Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamijaaaaaa

na jaka partię będziecie głosować?

Polecane posty

Myrevin----Jestem wyluzowana. I rozumiem trochę Twój uraz do wyborów.Wtedy musialeś bo kazali ,a i tak było wiadomo,że to był pic na wodę.Dzisiaj jednak mamy wpływ na to kto rządzi.Czasmi lepiej wybrać mniejsze zlo.No ale zrobisz jak uważasz.Nie bedę wdawać się w polemikę.Każdy ma swoje poglądy i zasady.

Gość stan desperacko poszukiwawczy
Znaczy lekko prawicujące centrum ? :D

Nieeeeee! Une będą żreć te marcepany razem... i co wtedy, co wtedy ze mną będzie? Glummm? Tak, mój ssssskarbie, wssstrętny, wsssstrętny arsssszenik nas zabije, glum, glum, tak, nie, glum, będziemy martwi, martwi, nasza zła dusza się uwolni, glum, glum, wstręstny, wstrętny Krab :D

Gość poPISowiec
czekam na lincz :D

Stan, ja naprawdę już nie wiem. Wierzę w Wolny Rynek, Boga, obecna ustawa o planowaniu rodziny mnie satysfakcjonuje, chcę zaostrzenia kodeksu wykroczeń i uważam, że kodeks karny jest wystarczająco surowy, Okrągły Stół uważam za coś koniecznego, ale też uważam, że w któryms momencie się wynaturzył... nie napieprzam w PiS przy każdej okazji, choć mocno mnie drażni, lubie Dorna i Sikorskiego a nie przepadam za Kaczorami, głosowałbym na PO, ale to ciule i skunksy... No podrzutek jestem :) To się kiedyś skończy schizofrenią, nie tylko polityczną :D

Hehehe maj pressszzzyyyys :D:D:D:D:D:D Oznakuj jakoś te arszenikowe, no ... Mam Ci podpowiadać ?

Drab bo to jest tak, że najchętniej z kazdej partii wyjęłabym jednostki i zlepiła jedną własną na którą mogłabym głosować bez zastrzeżeń. PiS wiele naobiecywał, chuja zrobił, SLD wykończyło ten kraj, o AWS nie wspomnę - nie wiem, chyba mi zostaje jeszcze PO do przetestoiwania (przepadam za Rokitą ;-) ). Najgorsze jest to, że w tym kraju politycy się tasują pomiędzy partiami, a na dobrą sprawę to wciąż te same ryje. I jak im tu wierzyć ? :-0

jestem zadowolona z obecnej rady miasta(lewica) duzo zrobili i z prezydenta(PO), moga liczyc na mój głos:classic_cool: