Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca123

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość pytająca123

gdybysice mieli do wyboru 3 dziewczyny ladne, zadbane, inteligentne, dobre ale kazda z nicj miala by jaks wade: 1- bylaby bardzo gruba 2- mialaby zeza 3- bardzo krzywe nogi to ktorej byscie nie wybrali, ktora z tych wad najbardziej by was razila?

Gość Józek
Nie przeszkadza mi gdy naprawdę ładna z buzi dziewczyna jest gruba, kluczowe może być tu słowo "bardzo". Bardzo gruba, to już chora - potwór, to nie może się nikomu podobać. Co do krzywych nóg, nigdy mi nie przeszkadzały zbytnio. Zeza tolerowałbym tylko zbieżnego i to w wymiarze nieprzerażającym oczywiście. Bez przesady. Każda z tych cech może przybrać wartoś krytyczną i być nie do zniesienia.

Gość starszawy
bardzo gruba nie do zaakceptowania - ponieważ nie ma puszystości bez obżarstwa. Każda puszysta mówi, że się głodzi to pytam skąd organizm bierze energię do istnienia. Musiałaby taka osoba po miesiącu umrzeć z wycieczenia, a żyją i dalej ważą swoja wagę. Czyli odrzucam bardzo grubą z powodu braku umiejętności panowania nad sobą. Pozostałe 2 wady to nie wady a cechy. Cechy są do przyjęcia.

Wbij sobie do głowy, durna babo, że normalny facet nie \"kalkuluje\". Bogata: + 5 punktów. Zgrabna: + 20. Zez: - 16. BMI powyżej 22: - 10. W sumie: -1, nie nadaje się. Nie jesteśmy żadnymi pierdolonymi Bridget Jones, żeby dzień zaczynać i kończyć matematyką. Nie ma reguły. Zez może nie przeszkadzać, albo może szpecić. Podobnie jest z brzuchem, nosem i kazdą inną częścią ciała. A jak cię ciekawi, co nas najbardziej pociaga w kobietach, patrząc statystycznie, to se Jareda Diamonda poczytaj, zamiast truć dupę.

Gość pytająca123
aa ty co taka wsciekla? mam prawo zapytac

Gość porcelanowy pan
Amen.

Gość zsołzsa
Krab jest facetem. I dobrze prawi.

Gość trtyf
bardzo gruba dziewczyna odpada...Moze miec nadwage ,ale nie ważyć 90 kg lub wiecej..Wydaje mi sie ze do 80 kg waga bym zniosł..

Gość trtyf
e tam brigit jones nie uważam za bardzo grubą ...Ona ma wage ,ktora da sie zniesc..Gdyby wazyla 20 kg wiecej to juz by odpadła..

Gość a dla mnie
mogla by ważyć i 130 jeśli miała by ładną buźke..;)

Gość trtyf
a dla mnie mniej niż 90 kg..

Nefrytowy Drab - juz miałam Cię pochwalić za mądrość... ale poczytałam sobie o yin i yang.. i mi się nie spodobało, to co przeczytałam, niestety. :O

Gość arkusz
czyli wszyscy nie akceptuja puszystosci!

Gość macho28
zadnej bym nie chcial, moja laska musi byc sliczna!!!! :D

Oczywiście nic z tego. Masz prawo tak uważać. Mnie się to może nie podobać. Też mam do tego prawo. Wszyscy mają prawo do wszystkiego. Jest fajnie, jak jest. jest wspaniale. Tylko qrde..... NIE CHCĘ ŻEBYŚ KOBIETY NAZYWAŁ BŁAZNAMI!!!!

Gość s s
grube jest fe

Nie. Chyba nie wytłumaczę, ale spróbuję. \"Błazeński\" znalazło się tam dlatego, że błaznuję, no i rymuje się z \"męski\". Nie była to sugestia, że kobiety to błazny. Ale, fakt: niektóre są głupie, a inne przewrażliwione, choć to zupełnie inna para kaloszy.

Gość oł mama
mój mąż powiedział, że zależy jak gruba. Ale generalnie woli grubą od zezotawe i krzywej

Gość to ja zapytam
A 175cm i 66kg to gruba bardzo? :-(

Gość jestes raczej normalnej postur
chyba nie bardzo ja mam 171 i waze 60 i jestem raczej szczupla to tez zalezy od figury bo ja np mam troche tluszczyku na posladkach i biodrah a powyzej pasa wygladam jak szkieletor

Gość zapraszam panow
do udzielania odpowiedzi