Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czacza

KONONOWICZ NA PREZYDENTA - zobaczcie!!!!! PORAŻKA !!!!!!!

Polecane posty

Gość czacza żenująca to Ty jesteś
tak wysoko nos zadzierasz, że życia nie widzisz a ten człowiek widzi. nie sądzę, żeby wygrał, ale jako jedyny z wszystkich tych kandydatów serio chce coś zrobić. widzi jak jest i chce to zmienić. a nie tylko obiecywać, obiecywać, obiecywać... on wierzy, że mu się uda. nie ma wykształcenia, prezencji, nie potrafi się wysławiać? ale chce zostać prezydentem dla ludzi, a nie dla siebie. wie czym jest bezrobocie, bieda, zna to od podszewki. jest mi wstyd, za ludzi, dla których ważne jest opakowanie, a nie sam człowiek. i TO jest właśnie żenujące;/

Gość gfggyu
Tak chcieć coś zrobić ... a mieć pojęcie jak to zrobić - to 2 różne sprawy. Po tym człowieku widać, że nie ma pojęcia o czym mówi ...

Gość szukam w necie
filmiku kandydata z Nakła, który nakręcił się z przyjaciółką pod prysznicem, ma ktoś link do niego:)?

chyba ktos tu zartuje piszac ze ten człowiek cos zrobi bo co? bo ma brata i mame a tatus odeszeddddddddddd i on chce wwszystko zlikwidowac wczoraj pokazywali go w faktach co za porazka a i zajebist ma sweter - gdzie mozna taki kupic?

Gość o matko i córko
To nie trzeba zadzierać wysoko nosa, żeby zobaczyć, iż facet jest ograniczony umysłowo. Ten kto doszukuje się w nim potencjalnego kandydata też, z przykrością muszę stwierdzić, rozumem chyba nie grzeszy. Dziwne, że potem mamy takich przedstawicieli. Ktoś na nich przecież głosuje...

przeprowadzilam dzis mały wywiad i dowiedzialam sie ze ludzie beda na niego glosowac - DLA JAJ a potem sie dziwa ze mamy taka władzę na tej stronie mozna jescze obejrzec pare filmików z kononowiczem w roli głównej np \"napadli mi na matke\" CZY KTOS Z WAS TO OGLADAŁ - JAK DLA MNIE FACET OGRANICZONY UMYSŁOWO jestem z bialegostoku i jest mi wstyd

Gość pistacja*
boshe przeciez ten czlowiek jest calkowicie niepowazny, startuje na powazne wysokie stanowisko a nawet sie wypowiedziec nie potrafi...i nie sadze zeby cos zrobil dla tego miasta....trzeba miec cos w glowie...boshe kto go do tego nmówił -jedno wielkie posmiewisko!!!!!

Gość mądralińscy
Jeden filmik na poczatku mnie rozbawił, ale kolejny i rozbawił i wzruszył w jakiś sposób. Tak naprawdę z czego my sie śmiejemy? Z tego, żę nie każdy może zdobyc wykształcenie, bonikt mu takiej potrzeby nie wpoił, bo nie było być może warunków. My niby tacy inteligentni i akuratni. Filmiki z nim leca juz w TV, a wywiady w radiostacjach. Znaleźlismy sobie kozła ofiarnego nie ma co. Inteligencja! Tfu. Śmiać też się trzeba umieć z umiarem.

Gość o matko i córko
Nikt tutaj się w sumie nie śmieje, tylko ubolewa nad tym, że taki kandydat w ogóle może być brany przez kogoś pod uwagę. Po takim widoku, naprawdę uważam, że powinien zostać wprowadzony przepis, że przed kandydowaniem na pewne stanowiska powinno się odbywać badanie psychiatryczne...

Dobra, dobra. A lepsi są kandydaci, którzy obiecują trzy miliony mieszkań? Albo ci wykształceni (hue-hue-hue), którzy chwieją się nad grobami pomordowanych Polaków? Albo ludzie, którzy - albo mając wykształcenie prawnicze, albo działając w polityce kilkanaście lat - nie mają pojęcia o Konstytucji (ewentualnie cynicznie wykorzystują niewiedzę Polaków na ten temat?) Nie mówiąc już o idiotach, którzy w to wszystko wierzą. Z czego się śmiejecie? Z siebie samych się śmiejecie.

A jaka będzie różnica czy wybiorą na prezydenta prostego człowieka jakim jest Kononowicz czy innego inteligentnego i błyskotliwego kandydata? Znając życie to ten inteligentny i błyskotliwy namydli ludziom oczy czego to on nie zrobi, pięknymi słowami przedstawi świetlaną przyszłość miasta i ... potem figę ludzie z tego zobaczą. Wydoi kasę w sposób inteligentny i błyskotliwy a mieszkańcy będą z niego dumni.

