Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ronja córka zbójnika

Nie rozumiem niektórych mężczyzn.

Polecane posty

Coś mnie naszło i od kilku dni przeglądam topiki na kafeterii. Niektórym chłopcom (mężczyznom?) przeszkadza, że kobieta lub dziewczyna jest bardziej doświadczona w seksie, lub ma fantazje, jest otwarta na propozycje itd., inni znowu płaczą, że \"drętwa\", nie może się zdecydować ne seks, na żadne eksperymenty się nie zgadza itd. Kurczę, no, cięzko jest być kobietą. Czy my tezjesteśmy takie niezdecydowane? Mnie naprzykład, nie przeszkadzało, że facet miał przedą mną inną, albo, że nie miał. Ważne, zebysmy się dogadywali, i w lózku i poza nim. Albo to...kiedy kobieta powinna godzic się na seks,po trzech dniach, miesiącach, po roku...kiedy zostanie okrzyknięta łatwą, a kiedy zimną? Hmmm, wytłumaczycie mi, bo mój mąż, wspaniały i cudowny zresztą, twierdzi, że takimi różnymi pierdołami, to się tylko zajmują niedojrzali chłopcy. Jak ktoś jest zakochany, to nie zwraca uwagi na pewne sprawy. Ma rację, czy nie ma?

Gość spokoloko
Ma rację ten jebany macho jeżeli pierdolił co sobotę inną blacharę w disco i wali go to, że przypadkowo byłaś kiedyś jego partnerką na jeden numer.Poza tym nie ma racji.

Gość prawie jak dziewica
prawie robi roznice

Powinna się zgodzić kiedy chce, a innym \"ce-ha\" do tego. Te wszystkie panienki, które opowiadają przed internetową swołoczą, kiedy i jak zaczęły, same się proszą o komentarze różnych ciuli. Ejmen, siostro, idź w pokoju.

Piękne słowa!! Ludzie ogólnie cudują na maksa!! Jak się kogoś kocha to wszystko się układa i czasem trzeba przeczekać złe chwile!! Mnie też śmieszyły takie tematy jak \" (...) nie ja ją tego nauczyłem\" itp... itd... zamiast się cieszyć to marudzi a idioci, którzy szukają dziewic niech najpierw sami pomyśla z iloma spali!! względnie jak którys prawiczkiem jest to sam sobie winien a nie narzekać, że nie jest pierwszy!!\' Ja miałem inne, moja żona miała innych ale się nie znaliśmy więc spoko-to się nazywa życie!!! :-)

Gość cieszy
, że czasem ktoś na tym forum ma odrobinkę poczucia rzeczywistości,,, a ciule i ciulewny ... cóż były , są i będą...

Gość zieelonooczkaxxx
drab,wiesz co?ale bym Cie................

Gość zieelonooczkaxxx
i tak mi sie podobasz;)

Gość zieelonooczkaxxx
powaga,nie bilabym,tylko.......no wiesz:D

He-he-he. Mojemu nudnemu, ugrzecznionemu, ohydnie miłemu bratu-bliźniakowi, Nefrytowemu Krabowi, nikt tak nie kadzi. I jak tu nie wierzyć, że baby są głupie?

niektóre zwirze w natuze rozwiązujo tyn problym samica po ruchanku samca zatłuce abo i zje coby sie cap nie chwolił ze jo trykoł :classic_cool:

Gość zieelonooczkaxxx
ja lubie skurwieli i radze sobie dobrze z nimi:D a glupia nie jestem...

Gość zieelonooczkaxxx
bo on nie wierzy ze kobiety potrafia cos wykrzesac nawet z takich jak on:D

Gość zieelonooczkaxxx
boisz sie mnie,co'cwaniaczku?

Gość zieelonooczkaxxx
bo jeszcze mogloby sie okazac ze moge Ci sie spodobac!:D

Ja? Ciebie? Ja boję się tylko tych pigułek, co to mi Krab je podrzuca, i od ktorych głupieję, tudzież wysokości większych niż 1 metr :D

Gość zieelonooczkaxxx
drabik,wiesz co?moze bysmy sobie tak kiedys pogadali powazniej troche?

-->Ronja... facetów nie produkują w manufakturze od sztancy, każdy jest trochę inny jeden woli to, inny tamto; i nie świadczy to o niezdectdowaniu ale o odmiennym zdaniu na dany temat. Zresztą kobiety mają podobnie co widać np. w tym topiku w różnicy zdań na temat Draba

zieelonooczkaxxx: jasne. Będą poważne rozmowy, tego śmego, a potem żałościwe tematy na kafe: \"Zakochałam się w złym drabie a on ma inną czy jestem w ciąży?\" ;) I znowu wszystkie kwoki będą Ci kadzić, że to nie Twoja wina, a faceta.

PS: rzecz jasna, poważnej rozmowy możesz oczekiwać wyłącznie od mojego nudnego, ugrzecznionego, ohydnie miłego brat-bliźniaka, Nefrytowego_Kraba. Niechże se choć raz z dziewczyną pogada, a co! Namiary masz w profilu.

Gość zieelonooczkaxxx
no i czemu mnie zniechecasz:(wczale nie jestes taki....nie gadaj glupot:D

Gość zieelonooczkaxxx
ale mnie sie ten drugi blizniak podoba....i co robic?:)