Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asta lavista

jak mnie drażnią jego byłe

Polecane posty

Gość asta lavista

Nie chodzi tu o to ze On ciągle o nich wspomina czy coś np. Że Jola robiła to lepiej,nic z takich rzeczy nigdy nie słyszłam ale drażni mnie to że jak sobie pomyślę że na jego łózku kochał się kiedyś z inna to odrazu trace humor i ochote na seks,albo ze tulił inną całował, dotykał pieścił potem musze sie kilka dni nad tym zastanawiać żeby w końcu mi przeszło,wiem że najlepiej jest o tym nie myśleć ale nie umiem

Gość rytuuuuuf
tez nie masz o czym myśleć

Gość luxlux
jak juz nie masz co robic to lepiej pomysl jak masz postepowac zeby twoj kochany w przyszlosci nie trzymal jakejs nowej, a caly czas byl zakrecony na twoim punkcie.

myśleć to nic, gorzej jak te wstrętne babska sie nadal kręcą kolo niego: dzwonią, piszą smski: co slychać? co robisz? moze mały wypad na browarka?

Gość rytuuuuuf

Gość asta lavista
a tak..Besia masz rację jescze do niedawna jego była na wszytskie święta wysyłała mu smsa z życzeniami itp.chyba nigdy jej nie odpisywał w sumie to On ma do każdej sowjej byłej niesympatyczne wspomnienia..

Gość asta lavista
do Cyniczek mówię o swoim odczuciu nic nie poradze że mi to nie pasuje

Dałbym CI rade, choć w moim przypadku nie poskutkowała. Ale może zadziała z drugiej strony:)

do cyniczek: to nie jest miłe jak jego była mówi co gzdie jak itp, ok zrozumiałąm to ze robi mi na złosć?? ze ona to z nim i tamto? dobrze że znam go dłuzej niz te co sie ciagle odzywają, pozatym to ja zostałam jego żoną :D heh, mam myśleć ze wybrał mnie spośród miliona?? hihihi, nie mysl o tym asta lavista, a jak on też tak mysli? ze inni cię dotykali całowali pieścili? to do niczego dobrago nie prowadzi...

Gość asta lavista
chciałam też wiedzieć czy Wy też tak odczuwacie takie sytucaje Cyniczek jaka to rada? ja juz spadam przeczytam jutro :):):)

Rada dla asta la vista: Ja też miałem do pokonania 5 letni związek mojej byłej. Obrałem drogę okazywania jej, że jestem po prostu lepszy, sam w to przede wszystkim wierzyłem:) Działo, do pewnego momentu działało:) Besia: dla mnie kontakt z byłymi jeśli się jest w trakcie związku jest bez sensu:)

Gość asta lavista
mm..w sumie technika jest niezła, On ciągle powtarza że jestem lepsza od temtych, ale ja wciąż jakoś tak nie moge..ech może mi przejdzie za jakijś czas..dzięki:)

Gość ja tez bym chciala ...
aby mi przeszlo ... mam podobny problem .. uporac sie z nim chce i to bardzo ... besia dobrze piszesz .. wybral Ciebie tak jak moj M. wybral mnie sposrod wielu ale jest problem i on ma imie ... ona wydzwania pisze .. rozpowiada w kregu znajomych ze on ja kocha ze do niej dzwoni .. ze pewnie mnie nie kocha tak mocno jak ja ... napisalam do niej raz jedyny raz .. odpisala niebyla za mila potem przepraszala za to mojego M. ze ja nerwy poniosly ... chce o tym nie myslec zapomniec cieszyc sie tymi chwilami co trwaja sa ..beda ...wierzyc ze bedziemy razem do konca bo zycie takie krotkie ... z drugiej strony spotkac ja i dac jej w pysk .. ze niszczy cos co ludzie butuja pielegnuja pragna ... eeeeeeeeeee i zyli dlugo i szczesliwie autroce zycze wytrwalosci i cierpliwosci to pomaga prztrwac .. ❤️

Gość wiktorynka.
asta lawista czy to twoj pierwszy facet? Moj poprzedni chlopak byl moim piewszym mezczyzna a ja jego pierwsza kobietą.Wtedy nie wyobrazalam sobie, ze on moglby miec kogos przede mna.Bylam w nim tak zakochana, ze nie moglabym zniesc swiadomosci, ze on piescil, calowal i tulil kogos przede mna.Teraz mam chlopaka, ktory mial przede mna juz kilka partnerek, byl juz nawet zareczony a wcale mi to nie przeszkadza, nawet o tym nie mysle.Zreszta on caly czas powtarza mi, ze ja jestem najlepsza,nie mial dziewczyny lepszej ode mnie i nigdy nie kochal tak jak teraz.W zyciu tak bywa, ze szuka sie tej jedynej, a nie zawsze od razu sie to udaje.Przestan sie tym zadreczac, ciesz sie chwila, tym co jest teraz.Skoro on jest z toba to widocznie na to zaslugujesz! Nie psuj tego twoimi wyobrazeniami.Powodzenia

Mam to samo 😠 Z tego co mówi, kochał się tylko z jedną, z którą był dłuzej, i robili to 2 razy... Ale i tak nie moge tego przełknąć, byly ze sobą pół roku, musiał przez ten czas mówić jej piękne słowa, zdobywać,.... ech, jak sie tego pozbyć?

Gość pomyśl wtedy o tym
że on może myśleć identycznie to samo....... przecież ciebie też ktoś zdobywal , przytulal, calowal...... mówil piekne slowa....kochal sie z toba....dlugo.....namietnie....hehe dajcie spokój, takie myślenie prowadzi tylko do paranoi.....

Moj Boze..... Czy Wy wszystkie jesteście takie powalone?? Tak kiedyś kochał się z inną na tym łózku........ A teraz kocha się na nim z tobą, więc nie szukaj dziury w całym!! Jak Ci to nie odpowiada, to kupcie nowe łóżko..... Tylko pewnie później trzeba będzie zmienić mieszkanie, bo przecież w nim się spotykał z innymi..... A potem miasto, kraj, a może nawet kontynent...... No bo przecież on chodził z inną po tym mieście, żyli w tym kraju i jeździli na wakacje na kontynencie....... A jak tego bedzie mało, to polećcie na Księżyc...... Tam na pewno nie był z żadną byłą....

Gość wiktorynka.
michas 74 nigdy nie zrozumiesz kobiety! Sam jestes powalony skoro nie znasz takiego uczucia a krytykujesz.Jestes facetem, inaczej na to wszystko patrzysz.

Gość asta lavista
nie sądziłam że az tak mocno facet zaraguje na moje spotrzeżenia..doszłam do wniosku że ja sama pokzałam Mu tyle miejsc i one są takie nasze..i napewno nie był z innymi w tych miejscach,Wiktorynko tak to jest mój pierwszy facet..może dlatego nie moge znieść tego poczucia..gdzieś tam w serduszku nie mogę pojąć jak to jest że nagle sie kocha i nagle przestaje..mówi sie do jednej że sie ją kocha poczym wszytsko nagle znika..ech ja chyba w życiu nie uwierze że czas leczy rany..