Gość spokokkko jest
lepszy taki uczciwy debil niz pedalski zlodziej Donald T ;)

Gość treteetrtre
Kurier Poranny: Dlaczego chce być Pan prezydentem Białegostoku? Krzysztof Kononowicz: W Białymstoku jest szajka, mafia, pijaństwo, chuligaństwo, moją matkę ostatnio napadli. Ja chcę z tym wszystkim walczyć (Kononowicz bierze kartkę i czyta swoje oświadczenie, my publikujemy wybrane fragmenty.) - Chcę zlikwidować dla młodzieży alkohol, papierosy i narkotyki. Chcę otworzyć zakłady pracy. Chcę wybudować drogi, żeby w Białymstoku nie było wypadków. Chcę, żeby tiry jeździły poza miastem, bo niszczą drogi. Chcę usprawnić kolej. Chcę i wiem, jak zlikwidować przemyt z Białorusi i Ukrainy. Chcę usprawnić naukę, żeby w szkołach nie było bandytyzmu i pijaństwa. Chcę żeby młodzież była jak młodzież. Jak zostanę prezydentem, to całą policję i straż miejską wyprowadzę na ulice. Jak młodzież będzie rozrabiać, to będzie odwożona do specjalnego domu, który stworzę. Ci bardziej pijani będą trafiać do wytrzeźwiałki. Rodzice ich odbiorą dopiero, jak przyjdą do mnie i ze mną porozmawiają. Będziemy też sprawdzać domy tych dzieci, bo w domach też jest za duże pijaństwo czasami... l Zabroni Pan spożywania alkoholu w Białymstoku? - Nie zabronię. Ale jak zostanę prezydentem, to będzie można pić umiarkowanie. Nie tak, żeby się upić i walać. l A jak Pan ocenia swoje szanse w wyborach? - Na pewno wygram. Mam duże poparcie, ludzie do mnie przychodzą, pytają mnie o różne rzeczy. Wszyscy o mnie zabiegają. Mam już zaproszenie z Izby Przemysłowo-Handlowej na debatę wszystkich kandydatów. Pójdę tam i powiem, jak młodzież pije. l A jakie Pan ma doświadczenie, żeby zostać gospodarzem miasta? - Mam doświadczenie. Pracowałem już w urzędzie miasta, drukuję sobie ustawy i wiem, na czym to wszystko polega. l A kim Pan był w urzędzie miasta? - Pracownikiem gospodarczym. l I czym się Pan zajmował? - Sprzątałem i tak dalej... l To wystarczy Pana zdaniem, żeby zostać prezydentem Białegostoku? - Jak Lech Wałęsa, który był elektrykiem, został prezydentem Polski, to ja bezrobotny (od 12 lat - przyp. red.) mogę być prezydentem Białegostoku. Ja mam program i pomysł. (Kononowicz pokazuje w tym momencie na zapisaną kartkę papieru, z której wcześniej odczytał swoje oświadczenie - przyp. red.).

Gość i co zly ma program
moi zdaniem bardzo dobry!

Gość i co zly ma program
podsumowujac: 1. tworzeni nowych miejsc pracy 2. poprawa stanu drog w miescie, obwodnica dla tirow 3. rozwoj tranportu kolejowego 4. walka z przemytem 5. bezpieczenstwo w szkolach 6.ograniczeni spozycia alkohou przez mlodziez 7.sluzby porzadkowe w sluzbie ludzion i porzadku publicznego: widoczni na ulicach 8.uswiadomienie rodzicom ze sa odpowiedzilani za ich wlasnie dzieci i ich zachowanie 9. zmniejszenie alkoholizmu i przmeocy domowej calkiem dobry program moim zdaniem

Gość dsadsasdadsa
jest bardzo pewny siebie : A jak Pan ocenia swoje szanse w wyborach? - Na pewno wygram. Mam duże poparcie, ludzie do mnie przychodzą, pytają mnie o różne rzeczy. Wszyscy o mnie zabiegają. Mam już zaproszenie z Izby Przemysłowo-Handlowej na debatę wszystkich kandydatów. Pójdę tam i powiem, jak młodzież pije. :D

Gość i co zly ma program
aaa i jeszce ma ten sam plus co lepper: pochodzi z ludu i mowi zrozumialym dla ludu jezykiem, ma look zwyklego czleka z zabitej dziury wiec wiel osob moze sie z nim identyfikowac ja bym nie lekcewazyla tego kadydata

Gość zdegustowana a propos
i to mnie przeraża a wy sie z nim identyfikujecie? kurwa......................... wykrztałcenie trzeba miec a on jeszcze zaciąga po swojsku gdzie takiego pokazac?

Gość dsadsasdadsa
zdegustowana a propos >>>> jak juz to wykSZtalcenie :D

Gość i co zly ma program
wykrztałcenie no trzeba miec trzeba i czytac ze zrozumieniem tez trzeba umiec gdzie jest napisane, ze ja sie z nim identyfikuje?

Gość ksiondz stefan brzeszczot
zaciąga po swojsku ? te, zdegustowana "ął" "ęł" pewnie zaciągasz ynteligentko...

Gość rerewer
proszem i dziekujem - Doda tez tak mowi , teraz tak mowia w miescie

Gość co to k....... jest
sam wygląda jakby miał problem z alkoholem powinni zrobic mu badania psychologiczne

Jezu ludzie, pis znalazł elektorat i nikt im nie robił badań psychiatrycznych to i ten gość zdobędzie troche głosów... :d

Gość warszwianka
PREZYDENT POWINIEN IDENTYFIKOWAĆ SIE ZE SPOŁECZEŃSTWEM JESLI CAŁY BIAŁYSTOK TAK WYGLĄDA - TO SPÓŁCZUJE WAM BIAŁOSTOCZANIE

Gość kuba puchatek
porażka wstyd sie takim urodzić

warszwianka > nie mów że warszawa wyglądała jak Kaczyński lesio...

Gość fanaka kononowiczanka
buaaaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale komik ładny sweter