się czuje a to jeszcze coś innego.Wiem że nie mam innej i że mnie nie zdradza. Kiedy jednak dochodzi do zbliżenia między nam jest super.Zawsze doprowadza mnie do orgazmu ale ostatnio zaczęłam fantazjować o jakimś spontanicznym seksie w samochodzie czy tzw. szybkim numerku z innym facetem.Takim który będzie mnie pożądał. Czy ktoś z was też spotkał się z podobną sytuacją?

Gość ciezarna mrowka
nastepna :o daj nr telefonu do niego zadzwonie i pogadam o problemie :o

hmm ciekawe!! jak by co to daj znac!! ja lubie doprowadzac kobiety do szalu rozkoszy :)

Gość xyzed
Ło matko! Zmień faceta,bo 26 latek z takim marnym temperamentem to obciach i nieważne ile pracuje.W tym wieku chcice powinien mieć zawsze ;)

Gość Święta Wincenta
Daj jakiś namiar na niego to sprawdzimy czy w ogóle nie ma ochoty na seks czy tylko z tobą nie chce :P

Gość Listopad włazi do miast
No popatrz, dawno się nie widzieliśmy młody :D

Gość wyszalał się
jak miał tyle lat co Ty, wyruchałjuż pewnie z 10 lasek i ma dość na razie, fiut odmawia współpracy gdy widzi twoją grubą dupę

Gość Spragniona 20 latka
No proszę znalazł się ktoś kto wie jak wyglądam i ile waże :P

Gość Święta Wincenta
Bo my tu wszystko wiemy :P

Gość Big city life
cos mi sie wydaje ze to ty masz gruba dupe

Gość mary1954
jestes mloda dupa, jak twoj facet nie chce po roku seksu to nie chce myslec co bedzie za 2 lata, daj sobie spokoj z nim, seks jest cholernie wazny!!

Gość szyszkowik
no popatrz 20 - stko a ja mam odwrotnie ale dokładnie odwrotnie i co ty na to . Zostaw go póki mozesz a jak nie mozesz to walcz i mecz go ile sie da tak cie to wkur.. i zmeczy po pewnym czasie ze samo szlag trafi. Pomysl ze bylo by juz po slubie i co wtedy problemy itp a teraz loooooozik. Zadzialaj i zobacz czy ma chec jak nie niech spier.. na drzewo i szuka sobie lodówki.

Gość xyzed
Tak bo my tu wszystko najlepiej wiemy ;) A bez seksu to nie życie jest :)

Gość Mr. Frog
proponuję topik : "Ona nie chce tak często"... Dla wyrównania szans :)

Gość trochę za młody żeby nie
chcieć :o u wielu facetów koło 30 tki spada libido (nie wiem dlaczego) Sama miałam taki problem-ja mogłam prawie codziennie , mąż 2-3 razy w miesiącu :(

Gość Spragniona 20 latka
Mam pytanko do trochę za młody żeby nie:) jeśli mozesz to napisz mi czy ten problem u ciebie się rozwiązał?Jeśli tak to w jaki sposób?Pozdrawiam

Gość Doświadczona szpiegowczyni
Miałam kiedyś chłopaka, który też nie chciał sexu!! Miał 27 lat. Zawsze ja się do niego dobierałam a on łaskawie decydował czy jest zmęczony czy też nie. Oczywiście na oglądanie lasek wieczorowo- nocną porą miał siłę no i na onanizowanie się też (jestem dobrym szpiegiem i mam zaje...ą intuicję). Byliśmy ze sobą 3 lata. Myślałam, że coś się zmieni, ale gdzie tam. Teraz jestem w związku z mężczyzną o 13 lat starszym, jest po 40-ce i nie narzekam. Jest super w łóżku i częściej się do mnie dobiera niż ja do niego. Od 1,5 roku mieszkamy razem. To nie zależy od wieku tylko od osobnika. Sex jest bardzo ważny!! Jak tak dalej pójdzie to go zdradzisz a jak się on o tym dowie dowie to Ty będziesz szmatą i nie zauważy z czyjego to powodu. Daruj sobie go. Dziewczyno masz dopiero 20 lat żyj, baw się, poznaj normalnego faceta. Nie ma po co sobie dla takiego marnować młodości.

Gość do spragnionej
problem nie rozwiązał się. Ja się w końcu poddałam- ile można się upokarzać i prosić o sex! :o Sama już tracę ochotę :(

Gość Spragniona 20 latka
Doświadczona szpiegowczyni.Ja własnie się tego obawiam że w pewnym momencie nie wytrzymam i go zdradzę , bo przecież pełno jest facetów którzy chcą seksu...i nie tylko a masz rację że ja wyjdę później na tą "złą".A z drugiej strony chce mieć pewność ze zrobiłam wszytsko żeby się udało.Tylko czy warto?Chyba on też powinnien pomyśleć żeby mi było dobrze i dać coś z siebie.

Gość Doświadczona szpiegowczyni
A rozmawialaś z nim na ten temat? Z moim byłym rozmawiała, ale milczał... może nie trafiało to do niego? hmm Też myślałam, że w końcu się "obudzi", ale niestety nie. Niektórzy faceci chyba nie widzą bądź też nie zauważają problemu. Widzisz ja też musiałam "otworzyć" oczy, żeby dojść do tego wniosku a troszkę mi to zajęło czasu (niepotrzebnie).

Gość na to czy ktoś ma ochotę czy
nie wpływa wiele czynników.Może poprostu już go nie pociągasz tak a on boi się zakończyć ten związek i czeka az Ty to zrobisz.A w wieku 26 lat to każdy facet 2 3 razy dziennie to by chciał .Oczywiście z dobrą partnerką.Ja mam 30 i jak nie pobzykam sobie 2 razy dziennie to chory jestem i muszę sobie ręką pomagać.A jak żona ma miesiączkę to już jest tragedia i chyba jestem gorzej nieznośny niż ona!!!