Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia-82

Dlaczego nie moge zajść w ciaże

Polecane posty

Gość Asia-82

Witam mam pewiem problem ma 24 lata bardzo z mężem chcemy mieć dziecko ale nie wiem czemu nie moge zajsć w ciąze. Przez 2 lata brałam tabletki antykoncepcyjne przerwałam niecały rok temu, od 6 miesięcy staramy sie o dzicko a ja od lipca nie mam miesiączki . Byłam u lekarza robiłam testy ciązowe wszystko wskazuje ze nie jestem w ciaży tylko zastanawia mnie dlaczego zatrzymała mi sie miesiączka, każdy z lekarzy daje mi tabletki na wywołanie miesiączki ale dla mnie to nie jest rozwiazanie . Powiedzcie co mam dalej robic.

Gość bulinkaka
tabletki mogły ci cykl niestety rozreglować...:( a z tym brakiem okresu...powody moga być rożne - robiąłś USg czy np jakijś torbieli nei masz???

Gość Asia-82
robiłam nic nie wykazało lekarz stwierdził że wszystko jest oki, a moim zdaniem nie jest oki

Gość Asia-82
a co najlepsze robiłam też testy hormonalne i wyniki wyszły że wszystko jest w najlepszym pożadku nie brakuje ani nie mam za dużo hormonów niby wszystko oki

Gość bulinkaka
może do kiepskich lekarzy chodzisz.. duz ojest takich co to tylko po łebkach...martwiace jest to ze nie masz okresu...myśle ze pownnaś iść do jakieś PORZADNEJ kliniki - nawet takiej co bezpłodnosć leczy (choć wcale bezpł nie musisz być!! żebyś tak tego nie zrozumiała..) w warszawie np NOVUM z tego co wiem no i w takiej klinice pogadać o problemach.

Gość bulinkaka
no bo brak okresu to powazna sprawa...i na pewno - jeśli nie jeseś wciaży tak jak piszesz - to trzeba tę sprawę jak najszybciej wyjaśnić!!wiesz, tabletki mogły się sporo dołożyć do tych zawirowań, no ale nie pora o tym teraz pisać - ja proponowałbym wybrac sie do jakigoś specjalisty i powiedzieć ze ci to bardzo martwi bo coś jest nie tak!

Gość Asia-82
No właśnie teraz o dobrego lekarz bardzo trudno do tych lekarzy co chodziłam "ponoc najlepsi" a okazuje się ze nie wiedza co mi jest ani jaka jest przyczyna braku okresu

Gość Asia-82
No właśnie teraz o dobrego lekarz bardzo trudno do tych lekarzy co chodziłam "ponoc najlepsi" a okazuje się ze nie wiedza co mi jest ani jaka jest przyczyna braku okresu

Gość Asia-82
Dzięki za poswięcenie mi czasu w sprawie mojego problemu

Gość bulinkaka
jeszcze raz ci pisze to co mogę ci doradzić - jak najszybciej znajdż porządnego lekarza!!! (nawet jeśli byłby droższy a taki pewnie niestety bedzie) a ci co wywołują ci miesiaczke to mówią dlaczego okres mógł sie zatrzymać??? bo może wywołują bo rzeczywiscie tak trzeba tylko nie rozmawiaja z tobą albo ty ich nie pytasz...

Gość Asia-82
zanim zrobiłam badania hormonalne mówili mi że to przez brak jakiegos hormonu a jak badania wyszły wporzadku miałam robione USG gdzie też było wszystko oki to na moje pytanie dlaczego nie mam okresu nie usłyszałam odpowiedzi tylko dostałam recepte na wywołanie miesiączki ale nawet powiedz sama ile można wywoływać miesiączke już od 3 miesięcy czekam aż sama się zjawi już nie chce zarzywac żadnych tabletek bo ile można , poprostu czekam ale nie wiem jak długo jeszcze to będzie trwać

Gość kupkupkup
bo jestes zamloda studia skonczylas juz? osiągnełas cos w zyciu?

Gość nie wiem robaczku
komentarz powyżej jest rozbrajający

Asia przyłącz się do nas linka już ktoś podał na początku. Mam ten sam problem co ty. Kochana przytulam cię mocno

Gość Asia-82
to co chciałam osiągnełam mam męza, mam mieszkanie , mam dobrą prace tylko dzidzusia nam do szczęścia brakuje

Gość nie wiem robaczku
ja mam tylko dwa lata więcej i wydaje mi się że osiągnęłam tyle co niektórzy przez 40 lat

Gość bulinkaka
asia - nie zwracaj uwagi na głupie komentarz takei jak ten powyżej i nie przejmuj sie. Ja cie rozumiem ze chcesz mieć dziecko i wcale mnienie dziwi fakt że w wieku 24 lat;) dziwnie to za to wyglada jak babkaa ma około40 i dopiero wtedy ma 1 dziecko...

Gość bulinkaka
pazia ma racje - przyłącz siedo nich!!!

Asia skąd jesteś? Nie trzeba iść od razu do Novum tylko do dobrego lekarza który się tobą zajmie. Ja przeżywałam to samo co ty aż znalazłam lekarza który mnie nie olał i teraz się lecze. Naprawdę zapraszam na nasz topik pragnę dzidziusia

Gość Asia-82
jestem już tam przejdz też to pogadamy sobie

Gość Do Asi
A prolaktyne tez Ci zlecili w tym profilu hormonalnym? Bo jeśli nie to jest taki hormon i on potrafi dużo nabroić.

Gość g.o.s.i.a
Ja z mezem takze nie moglam zajsc w ciaze.Starania trwaly prawie rok.Moja chec zajscia w ciaze juz chyba stala sie jakas obsesja.O niczym innym nie myslalam. Wreszcie poszlam do lekarza wlasnie z tym problemem a on nie wysylal mnie do novum tylko wypisal tabletki na jajeczkowanie.Wytlumaczyl jak je brac i kiedy trzeba sie starac. W pierwszym miesiacu sie udalo i jestem szczesliwa mama 2 i pol rocznego ,zdrowego chlopczyka.