Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Gość Felus
a ja Jezdem biedny felus a co dla mnie to w kapelusz chchcj cj hi hi:-D

Gość Stefek bawidamek
oooo piekne przeboje pani nojko👄

niestety nie wchodzi ta piosenka...przepraszam...starałam się Trochę się zdziwiłam, że mężczyzna tutaj...no ale cyber to cyber

Gość Felus
stefanku gdzie leziesz urwisie jeden nie widzisz , ze kobieta ma meza, moze chcesz e morde......

Gość Stefek bawidamek
po malenku prosze bez stresu pani nojeczko!!!!!!!

Gość Stefek bawidamek
No i poszly sobie to ja tez sie pozegnam dobranoc - pchly na noc :-D:-D :

Ale zabawa na calego!!! A ja tu musze o suchej gebie w pracy siedziec.. :-O No i co? Nie wstyd wam tak same balowac bezemnie? Nojko ale ja Ciebie nie nazwalam nigdy Nokia chyba? No i co znalazlas salatke? Fajnie ze jest tyle nowych osob... Nie mam czasu przeczytac teraz 4 stron ale jak wroce do domu to to zrobie ok? Martwie sie ze nie ma Cztery Mendle i mojej kochanej Aleks.. :-( Coooooopertko a ty jestes ??? Witam wszystkie nowe psiapsolki.... Zaczernijcie nowe nicki albo wystapcie ze swoimi czarnymi... Chyba nikt nie bedzie zazdrosny o Was? Ja tam pisze gdzie chce i nie przejmuje sie.. Pa

I chlopaka mamy nawet???? Cud sie stal!!! Witaj bawidamku, mam nadzieje ze zostaniesz na dluzej... Kiedys byl u na s facet ale byl niegrzeczny i zamienilysmy go w balwana... hi hihi

D O B R A N O C, Zyczę spokojnej nocy wszystkim miłym Paniom. Nojko jeśli będziesz coś wiedziała napisz na mój adres (przeczytaj mojego e-maila) Pracuj wytrwale w i na plenerze, weny twórczej Ci życzę, wracaj do nas cała i zdrowa,

Gość Tow. Markiewka
najpiekniejsza jest bezapelacyjnie p. Joanna Senyszyn.

belvuś...ja lubię jak są mężczyźni ale i kobiety.A co...sama będę z nimi? W dodatku fraków nie zmieniają na czarne a w pomarańczowych to trochę źle mi się kojarzy...ale nie chcę...oceniać i krytykować. Miłe osoby są mile widziane.Ja niepokoję się o copertkę i cztery mendle ...kochane...! ...proszę odezwijcie się choćby jednym wpisem, wtedy będę wiedziała, że wszystko jest w porządku...a wogóle to tęskni mi się! Jesteście taką równoważnią na tym topiku.Czyli uzupełniamy się tak sądzę! 👄👄👄👄👄...dla wszystkich!

Nojko ja nie moge sie teraz zajmowac chlopakami bo jestem w pracy.. Musisz sama z nimi dac sobie rade.. He he he Ale ja to tez raczej takich eleganckich lubie ubranych jak przystalo a nie w pomaranczowych gaciach. :-O Umytych pachnacych i zeby umieli tanczyc ..

Gość Stefek bawidamwk
No moje panie, gdzie jestescie? Ja jestem we fraku,pachnacy i elegandzki----- a dlaczego mam zakladac.. czarny? Przeciez to nie o to chodzi jak kto sie ubiera.. a tak na marginesie nie lubie czarnego koloru, bo mi nie pasuje .

Gość Stefek bawidamwk
Nokjo , a gdzie Ty pracujesz o tak poznej porze___ moze jestes pilegniarka? , policjantka ? Pozdrawiam i zycze milej pracy!

Gość mama mama
chodz stefku do domu.... przebiore cie w czrny soking.. zrob paniom radosc!!

Bawidamku to ja tak pozno pracuje... a nie Nojka :-) Ja tam lubie jak facet jest ubrany na ciemno szczegolnie wieczorem... Nie musi byc juz koniecznie we fraku ale w ciemnym garniturze jest taki uroczysty... To wazne. A tanczyc umiesz?

JA PANA W PODRÓŻ ZABIORĘ Ja pana w podróż zabiorę Ja pana z sobą zabiorę w nieznaną podróż daleką... Sympatia moim wyborem powodowała poniekąd. Na towarzysza podróży przewidział pana mój plan - nie będzie panu się dłużyć, nie pożałuje pan! Pomkniemy trasą przecudną widoków, przygód i zjawisk. Gdy troszkę będzie nam nudno, to wtedy czymś się rozbawim. A gdyby pchnął smutek głuchy w niedobry serca nam stan - dodamy sobie otuchy, nie pożałuje pan! Nie pożałuje pan! Nie pożałuje pan! Ja pana w podróż wziąć pragnę - pan czemu waha się przeto? To chyba raczej jest ładne - wyjechać z miłą kobietą? Podróży takiej na pewno i krajobrazu w niej zmian - doznając rzeczy tych ze mną - nie pożałuje pan! A kiedy cel osiągniemy - po różnych etapach wielu - okazać może się, że my podróżujemy bez celu. W podróży samej jest jednak cel piękny też w sobie sam. Niech pan się dla niej da zjednać - nie pożałuje pan! Nie pożałuje pan! Nie pożałuje pan! O, nie! Jeremi Przybora

Witaj Belvo o tej dla mnie późnej porze! Była znowu zabawa na 102! Teraz już północ wybiła i czas zanucić: aaa kotki dwa... Poczytam jeszcze troszkę, co tu się wyprawiało...:D

Gość DO BELVY
a co to ? nie zajrzysz na moj topik, dawno cie nie bylo!

Aleks, wiersz Józefa Barana wstrząsający( to nasz rówieśnik chyba?) Nojka, uwielbiam Cesarię. Mam jej płyty i słucham na okrągło!! Belvo to Tobie się marzą poziomki? Mnie też zapachniały! mniam!

Ależ macie energię! Pięknie i tyle nowych osób tu zaglądnęło... Trzeba częściej urządzać takie \"balety\" hihihi..:classic_cool:;D Dzisiaj miałam cały dzień zabiegany.Muszę wszystkie sprawy pokończyć i pooddawać ludziom papierzyska. W sobotę wyjeżdżam na 2 tygodnie do Jedliny.🌻

wychodze do domu potem bedziemy sie czestowac jakims winkiem:-)

...cztery mendle...miniemy się w podróży...baw się i zrób fotki...notuj wydarzenia...myślę , że podzielisz się z nami wrażeniami z Jedliny. Belvo...nie pracuj tak do późna...a jeśli musisz to ostrożnie coperto...życzę miłych, spełnionych zakupów iskiereczko...pomóż proszę belvie przeją rolę gosodarza na topiku.Wrócę w niedzielę.

Gość Stefek bawidamek
Dziekuje za teledyski i zycze paniom milej podrozy🌼

Dziękuję stefku bawidamku...Cesaria Evora jednak dziś najbardziej na mnie podziałała...i wycisnęła łzy.Pakuję się...lecz jeszcze mycie naczyń...i takie tam!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować