Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgaZ

kłopotliwy problem-moze ktos tak mial-pomocy

Polecane posty

Gość AgaZ
nio moze i ze stersu tak sie dzieje..tylko dlaczego..?

Gość jamesmk2003
Twoj organizm wydziela jakies toksyny. Perfumy zawieraja substancje toksyczne wiec dodajesz wiecej. 10 dni bez jedzenia, pic tylko wode i bedziesz pachniala jak nowo narodzone dziecko. Szukaj forum na temat diety glodowkowej. Pewnie masz nadwage. Ja znalem czlowieka z powaznym problemem serca, nadwaga. Kiedy dotknal sie do paska magnetychnego karty bankowej cala informacja znikala i karta musiala byc wymieniana. Mial w ciele tyle toksyn ze wychodzily przez skore. Jezeli nie chcesz tej diety to pozostaje chlorella przez rok lub dlozej. Chlorella pochlania toksyny z krwi ale jest to proces bardzo powolny. Patsz co jadasz, cos cie zatruwa. Chemia jest wszedzie; plastik, dywan, farby, lakiery, konserwy, zywnosc (opryski).

Gość AgaZ
do jamesmk 2003 wlasnie nie mam nadwagi,raczejnie dowage..mam 1.65 i waze 47 kg..takze to chyb anie too;/

Gość person113
Tak sobie przeglądałem internet i znalazłem wątek nt. AZS. Możliwe, że to jest przyczyna naszych dolegliwości

Gość a jak
Ważysz niewiele a pewnie normalnie jesz, pocisz się, a czy przypadkiem nie odczuwasz często rozdrażnienia, czasem kałatania serca, nie masz problemów z włosami albo paznokciami?

Gość AgaZ
no wlkasnie poce si e i mam restze tych doleigliwosci ktore opisalas.. wiesz co to moze byc?

Gość AgaZ
person 113 a co to AZS? na czym to polega? to jakas choroba?

Gość a jak
Ja radziłabym zrobić hormony tarczycy. Musisz pójść do lekarza rodzinnego-on da Ci skierowanie, albo zrób prywatnie. Zazwyczaj takie objawy świadczą o nadczynności tarczycu

Gość a jak
Czasami przykry(octowo-kwaśny) zapach potu może świadczyć o cukrzycy. Ale to zazwyczaj po 45 roku życia. Cukrzyca młodzieńcza raczej nie daje odczuwalnego tego objawu. Ja stawialabym na tarczycę, zwłaszcza, jeśli masz napady gorąca i w.w. Ale bez badań niewiele da się potwierdzić. Jeśli jesteś młodą osobą, to jest to prawdopodobne

Gość a jak
AZS-atopowe zapalenie skóry objawia się brzydkim zapachem, ale w którymś kolejnym stadium. Przede wszystkim to są zmiany na skórze

Gość karolina222
ja nie wiem czy mam odchyly ale tez mi sie wydaje ze wydzielam jakis dziwny zapach. jak przebywam dluzej w jednym pomieszczeniu to czuje taki jakby "kwasny" zapach. skora bezposrednio nie ma zapachu. i nie straszcie mnie z ta fenylonoketonuria bo u mnie w rodzinie jest taki jeden przypadek.

Gość karolina222
ja np. tez nie mam nadwagi. w ogole nie tyje, nic a nic. nawet jak sie obzeram jak swinia. a rozdrazniona to czesto jestem.

Gość a jak
Spokojnie, fenyloketonuria, to choroba genetyczna i nie ma nic wspólnego z łagodnymi zaburzeniami tarczycy. To b częsty problem. Nie wiem ile masz lat. U młodych ludzi często nadmierne pocenie i związana z tym cała gama zapachów jest spowodowane "burzą hormonów". Ale tak jak napisałam wyżej-często przy okazji tych wszystkich zmian hormonalnych wariuje tarczyca. A co do fenyloketonurii- to faktycznie, jeśli wystąpiła w rodzinie- jest szansa, że jeszcze raz się pojawi. Zazwyczaj takie choroby ujawniają się w co trzecim pokoleniu

Gość thereal_princess_SiSi
mam 21 lat. co do pocenia to ja jakos specjalnie sie nie poce.

