Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet***

czt facet może się zakochać ?

Polecane posty

Gość facet***

Zastanawiam się nad tym kilku lat.

Gość green rose
Co za dziwne pytania zadajesz? A dlaczego nie?

Gość facet***
zadaję takie pytanie, bo nie mogę się zakochać, a może nie potrafię. A widzę jak kobiety potrafią kochać.

Gość green rose
Nigdy nie miałes motyli w brzuchu, nie tęskniłeś nie widząc tej jedynej, nie śniłeś, nie zasypiałeś i nie budziłeś się, myśląc o konkretnej kobiecie, nie chciałeś spędzać każdej wolnej chwili?

Gość facet***
chodzi o to, że nie. Wydawało mi się, że kocham, chyba tylko dlatego, że bardzo chciałem. Teraz z perspektywy czasu wiem, że to nie było to.

Gość green rose
A co to znaczy wg Ciebie "kochać"? Może to było to, ale TY sam zaplątałeś się w zbytniej analizie pojęcia i temat zbyt przerobiłeś, przy okazji gubiąc się...

Gość facet***
Kochać, to nie widzieć świata poza nią, czekać z niecierpliwością na każdą chwilę spędzaną razem, to widzieć w niej wszystko co najpiękniejsze bez względu na to jak wygląda, widzieć jej piękno wewnętrzne.....

Gość facet***
dlaczego prawie ?

Gość xyzed
może się zakochać ale lepiej niech tego nie robi,a jeśli już to z pewnym dystansem ;) :classic_cool:

Gość facet tez człowiek

Gość green rose
i pięknie facet... oczywiście, jak ktos słusznie zauważył, trzeba przy tym wszystkim zachować zdrowy dystans i wolność osobistą. Umiesz tak kochać, kochałeś tak?

Gość jak najbardziej może
i robi to dość często. Pokochać nie :(

Gość facet***
Chciałem tak kochać, wiem że potrafię. Tylko nie ma tej kobiety i tu nie chodzi o urodę, daleki jestem od takich podziałów. Tylko chyba nie miałem szczęścia, bo zawsze brakowało tego czegoś.

Gość hahahhahahhaa
iskierki w oczkach :)

Gość szalonka
i to jest to! chemia...? albo jest.. i wszystko jest cudowne..świat pięknieje...albo...niedosyt...nie to....hmmmm

Gość facet***
Dokładnie, brakuje mi tych iskierek tak wspaniale przesłaniających świat.

jak się zakochasz będziesz to wiedział! nie będziesz miał cienia wątpliwości! a! faceci też się zakochują... właściwie tak samo jak kobiety - niektórzy często i nietrwale a inni rzadko i bardzo mocno, a niektórzy raz na całe życie, ważne by to docenić i nie zniszczyć samemu...

Gość green rose
a może zbytnim racjonalizmem, logiką i analizowaniem, czym jest miłość i czy to ta kobieta, zatraciłeś w sobie spontaniczność, emocje, żar... odrzuć myślenie... daj się ponieść, a myślenie w większych ilościach raczej szkodzi niż daje coś dobrego;) wiem po sobie...

Gość facet***
może masz i rację, tylko problem polega na tym, że ja nie umiem myśleć inaczej. Wszystko analizuję .

Gość młoda kobietka****
Nic na siłę,na pewno się zakochasz na każdego czas,kochać kogoś z wzajemnością to najwspanialsze uczucie na świcie!!

Gość green rose
To się czymś zajmij i to dobrze i wtedy ci troche minie. Pamiętaj, ze życie jest zbyt krótkie, żeby się użalać, martwić i analizować. Żyj, ciesz się!!!! A tak a propos, ile masz lat- to z czystej ciekawości...