Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny chlopczyk

Mam problem - przeczytajcie i powiedzcie co sądzicie

Polecane posty

Gość fajny chlopczyk

Mam 27 lat. Jestem zadbanym szczupłym wysportowanym facetem. Nie przyszło mi to łatwo, bo jak byłem dużo młodszy byłem delikatnie mówiąc pulchny. Ale siła mojego uporu była wielka i schudłem, mało tego - doprowadziłem się do na prawde fajnego wyglądu. Wiele dziewczyn do mnie się uśmiecha, kokietuje, chce ze mną flirtować, umawiać się. Sęk w tym, że kiedyś dziewczyny nie zwracały na mnie uwagi. Ba, nawet wyśmiewały mój wygląd. A teraz to by za przeproszeniem zrobiły loda na przystanku tramwajowym. Dlaczego dziewczyny bywają takie powierzchowne ? Osobowościowo nic sie nie zmieniłem. Jaki byłem taki nadal jestem. Miły, uczynny, sympatyczny ( podobno, bo to nie moja opinia ) ;-) Dlaczego dla Was tak bardzo liczy się wygląd ??? Czy nie możecie spojrzeć na człowieka inaczej niż pod kontem jego wyglądu ??? Podam tu jeszcze jeden przykład. Od wielu lat podobała mi się jedna dziewczyna. Śliczna, zadbana, kobieca, znająca swoją wartośc ( bynajmniej nie wyniosła ). Ale wtedy byłem permanentnie ignorowany przez nią. Rozmawiała ze mną tylko gdy czegoś ode mnie potrzebowała. Wtedy była uosobieniem słodyczy, ale gdy tylko dostała czego potrzebowała, zmieniała się w obojętną ( a ponoć kobiety są bezinteresowne ???? ). Teraz lata za mną i chce się umówić. Mimo, że nadal mi sie podoba, ja nie chce z uwagi na to co mi kiedyś robiła. Jak jej o tym powiedziałem to parsknęła śmiechem że mnie się wydaje i że ona po prostu wtedy nie miała czasu..... DZIEWCZYNY - DLACZEGO DLA WAS TAK BARDZO LICZY SIE WYGLAD ??? JAK MOZNA BYC TAK OBLUDNYM ???? JA TEGO PO PROSTU NIE ROZUMIEM....

Gość o masz Ci babo placek
przyroda chłopie... faceci są tacy sami!! ps. pisał facet co by nie było...

Gość fajny chlopczyk
co znaczy przyroda ??? że niby tylko ci atrakcyjni sie licza a z innymi do gazu ???? dla mnieto debilizm do potegi n-tej

Gość o masz Ci babo placek
chłop 27 lat i trzeba Ci tłumaczyć ??? wiadomo, że ważna jest osobowość, ale nikt nawet nie chce poznawać Twej osobowości jeśli nie jest Tobą zainteresowany fizycznie !!! niestety tak już jest - a czy Ty byłbyś zainteresowany babką, która jest super z charakteru, wszystko ekstra, ale nie pociąga Cię fizycznie wogóle ??? trochę hipokryzja przez Ciebie przemawia....

Gość zobacz sam co napisałeś
...Od wielu lat podobała mi się jedna dziewczyna. Śliczna, zadbana, kobieca, znająca swoją wartośc ... Dlaczego nie podobała ci sie jakas najgrubsza i najbrzydsza dziewczyna w klasie? Czyżbyś patrzył tylko na te sliczne? Dlaczego???

Gość fajnego chłopca zatkało
heheheh :P

Gość i co piękniś nie odpowiesz
????

rozumie cie naprawde!! Był taki czas ze sama zapuściłam włosy, zrobiłam ciemny blond, chodziłam do solarium, nosiłam szpilki i obcisłe dzinsy, i nagłe zauważyłam że faceci strasznie sie kleili, szłam na impre i tak srdni 3 startowało (prymitywnie mówiac). Uważam sie za inteligętna osobe, w mężczyznach również cenie intelekt, nie interesują mnie przygody i rwanie facetów... dziwne to wszystko !!

do --------------------Nefrytowego Dlaczego miałabym "soczyście zakląć" ? Nigdy nie używam słów powszechnie uznawanych za wulgarne. Taka dziwaczka jestem :-)

Aj, waj. To se stwórz jakieś alter ego, które będzie kląć, wyzłośliwiać się, wiktymizować i zasadniczo złym człowiekiem. Działa. A jak relaksuje :D

Gość hahahhahhaha
"Uważam sie za inteligętna osobe" ja siebie za INTELIGENTNĄ hehehe.... :P

nie mam takiej potrzeby... Wyzłośliwiam się kiedy czytam jacy inni są okropni a tylko "ja" super. Przeciez ten gostek wscieka się na dziewczynę, która zachowuje sie dokładnie tak samo jak on. Czyli u innych dostrzega "wady", które sam posiada. Tyle, że jego własne mu nie przeszkadzają :-)

Gość hahahhahhaha
to je hipokryzja....

Fajny chlopczyk \"Od wielu lat podobała mi się jedna dziewczyna. Śliczna, zadbana, kobieca, znająca swoją wartośc ( bynajmniej nie wyniosła ). \' Sam sobie odpowiedziałeś na zadane przez siebie pytanie w zdaniu które zacytowałam powyżej. Zakochałeś sie w kobiecie, która jest śliczna, zadbana i kobieca. Nie zwracałeś uwagi na jej charakter tylko na te powierzchowne cechy fizyczne - dlaczego więc dziwisz się że ludzie patrzą oczyma a nie sercem. Jesteś między innymi tego przykładem

Gość sacsdcas
"Śliczna, zadbana, kobieca, znająca swoją wartość".... tiaaa... Chłopaku, przeczytaj sam co piszesz, OKI? Już nie będę nic więcej pisać bo widzę że dziewczyny już ci na to zwróciły uwagę.

Gość Bzyk Bzyk
ciekawe czemu na zadna pulchniejsza teraz nie popatrzysz ?? he he bo teraz czujesz sie pewein siebie ?? :P

Gość Jestes po prostu ...
stary dzieciak :-D

Gość NEDZNA PROWOKACJA ...