Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOKO LOKO

bardzo podobaja mi sie dziewczyny ktore prowadza

Polecane posty

Gość SZOKO LOKO

w telewizji programy interaktywne gdzie telewidzowie dzownia! uwazam ze te dziewczyny to kanon piekna!! chcialbym taka miec bo sa cudowne sliczne. Niestety dziewczyny ktore widze na codzien na mojej uczelni sa fatalnie ubrane i nie maja nic ciekawego do powiedzenia oprocz "dasz skserowac notatki?" Wlaczcie sobie teraz TV4 dziewczyny i zobaczcie ideal kazdego faceta!!!

Gość a mamo....
:O:O:O

Mi też się one bardzo podobają. Nie to, co te dziewczyny z uczelni, z którymi godzinami mozna rozmawiać na poważne tematy. Dziewczyny z telewizji są zajefajne, cieszą się gdy wygrasz 200 złotych, autentycznie smucą gdy nie wiesz, jaki sprzęt domowy służy do odkurzania i w ogóle są super. I takie fajne łamigłówki zadają. I znają odpowiedzi, a ja się muszę męczyć.

wez pod uwagę, że nad tymi dziewczynami pracuje sztab ludzi - światło i makijaż też robią swoje. Co mają mówić koleżanki ze studiów: jeszcze tylko pięć sekund czekam na telefon? A jak sie studiuje to nie stać nieraz na szałowe ciuchy i kosmetyczkę. A swoją drogą ciekawe jak te dopracowane panienki radzą sobie ze zwykłymi obowiązkami: pranie, gotowanie...

Gość SZOKO LOKO
one sa cudowne np ta co teraz leci na tv4!!!! kurde chcialbym miec taka kobiete kazdy by mi zazdroscil !! ! ona jest szalowa

Gość SZOKO LOKO
mowicie tak bo jestescie szare i nudne

Gość no prawda
niezla jest :D

Gość no prawda
obrzezaj sie drzwiami --- pewnie cierpisz na pryszczyce wazysz 200 kilo i nikt cie nie chce :classic_cool: czuc od ciebie zazdrosc

nie jestem ani szara ani nudna, za to z toba autorze topiku jest cos nie tak skoro majac 20lat i troszke (wnioskuje bo jestes studentem) marzysz zeby miec taka laske z telewizora (bo jest ladna i usmiechnieta) nie uwzgledniajac tego jaka ona moze byc realnie w zyciu codziennym i jeszcze piszesz te bzdury na forum... srasz na swoje kolezanki, ktore pewnie sa bardziej wartosciowe od tych panienek z pudelka ratunku co za debil :O

Gość SZOKO LOKO
nie gadam z nimi bo sa szare i nudne tylko sie ucza

Gość przeciez to prowokacja
:P

Gość zgryźliwa
No to weź se dziwkę, nie uczy się, ładnie (sic) wygląda, możesz z nią pogadać o cenach prezerwatyw...raj na ziemi, stary

Gość SZOKO LOKO
to nie prowokacja ja naprawde lubie takie laski z tv

Gość kiedys wydoroslejesz

Gość żółty kubek
:D ubieram się modnie, nie prowadzę tego typu programów, a na uczelni zazwyczaj mój podstawowy zwrot to "co kserujesz???". "daj skserować!!!". "puścił listę?" :D po zazwyczaj można ze mną normelnie pogadać ;)

Gość to ogladaj...
dziewczyny w bikini dzis w nocy na polsacie... ciekawe co o nich powiesz? tak głupio gadaja. moze i są ładne...mają ładne ciała ale wiesz co mają w glowie? myslisz ze studiują itp?

Gość Dorosniesz zmienisz zdanie
:-D