Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria81

Po 8 latach mam dość swojego faceta

Polecane posty

JAk w temacie Po 8 latach mam dość swojego faceta. Zmienił się całkowicie. Na gorsze. Uważa, że już nie musi się starać. Bo po co? Dla mnie? Dzisiaj, gdy powiedziałam, że powienien się częściej golić, stwierdził, że nie obchodzi go co ja chcę. Nigdzie nie chce wychodzić, operę i teatr uważa za idotyczne, nie wspominając o filmach gdzie mięso nie lata w powietrzu. Nie mamy już wspólnych zainteresowań. Zastanawiam się nad zakończeniem naszego związku. Mamy szanse jeszcze ułożyć sobie życie. Osobno. Ja mam 25 lat, on 27. Od kilku lat stoję w miejscu będąc z nim, nie rozwijam się. Męczę się.

Gość rytuuuuuf
ech..smutne chwile wydaje mi się ze powinniście razem gdzieś wyjechać np. w to miejsce gdzie po raz pierwszy pojechaliście..napewno macie jakieś takie magiczne miejsce gdzie uwielbiacie..musisz sobie zadać pytanie czy go kochasz..możesz tez zaprowonować separcję na jakiś czas..zobaczysz czy będziesz tęsknić lub czy on będzie tęsknić za Tobą..jezeli nie no to zostanie gorycz 8 lat..ale zawsze wszytsko można sobie ulożyć na nowo, to jest na + że nie jesteście małżeństwem..

ja lubie filmy gdzie "mieso lata w powietrzu" :) Kiedys, jak Cie zdobywal robil pewnie niektore rzeczy, zeby sie przypodobac, wbrew sobie.

a ja lubie filmy gdzie :biedronki\" lataja w powietrzu ;)

Mówię mu o tym. Dzisiaj stwierdził, że nie będzie mnie słuchał, bo głupoty gadam i nie warto. Wyjechać gdzieś razem? Nie ma szans, on cyt.: jest zmęczony, jest bardzo męczony, nie chce mu się. Mam już tego dosyć.

Gość Kula_24
A uprawiacie sex w ogole???

Gość ola....
a kochasz go jeszcze czy tak jestescie ze soba z rzyzwyczajenia? Jak ci nie zalezy to po co sie meczyc i byc ze soba, bynjmniej jak on est taki bierny we wszystkim to cos jest nparwde nie tak.

Gość pytam.
a jakie masz bmi?

Jakbym się widziała sprzed parunastu ( :D ) lat. Tylko ja z nim zostałam, bo był już moim meżem. I wiesz co? Załuję jak jasna cholera!!!!!!!!

Seks? Sporadycznie, raz na miesiąc. Mam większy temperament i wcześniej straszne się złościłam, gdy miałam ochotę na seks a on nic. W akcie desperacji zaopatrzyłam się w wibrator, no i cóż, jest lepiej. Przynajmniej sama mogę się zaspokoić a nie czekać aż jemu łaskawie zechce się seksu. Nie wiem juz sama czy go jeszcze kocham. Może to rzeczywiście już tylko przyzwyczajenie. Ale z przyzwyczajeniami bardzo ciężko się zrywa.

Moje BMI (Body Mass Index)? Nie wiem co to ma wspólnego z tematem, ale proszę bardzo - 22.

Gość buahahahhahaah
Jaki zwiazek ma BMI do tego, ze kobieta ma dosc faceta? Ciekawy jestem

Mario>>> rozwalilas mnie z tym wibratorem i to w wieku 25 lat... daj sobie spokoj i poszukaj innego faceta. mozna co prawda probowac ratowac zwiazek ale do tego potrzebne sa checi obojga a tu jak widac chlopakowi na niczym nie zalezy. jak zaczelam czytac ten topik to myslalam ze pisze go znudzona zona ok 40. bez przesady.. znam pare ktora niedlugo bierze slub tylko dlatego ze nie chca zmarnowac 9 lat bycia razem a maja po 26 lat. slub jest dlatego ze dziewczyna nalega bo chce miec dzieci a facetowi i tak wszystko jedno. nie pozwol by twoj zwiazek wygladal podobnie

Hej Maria 81 Co slychac u Ciebie znamy sie ze studjow? Jestem bardzo zdziwony tym ze juz sie wam nie uklada z Krzyskiem i tym ze zastapilas go wibratorem hehe :P. Cieakwyjestem czy wie, mysle ze potraktowal by to bardzo ambicjonalnie, moze to by go w jakis sposob zachecilo do zmiany nastawienia do Ciebie. Zastanwia mnie tez to czy on czasem nie ma gumoweje laki hym bylo by to jeszcze bardziej zalosne. Proste mysle ze powinas ze niego zrezygnowac, hehe mysle ze kilku by sie znalalzo ktorzy by chcieli zastapic ten wibrator heheh :]. Pozdrawiam