Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czacza

KONONOWICZ NA PREZYDENTA - zobaczcie!!!!! PORAŻKA !!!!!!!

Polecane posty

Gość kononowicz ziomal jest i basta
zagłosuje na niego - ziomallllllllllllllllllllll

Gość hahaha prosze księdza dobrodzi

Tak na pierwszy rzut oka gosć ma zaawansowaną chorobe niedokrwienną serca spowodowaną rozległą miażdżycą. Nie wiem czy jest sens na niego głosować to potencjany zawałowiec. Sądząc po jego poważnej nadwadze, przyspieszonym płytkim oddechu i fakcie że ma dopiero 43 lata - to wrak człowieka. Ten facet powinien iść na rentę inwalidzką a nie starać się o urząd prezydenta miasta. W jego przypadku to stanowisko to pewna śmierć

Gość velveta
a to widac? bo ja widze ze on ma coz z mozgiem nie tak

Gość kiut
Kononowicza wystawił Czeczetkiewicz,który przez kilka lat był szefem Weszpolaków w Białymstoku. Czecztetkiewicza w koncu wywalili z MW, bo na zlecenie PiS rozbijał i kompletnie komromitował Weszpolaków, głosząc jawnie fasztystowskie hasła. Ostatnio ta kreatura zakotwiczyła u Bubla. Wystawił chorego psychicznie Kononowicza, żeby uciec od jakiejkowliek odpowiedzialności za chuligankę wyborczą, która uprawiaja na przykład zaklejąc plakaty jak leci. Skomroimitowała sie PKW, że zarejstrowała takiego nieszczęśnika.

Gość ksiondz stefan brzeszczot
a co ma do tego PKW ? Mają obowiązek rejestracji.

Drab, Mądralińscy, Osoba, która wpisała się jako druga, Arkadio, I co ma zły program! Macie rację. Oczywiste, że na niego bym nie zagłosowała, ale śmiać się nie będę a co do ubolewania, to będzie nasilone w takim samym stopniu, w jakim ubolewam nad innymi wykształconymi i uczciwymi kandydatami, którzy wiele robią dla swoich krajan .

Gość Dziewczyna z perłą2
A ja czuje do niego dużą sympatię.Żal mi go,ludzie szydzą,nabijają się,a widać,ze to dobry człowiek.A w polityce wystarczająco dużo było dobrze wyglądających cfaniaków,którzy krasomówstwem zjadnali ludzi,a potem wypieli tyłki.

Gość velveta
płomykowko ze ma miażdzyce to ja nie widze - ale ze ma cos mózgiem - to tak i owszem

Abstrahuję od wytworów jego mózgownicy - choć jeżeli ma miażdżycę to i ona może mieć wpływ na niedotlenienie jego szarych komórek. Swoją drogą - jak może ktoś zadbać właściwie o miasto skoro sam siebie doprowadził do takiego stanu jak widać. Być może nie ma w domu lustra, przyzwyczaił się że wejście na II pietro sprawia mu sporą trudność, ale na Boga chyba ma kogoś kto może mu powiedzieć jak wygląda i co z siebie zrobił. Jacyś znajomi, przyjaciele ?

Gość klonek
Ludziska ale po co ten entuzjazm, dzięki takim pajacom mamy taką a nie inną reputację w swiecie. Kononowicza powinno się izolowac zamiast rozsławiać. My wiemy, że ten facet nie przejdzie, ale ktos z innego kraju pomysli że to faktycznie jest poważny kandydat na prezydenta... ale kwas!!!

Gość i co zly ma program
do warszawianka jak cala warszawa wyglada jak jej byly prezydent a cala polska jak obecny to tez wspolczuje myslenie nie boli!

Gość treretetrt
gosc jest od 12 lat bezrobotnym , skoro on tyle czasu nie potrafil pracy znalezc to jak znajdzie pieniadze na inwestycje ....

Gość kasznak
całe 5 minut smiechu

Gość poszukiwana poszukiany
nikt tu nie mowi o wygladzie tylko o zawrtosci głoowy - a z tego co widze to pan kononowicz to ma siano zamiast szarych komórek

znaczy ? za głupi żeby ukraść ? za głupi zamiast skłamać ? A i tak prezydent ma doradców :D

