Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzutalka

plodne czy nieplodne?

Polecane posty

Gość wrzutalka

Dziewczyny czy 6 dzien cyklu przy cyklach 28-29 dniowych to dzien plodny?? Dodam ze zazwyczaj jest to pierwszy dzien po okresie prosze odpowiedzcie...czekam

Gość wrzutalka
odpowiecie??

Gość wrzutalka
dzieki wielkie,ale bylabym bardzo wdzieczna jezeli ktos jeszcze by cos odpisal czekam...

Po pierwsze - wyliczenia płodny-niepłodny można sobie wsadzić i przekręcić o 360 stopni, bo jest to zupełnie nieskuteczna \"metoda\" i nawet wtedy, kiedy kalkulatorowi się wydaje, że jest niepłodny - może być płodny. On nie uwzględnia czynników zewnętrznych, a te mają ogromny wpływ na owulację. Po drugie - gdzie byłaś, jak biologii uczono? Są takie śliczne wykresiki, z których można wywnioskować, kiedy kobieta jest płodna, a kiedy nie. (oczywiście teoretycznie) Po trzecie - skoro jedna osoba Ci odpowiedziała, to nie wymagaj, żeby zrobiło to jeszcze sto tysięcy innych osób.

Gość lek med
wrzutalka ! czy w czasie ostatniego roku nigdy nie miałaś cyklu krótszego niż 26 dni?

Gość powiedzta mi ludziska
niepłodny

Gość ulibuli
trzeba jeszcze na śluz patrzeć!! 6 dzień wydaje siebyć niepłodny przy takim cyklu jak piszesz..ale nigdy nic nie wiadomo...zwracaj uwagę na śluz czy juz sie zaczął i jak wyglada.

Gość wrzutalka
ja plus kalendarzyk stosuje metode objawowo-termiczna i zazwyczaj w 6,8 dniu cyklu mam sucho i jeszcze nie pojawia sie sluz plodny ,a tempertura jest niska, wiec moge sadzic ze to dni nieplodne? Lek med w ostatnim roku nie mialam cyklu krotszych niz 26 dni jedyne co to raz zdarzyl sie 37 dniowy.

Gość wrzutalka
sprostowanie do lek med jedynie w przeciagu roku raz trafil mi sie cykl 27 dniowy