Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu

Byłam biedna i nie mialam przyjaciól, teraz mam pieniadze i sa przyjaciele

Polecane posty

Gość poprostu

Mam 30 lat, sama wychowuje troje dzieci.Kiedys byłam biedna, często nie miałam na jedzenie,na nic.Nikt mi wtedy nie pomagał.Wychowalam sie w domu dziecka wiec nie mam rodziny.Zmieniłam zawód, skończyłam fajną szkołę, zalazłam prace.Zyje teraz na dośc wysokim poziomie, ale nikt nie wie ile mnie to wszystko kosztowało wysiłku, łez i nieprzespanych nocy nad książkami.Zmienilam nawet miejsce zamieszkania..i nagle....nagle zaczelo mi przybywac przyjaciól.Wszyscy podkreslaja ze mam fajny zawod ,ze swietnie wybrnelam z trudnosci....a na mnie to dziala jak plachta na byka.nO BO GDZIE , PYTAM SIE GDZIE BYLI CI WSZYSCY "PTZYJACIELE" JAK JA I DZIECI BYLISMY GŁODNI??? Zyje w sowim swiecie, nie spoufalam sie z nikim, mam swoje sprawy.Nie szukam fałszywej , opartej na korzysciach materialnych przyjazni.Stoje sobie z boku,mimo zeteraz moglabym te wszystkie znajomosci odnowic.NIE chce.Powiedzcie mi, ze dobrze robie...

Gość a wiec...
Dobrze robisz.

Gość pasuja jak najbardzoej
a;e skoro zmienilas miejsce zamieszkania to masz nowych przyjaciol ktorzy nie znl;ai cie gdzy bylas w potzrebie wiec o co chodzi

Gość a wiec...
Pewnie o to ze zdaje sobie dziewczyna sprawe, ze gdyby teraz cos sie popsulo, i zmienilby sie standard zycia, ci wszyscy przyjaciele rozplyneliby sie ...

Gość Dasgastra
Tak niestety bywa. Sama często jestem rozgoryczona. Ja miałam trudne dzieciństwo, biedne ogólnie i dużo mnie kosztowało żeby osiągnac to co mam. Nie żyje na jakims tam wysokim poziomie ale normalnie. Nigdy nie miałam przyjaciół, kiedys nikt nie był zainteresowany a teraz mam dużo znajomych ale jakoś odsuwam się od nich. Nie robię tego świadomie. Może tak musi być, może to doświadczenia z dzieciństwa, jakoś nie jestem w stanie otworzyć się.

Gość całe szczeście
że żyłem w czasach gdzie nie było biednych i nie było tego wyścigu szczurów !

Gość Dasgastra
Wiesz ja bardzo chcę zapomnieć o tym co było, nie wracac do przeszłości. Znaleźć sobie nowych znajomych, chodzić na kawkę, plotkować itp. ale to trudne i chyba mi się już nie uda. Spotykam się z ludxmi, nie jestem jakims tam odludkiem ale czesto to ja wycofuję się ze znajomości.