Gość AgaZ
kiedys bylam u lekarza rodzinnego po skierowanie na badanie tarczycy i mi nie dal...bardzo prawdopodobne ze moge miec problem z tarczyca bo moj amam miala operacje tarczycy...

Gość do agi zalozycielki topiku
czesc aga mam na imeie Ola mam ten problem od 5 miesiecy jak czytam ciebie to widze normalnie siebie mam 17 lat,podaj swoj nr gg powiem ci co i jak ,Ty nawet nie wiesz co ja juz z tym robilam zeby sie tego pozbyc,powiedzialam to siodtrze(23)a ona mnie wysmiała i powiedziala ze mam nerwice i mi sie cos w głowie pomieszało tez mam ten dziwny zaapch ,no masakra słychaj a zkad jestes,boze nie obraz sie ale ciesze sie ze y tez tak masz:p myslalam ze ja jestdm jaka s nienormalna odezwiojnsie koniecznie!!!!!!

Gość do agi zalozycielki topikuOLA
ja mialam badanie tarczycy wlasnie przez ten zapach,nadmierne pocenie i masakryczne napady dusznosci i gorąca,normalnie jak przy menopauzie ale niesety to nie to badania ok,krwi tez mialam robione i tez ok ,cukrzyca tez -to nie to, Aga,wiesz ostatnio dużo czytałam i mi sie wydaja ze mam candidas albicas,drożdzew organizmie czy jakos tak,kandydoza miedzy innym objawami jest nieprzyjemny zapach ,pocenie ,napady goraca i jeszce brzydki zapach z ust tez mam,wogole wiesz ja mam tyle objawow ze masakra moge sobie przypisac kazda chorobe.Zobacz moze objawy sie zgadzają,ja po Świętach ide na badania,czy nie mam grzybków i drożdzy w jelicie : http://www.vegamedica.pl/html/candida.html PS ja brałam te tabletki:te fresh natura nie pomogły! aga powiedz czy jakies objawy sie zgadzaja moze to to!Buzka :*Wesołych Świąt

Gość karolina222
moja mama tez miala operacje na tarczyce.....hmmmm....... moze to to

Gość person113
Ola jak się przebadasz to daj tu znać czy to drożdże bo ja sobie wiele z tych objawów też przypisuje. Pzdr

Gość AgaZ
nio wszystkie objawy sie zgadzaja.nawet ten nieprzyjenmny zapach z ust chociaz chodze do dentysty i zawsze mi mowi ze mam wszystkie zdrowe-szkoda gadac;/ wiesz super by bylo gdybys dala znac ci Olko wyjdzie w tych badaniach bo ja sie wstydze o tym rozmawiac z lekarzem,co mu powiem ?ze jestem chodzacym "śmiertdzielem" buu;/ a te tabletki natura fresh tez bralam i tez zero skutkow;/

Gość AgaZ
ide po swietach te badania n atarczyce zrobic!postanowione!

Gość AgaZ
Olka kiedy idziesz do tego lekarza?

Gość misztal
no dobra, fajnie, ja nie smierdze, generalnie dobrze sie czuje. pozdrawiam

Gość person113
I jak Aga badania coś Ci wykazały???

Gość AgaZ
na badnia tarczycy trzeb amiec skierowanie a tymaczasem to nie tak szybko go dostac chyba;/ ja czekam az lekarz wystawi

Gość person113
I jak tam wiesz już coś więcej na temat tej dolegliwości??

Gość person113
Up ??

Gość gość
mam ten sam problem :( już 20 lat , zycie mi prezlatje przez palce a ja dalej nie wiem dlaczego cuchne. Na wizażu jest nasz topik "Nieprzyjemny zapach ciala mimo mycia cz2"