Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i zła

Dopiero jak zapytałam gdzie jest przyznał sie ...

Polecane posty

Gość marlenisko
a jak powiedzial ci z jakim kolega byl to sprobuj sie dowiedziec czy to prawda. ja bym mu powiedziala ze albo mi jakos to wszystko logicznie wyjasni albo nie zamierzam tkwic w niepewnosci.

Gość Czy on jest panna
Chodzi o znak zodiaku oczywiście ;)

Gość wkurzona i zła
dlaczeo pytasz czy jest spod znaku panny??

Gość wkurzona i zła
Marlenisko widzę, ze mie rozumiesz 🌼

Gość marlenisko
moj maz jest spod panny:) co to ma do rzeczy?:))))

Gość Czy on jest panna
A to jakaś tajemnica ? Mój mąż jest panna , takie zachowania są częste dla tego znaku. Jeśli nie jest, można mieć nadzieję, że mu przejdzie ;)

Gość marlenisko
wiesz ja mam nature wymyslaczki i czasem sie zadreczam bez sensu, ale wypracowalismy sobie metode rozmawiania o nawet najglupszych watpliwosciach. i pomaga mi to, jest dobrze. oczywiscie staram sie w tym zachowac umiar zeby nie zwariowac:)

Gość marlenisko
czy on jest panna- jakie zachowania masz na mysli? nieumiejetnosc rozmawiania? moze cos w tym jest ale mozna tu wiele poprawic przy odrobinie wysilku, dobrej woli, serdecznosci i cierpliwosci przede wszystkim. no i panny to wierni faceci:) nie to co blizniaki i strzelce - bez obrazy panowie spod tych znakow - przynajmniej wg moich doswiadczen

Gość wkurzona i zła
No to jestem w klubie - mój też panna :/

Gość Czy on jest panna
marlenisko ;) tak, chodzi o to milczenie, o to " grochem o scianę " wynikające z przeświadczenia - ja przecież nic złego nie robię. Ale kończę, bo chyba nie na temat :)

Gość marlenisko
nie, wlasnie mysle ze na temat:) panny sa wierne wiec wkurzona i zla moze jednak sie niepotrzebnie zamartwiasz. poza tym jak go oskarzasz to on sie zamyka w sobie. porozmawiaj z nim. powiedz o tym co czujesz, ze go kochasz i nie wiesz czemu tak zrobil. a jak ci powie ze bal sie ze bedziesz na przyklad- mowie czysto teoretycznie- sie czepiac to uszanuj to wyznanie. zastanow sie nad tym i nie obrazaj. moze cos w tym bedzie co on ci powie. to pierwszy krok do rozmow. czy on jest panna- a jak u was, udaje sie rozmawiac?

Gość marlenisko
dziewczyny za pare minut bede uciekac, ale wpadne to jutro:) moze ktoras z was tez zajrzy to pogadamy o naszych pannach:)

Gość wkurzona i zła
Czy On Jest Panną - Nie kończ - to jest właśie na temat porozmawiaj jeszcze :) może możesz mi coś doradzić bo ja sobie nie daję z tym rady :(

Gość marlenisko
z powodu braku rozmow my o malo nie stracilismy tej milosci. ale w koncu udalo sie dogadac i wyjasnic. okazalo sie ze rozkladaly nas nic nie znaczace sprawy, niedomowienia i kazde z nas sobie wymyslalo czarne scenariusze.

Gość wkurzona i zła
Ja też będę jutro, chcę bardzo z Wami porozmawiać CZY ON JEST PANNĄ - NAPISZ PROSZĘ JESZCZE

Gość wkurzona i zła
mMarlenisko - mamy dokładnie to samo - ale on nie rozmawia, mówi że wszystko jest ok. Ja probuję ale on sie nie odzywa wtedy. Jak sobie poradziliście, co zrobiliście??

wkurzona i zła.......powinniscie porozmawiac....czasami to co myslimy nie ma kompletnie pokrycia w rzeczywistosci ...wiec nie mysl za bardzo tylko pogadaj z nim...

Gość wkurzona i zła
Kajda - teraz już wiem, macie rację. Miałam ochoę zrobić mu awantuę, że mnie tak potraktował. Dziwi mnie tylko, że miał zastrzeżony numer, robi tak gdy dzwoni do kogoś nieznajomego... :(

zgadzam sie zupełnie z marlenisko....bez rozmowy nic sie nie wyjasni...tylko nie oskarzaj nie wyciagaj wnioskow ...poprostu porozmawiaj..

ten zastrzezony numer tez pewnie da sie zupełnie normalnie wyjasnic...tylko mu pozwol to zrobic...

Gość wkurzona i zła
NAPISAŁ MI SMS ŻE MNIE KOCHA I PRZEPRASZA ....

powiedz ze to cie zdziwiło bo nigdy tego nie robi ze cie zaniepokoiło ...napewno powie wtedy co i jak

Gość marlenisko
a moze cos zalatwial i zastrzegl? nie tworz scenariuszy, porozmawiaj, bede to powtarzac do znudzenia. przepraszam cie ale musze juz isc, wpadne jutro. trzymaj sie. i pogadaj z nim. bez oskarzen i zlosci. po to tylko by zrozumiec. pozdrawiam wszystkie!

Gość marlenisko
no widzisz? i tak jest! teraz nie zmarnuj tego dobrego klimatu. powiedz ze jak next time chce sie z kupmlami zobaczyc to niech ci tylko powie. i nie gniewaj sie na niego juz tak mocno!:) to dobry facet, moze mam klapki bo moj tez panna, ale jest bardzo kochany:)

Gość Czy on jest panna
Jesteśmy razem ponad 20 lat, ja wodnik, więc punktów zapalnych sporo. Jedno wiem, krzykiem i wyrzutami nic nie zdziałasz. Był tu kiedyś topik o pannach założyła go , jeśli dobrze pamiętam, doniczka. Poczytaj ;) Co do wierności, trudno się wypowiadać autorytatywnie. Ale - zawsze dużo koleżanek, bo to taka pomocna osoba. Jednak wierna jest panna. Chyba, że się odkocha i zakocha w innej. Wtedy może być bardzo ciężko , chce odejść .

zgadzam sie w zupełnosci ..nie tworz czegos czego nie ma....rozmawiaj rozmawiaj rozmawiaj...znam z autopsji..

Gość wkurzona i zła
Zobaczymy czy coś dziś się zmieni, czy wogole będziemy sie widzieć. MARLENISKO - co do tego numeru zastrzeżonego. Jeszcze po 12 w nocy miał normalnie numer - zastrzeżony był rano - jak wstał i dal mi sygnała (zawsze po przebudzeniu daje sygn) ... to mi dało do myślenia a raczej do martwienia.

Gość wkurzona i zła
dobra zabijcie mnie powiem wam - może byli w barze, jakaś laska dala mu numer a on potem zadzwonił.. tak mi sie wydaje. A numer zastrzegł żeby ona go nei znała i nie wydzwaniała - żeby sienie wydało.