Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala lejdi

problemy ginekologiczne

Polecane posty

Gość mala lejdi

bylam u ginekologa ktory stwierdzil (bez badania usg) ze mam torbiela na jajniku i zespol policystycznych jajnikow co oznacza ze moge miec duze problemy w zajscie w ciaze i bede musiala caly czas brac tabletki antykoncepcyjne poniewaz mam nieregularny okres (stad wlasnie tez zespol policystycznych jajnikow), bo jesli bede je brala jkis8 czas i odstawie to problem znow powroci. Nie chce sie faszerowac sztucznymi hormonami tak dlugo.......:( Nie wiem co robic........ ma ktos jescze tak jak ja?

Gość mala lejdi
nikt mi nic nie poradzi? :( to dla mnei naprawde wazne.........

Gość bibik
Poradz sie jeszcze innego lekarza. Zasada taka ide do 3 jak diagnoza i sposob leczenia zgodny to sie decyduje. Powodzenia!!

mała lejdi PCOS to dośc poważny problem do jego stwierdzenia należaloby jednak zrobić kilka dodatkowych badań, czy masz nadmierne owłosienie, trądzik, a jak z wagą? --- www.sklep.starania.pl testy owu ciąż

Gość mala lejdi
przy zwroscie 155 waze 48, tradzik mam, owlosienie takie normalne, choc ostatnio troszke mi na brodzie wlosy zaczely rosnac, malutki wasik, ale taki jak wiekszosc dziewczyn ma....