Gość bzykuś
niektóre wypowiedzi ziomków na innych forach : XXI wiek? Ten facet jest z innej epoki, to żywy dowód na podróże w czasie! jak tacy są ludzie w XXI wieku, to ja wracam do średniowiecza... okazuje się że posiada pamięć krótkoterminową.Niedobór jodu mu uzupełniają,czy co???Pewne zmiany jednak są nieodwracalne.Jest świetny.Czy jest ofiarą Czernobyla,czy to jakaś mutacja??? Pytanie do wszystkich wysmiewajacych sie z tego Pana: Czy nie wydaje sie Wam ze On jest niepelnosprawny albo uposledzony. Zamiast mu wspolczuc ze padl ofiara jakiegos niesmacznego zartu(pewnie sam nie wpadl zeby glosowac)to szydzicie z niego Powinien wygrać, takiego prezydenta Białemustokowi pozazdrości cały świat. Wspolczucia dla ludzi z "Białego" jezu taki debil będzie w białym to ja się wyprowadzam :/ kurwa , myslalalem ze to sa jakies zbyty ale google naprawde pokazuje go jako kandydata na prezydenta... no coz to tylko swiadczy o tym ze Polska B jeszcze troche zacofana jest :). ludzie by mu krzywde zrobili, gdyby wybrali na prezydenta. biedaczek, ma wielkie checi i na pewno jest uczciwy, na pewno wierzy w to co mowi... no ale niestety - glupiutki. szkoda go, szkoda. jest rewelacyjny!!! przeprowadzam się do Białegostoku i głosuję na niego! program rewelacja!! tatuś byłby dumny! Takich ludzi to powinno sie od razu w kaftan zapinać i wywozić do zakładów zamkniętych. coś niesłychanego!!! Gdzie my żyjemy - rany boskie Jak by on wygrał to Białystok można było by uznać za Polskę "ż" Szczery, prosty i zapewne uczciwy...biedak niestety nie zdaje sobie sprawy, że robi straszna siarę swojemu miastu. kawał głąba w tureckim swetrze :F mózg drzewa twarz krokodyla krzysztof kokononowicz niby śmieszne, ale gdy się puści takie coś w świat... nic dziwnego, że istnieją "polish jokes" śmiać się czy płakać? oto jest pytanie... A to artykuł z Kuriera Porannego: A jakie Pan ma doświadczenie, żeby zostać gospodarzem miasta? - Mam doświadczenie. Pracowałem już w urzędzie miasta, drukuję sobie ustawy i wiem, na czym to wszystko polega. A kim Pan był w urzędzie miasta? - Pracownikiem gospodarczym. I czym się Pan zajmował? - Sprzątałem i tak dalej... No... a Europa patrzy:/ Kurwa mać takie kwiatki to tylko u nas :/ Ja się do Białego przeprowadzam się :lol: I głosuję na tego gościa :D BTW wreszcie widzimy naocznie, jak wygląda wierzący i praktykujący. :P właściwie jeśli dwóch dziwnych ludzi rządzi krajem to jeszcze jeden wyglądający na "niedobór jodu" już nie ma znaczenia.Chce karać kierowców za wszystko,a na dodatek zlikwidować papierosy narkotyki i alkohol i na dodatek WSZYSTKO.Wydaje mi sie że facet ma wielkie szanse zostać przydentem.Pora umierać.

Gość lacky lucek
ksiondz - czy ty naprawde jestes tak slepy żeby nie widzieć że kononowicz to konował , bez wykształcenia, bez prezencji, bez umiejetności wysławiania się....... 12 lat na bbezrobociu - czy li co???????? prezydentura jest alternatywą dla bezrobocia i własnie przez takie głupie społeczeństwo mamy takich polityków dopiero potem jest narzekanie i pretensja do swiata "gdzie ja mieszkam"?????????????????????

Władza samorządowa, jak każda władza powinna być reprezentatywna. Ja myślałem, że takich ludzi nie ma. Ale nie dość, że są, to jeszcze pchają się do rządzenia. Wola narodu jest święta. Takie prawo demokracji.

Ja widzę. Ale: - jest głupio, - jest biednie, - władza kradnie, - berecików i tak jest więcej, to nasz głosy giną w tłumie TO NIECH BĘDZIE WESOŁO :D A ja i tak o swoją dupę sam się martwię.

Gość jouyt
To nie jest śmieszne - zostały niecałe 2 dni do wyborów a ten leszcz ma 2 miejsce w rankingu z 27% poparciem.To jest naprawdę budujące :(

entuzjazm? a kto tu wyraża entuzjazm? \"konował\"? i Ty mówisz, że on to jest głupi?:P poza tym stwierdzenie, że przez głupie społeczeństwo mamy głupich polityków to pomyłka. skąd ten rozziew między społeczeństwem a politykiem? przecież polityk to część tego społeczeństwa.

Gość miauuuuuuuuu
"żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego" bravo

Koles nie potrafi sie wyslowic , nie potrafi dobrze wypowiedziec miasta czy tez regionu , ktory bedzie reprezentowal. Po prostu zenada. I tacy agenci pchaja sie do rzadu.

Gość kuba banach
wczoraj go puścili w Szkle Kontaktowym. Sianecki z Jachimkiem prawie się posikali ze śmiechu.