Gość Małgorzatka20 Napisano Listopad 10, 2006 Dziewczyny,a czy kasza manna jest wedlug was zdrowa? Ja najbardziej lubie kaszke manne z mlekiem.Dodaje wtedy do 250 ml.mleka dwie łyzki kaszyi manny i łyżeczkę cukru.Powstaje wtedy cudowna papka.Na sam srodek tej papki wlewam łyżeczke jakiegos soku.Niebo w gębie! Zastanawiam sie czy taki posilek jest w miare zdrowy i ile moze miec kcal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja uwielbiam Napisano Listopad 10, 2006 położyć na środku kostkę czekolady....Roztapia się.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgorzatka20 Napisano Listopad 10, 2006 Super pomysł!Juz wiem co zjem na kolację :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgorzatka20 Napisano Listopad 10, 2006 A jak ja najczesciej przyrzadzacie(ile ml.mleka,ile łyzek kaszy manny,jakies dodatki,itp.)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MANNNANA Napisano Listopad 10, 2006 MÓJ CHŁOPAK JE CODZIEN NA SNIADANIE 1L MLEKA , 4 LYZKI MANNY ROBIE TAK WSYPUJE DO SZKLANKI 4 LYZKI ZALEWAM DO POL KUBKA CIEPLYM MLEKIEM, POZOSTALE ZAGOTOWUJE I JAK SIE PODNOSI WLEWAM ZAWARTOSC KUBKA(MLEKO Z MANNA WYMIESZANE) MIESZAM CALY CZAS DREWNIANA LYZKA GOTUJE OK 5 MINUT STYGNIE TO DODAJE MIODZIKU ON TO UWIELBIA I JE CODZIENNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justinka_ Napisano Listopad 11, 2006 A jak jeszcze mozna przyrzadzac kaszę manne?Znacie jakies fajne przepisy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justinka_ Napisano Listopad 13, 2006 Odświeżam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maryska23 Napisano Listopad 13, 2006 Hej!tez uwielbiam kasze manne!Napiszcie jakies przepisy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upgraden Napisano Listopad 13, 2006 " Biedronka " ma teraz fajną kaszę mannę - bananową, witaminizowaną do tego ;) - 0,60 gr za saszetkę, pyszna jest :) :) Polecam gorąco ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żywy duch Napisano Listopad 16, 2006 oprócz bananowej jest jeszcze malinowa kaszka w biedronce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile to ma kcal Napisano Listopad 16, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agnie_szka_ Napisano Styczeń 15, 2007 jakies 300 O.O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Roksana_ Napisano Styczeń 16, 2007 Ja tez uwielbiam kaszę mannę z ciepłym mlekiem.I tez sie zastanawiam czy jest zdrowa,czy sie od niej nie tyje,itp.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihiha Napisano Czerwiec 26, 2010 ZDROWA ! mniami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość padlam:D:D i leze:D ze smiechu Napisano Czerwiec 26, 2010 przeciez to same weglowodany, kasza oczyszczona, bez zadnych wartosci, typowy zapychacz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angelikatika Napisano Czerwiec 26, 2010 Ja zawsze lubilam kasze manne, ale ze jestem na diecie to przerzucilam sie na wersje light tj zamiast kaszy manny uzywam otebow owsianych i daje pol mleka i pol wody. Wychodzi bardzo podobnie, tylko ze ma duzo wiecej blonnika i innych wartosciowych rzeczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 Ją robię kaszę manne na mleku i po zagotowaniu i wlaniu jej na miskę dosaję kilka lyzeczek kakala np. Puchatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 a duzo ma kalori na chudym mleku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 a ciężko Wam obliczyć? już takimi leniami jesteście? masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 pisze z komorki, nie mam jak tego obliczyc , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach